لطفا کمک کنید خیلی روی اعصابه......حتی اگه بخوام از طریق اپارات هم ببینم صفحه ی فیلم سبز میشه.....kmplayerهم همینجوریه...لطفا کمکنقل قول:
بیشتر با فرمت mp4مشکل داره...
Printable View
لطفا کمک کنید خیلی روی اعصابه......حتی اگه بخوام از طریق اپارات هم ببینم صفحه ی فیلم سبز میشه.....kmplayerهم همینجوریه...لطفا کمکنقل قول:
بیشتر با فرمت mp4مشکل داره...
یه سری اطلاعات از سیستمتون قرار بدید مثلا چه کدک هایی نصب کردید؟ این مشکل بعد از نصب نرم افزار خاصی بوجود اومد؟نقل قول:
آپارات از فلش پلیر برای پخش فیلم هاش استفاده میکنه شما آخرین نسخه فلش پلیر رو دارید؟
سیستم رو از نظر ویروس داشتن یا نداشتن بررسی کردید؟
سلام
سلام این ورژن جدید kmplayer چرا زیرنویس های sub/idx رو نشون نمیده؟
اگه راه حلی نداره ورژن قبلی رو لینکشو بدین تا دانلود کنم البته چندتا ورژن قبلی رو داشتم که خوب نشون میداد
سلامنقل قول:
مجبور شدم ویندوز عض کنم بازم خوب نشد.....از یه سایت خارجی جدید ترین ورژن مدیا پلیر کلاسیک گرفتم خوب شد....
با سلام
در --- viewer و --- dream
divx, cyberlink , ffdshow وجود ندارن
در صورتیکه اینا همشون نصبن
لطفا راهنمایی کنین
سلام.برنامه کم پلیر من باویندوزم که 8.1هستش همخونی نمیکه برنامه رو باز میکنه ولی فایلو پخش نمیکنه واخطار میده که باویندوز همخونی نمیکنه.ممنون میشم اگه کمکم کنیدنقل قول:
سلام
در Kmplayer زیرنویس عمودی نمایش داده میشه. F2 رو زدم، در بخش تراز زیرنویس گزینه مربوطه تیک نداشت!
اون مورد رو تیک زدم، زیر نویس افقی شد و اومد وسط صفحه؛ اما کاراکترهای متن جدا از هم بودن
مثل این: ف ا ص ل ه
لطفاً راهنمایی فرمایید
@Mehran
@Mohammad King
با سلام
دوستان من ورژن جدید km player رو دانلود کردم و این مشکل رو دارم که وقتی میزنم بعضی فایل هل رو پلی کنه با پیام زیر مواجه میشم و فایله پلی نمیشه. آیا راهی برای برون رفت از این مشکل می باشد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا km player این قابلیت رو داره که در زمانهای مشخص، فایل خاصی رو اجرا کنه؟
منظورم یه چیزی شبیه Task Scheduler ویندوز هست (که فقط فایلهای اجرایی رو میتونه زمان بندی کنه).
اگر km player این قابلیت رو نداره، آیا پلاگینی هست که این قابلیت رو بهش اضافه کنه؟
سلام Kmplayer من ارور زیر رو می ده ؟ چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]