سلام
گوشی مشکی با پروداکت کی 0564781 آپدیت شد
هم زبان فارسی هم منو فارسی
موفق باشید.....
Printable View
سلام
گوشی مشکی با پروداکت کی 0564781 آپدیت شد
هم زبان فارسی هم منو فارسی
موفق باشید.....
دوست من ما مشكل مشترك داريم ولي من فكر ميكنم بر اثر ضربه باشهنقل قول:
خط رو گوشي من افقي است واول كمتر از يك سانت بود ولي بعد ضخيمتر شد وكل عرض صفحه رو گرفت ولي حالا با دعا وصلوات روز بروز كمتر ميشه والآن از اولش بهتر شده
پيشنهادم اينه كه شما هم توكل كنيد وكمي صبر چون 3250 يكي از دوستام همين مشكلو وداشت ولي درست شد .البته شنيدم با داغ كردن آي سي هاي ال سي دي هم اين مشكل حل ميشه .
بيخيال
ياعلي
نقل قول:
واقعا این حجم ها رو ساپورت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون 4 گیگ بستمه می ترسم هنگ کنه چون چینی هست
حالا مشکلی که با 4 گیگ پیش نمی آد؟
من هشت گيگ گذاشتم كمتر از يك گيگ خالي داره! هنگ هم خبري نيست...!نقل قول:
اگه بیشتر از 6 گیگ پر بشه گوشی سرعتش میاد پایین و بعضی وقتا
هم امکان هنگ کردنش هست.
بعدشم چيني بودن يا نبودن كه ملاك ساپورت نيست ... هر جا توليد بشه افغانستان يا فنلاند يا چين همه اش كارخونه تحت ليسانس نوكيا هست و همون كيفيت ... فقط چون نيرو كار ارزونه توي چين ميزنه ... اگه اينطوره n96 هم رم بيشتر از 4 ساپورت نمي كنه چون توليد چين هست ...! مهم سيمبين گوشي هست و نسخه فريميورش!
تازه اين كه چيزي نيست من روي گوشي قبليم (6120) كه سيمبينش 9.2 بود هم از رم 8 گيگابايت استفاده مي كردم و مشكلي نداشتم...!
سلام مهدی جان
آقا من نتونستم فایل های آپدیت گوشی رو دانلود کنم.
میشه فایلا رو اگه لینک دیگه ای ازشون داری
بگی؟ مثلا رپید شیر. آخه من اکانت رپیدشیر دارم
مرسی داداش.
من خودم قبل از عید 218 خریدم،یادمه یکی از دوستانم قبل از من ،بهمن ماه رنگ مشکی رو با اینکه گرونتر هم بود 198 خریده بود،واقعا" مفت بود نمی دونم الان چرا اینقدر گرون شده!
کدوم فایلو نیاز داری؟نقل قول:
لینکشو بده برات مستقیم کنم
سلام دوستان
من ديروز گوشي 6220 گرفتم. ولي نميدانم چرا نشانگر داشتن پيغام جديد روي دسكتاپش مرتب چشمك ميزند. inbox هم كاملا خاليه!!كسي ميدونه مشكلش چيه؟
نقل قول:
سلام
یه بار گوشی رو ریست کارخونه ای کنی (factory setting reset) احتمالا درست میشه.
اگه نشد گوشی رو ریست کامل کن: *#7370# (ستاره-مربع-هفت-سه-هفت-صفر-مربع)
البته روش دوم باعث میشه که کل اطلاعات روی گوشی پاک شن. قبلش یه بک آپ بگیر.
:20:
نقل قول:
سلام دوست عزیز اگه لینکای پست 656 رو مستقیم کنی
ممنون میشم:40: آخه سایت 4share محدودیت دانلود داره.:41:
چرا هرچی با سیمکارت ایرانسل و با خود گوشی می خوام آپدیت کنم پیغام میده.یه دفعه میگه سرور قطعه!یه دفعه میگه فایل آپدیت موجود نیست و یه دفعه هم که قبول میکنه و مشخصات فایل آپدیت رو میاره و وقتی دانلود رو میزنی خطا میده تا حالا کسی باخود گوشی آپدیت کرده؟