سلام به همگی
روغن موتور چی پیشنهاد میکنین ؟
Printable View
سلام به همگی
روغن موتور چی پیشنهاد میکنین ؟
نقل قول:
نه بعد از مدتی درست نمیشه. قبلا نوسان داشت ولی الان اون رفع شده
من نزدیکه به 3ماه پیش ماشین یه یک ساعتی اژیر کشید که باطری تموم کرد باطری به باطری که کردیم وقتی روشن شد دور ماشین رو 4 5 رفت ماشین نعره میکشید که باطری رو عوض کردم که یبارم با دستگاه چک کرد یه مدت درست شد ولی حالا دور موتور 2 2.5 وایمیسته :41:
حالا من یبار دیگه ببرم با دستگاه چک کنم:40:
ماشینتون چیه؟نقل قول:
این لینکو N بار گذاشتم :31:
فکر کنم یه بار دیگه بذارم مدیرا کلا یوزرمو از سایت جمع می کنن!! :31:
بد نیست مطالعه کنید بدرد می خوره:
دانستنیهایی در مورد روغن موتور
کد:http://persiantechnic.com/portal/index.php?newsid=9
روآ تک سوز !نقل قول:
سلام دوستان . آقا این پراید ما بالا 90 تا که باهاش میری وقتی ترمز میکنی فرمون شدید شروع میکنه به لرزیدن . مشکل از کجاست ؟
پارس سوپر جم SAE 20 W 50 برای روا خوبه!نقل قول:
سلامنقل قول:
به احتمال زياد از دیسکِ ترمزِ چرخهایِ جلو هست
باید دیسکها بره تراشکاری تا دوباره مسطح و نرم بشه
==================
متاسفانه بعضی از مکانیکها برای گرفتن پول بیشتر , وقتی میخوان لنت عوض کنند میگن دیسکها هم باید تراش بخوره تا ترمزها صدا نده !!!! یا لرزش نداشته باشه
برای اینکه سرتون کلاه نره , اگر ترمزها خوبه و لرزش نداره و لنت رو هم قبل از تمام شدنش و خراب کردنِ دیسک عوض کنین , دیگه نیازی به تراشکاری دیسم نداره
به حرفِ مکانیک هم گوش ندین . فقط لنت رو عوض کنین
من ده سال یک ماشین داستم همیشه به موقع لنت عوض کردم و هرگز به مکانیک اجازه ندادم دیسکها رو باز کنه . فقط لنت .
هرگز ترمزها لرزش پیدا نکرد .
=================
تراشکاری فقط برای ترمزی هست که لرزش داره .
با سلام...
ماشینم پراید صباست دو ماهی هست خریدم....وقتی تو سرعت های پایین تو دنده یک و دو هستم صداهای غیر طبیعی شبیه " قیژ قیژ" میشنوم ... فکر می کنین علتش چیا می تونه باشه...ممنون میشم اگه راهنمایی کنین..
علت بزرگش کمپانی کلاه بردار سایپا هست که گیربکس آشغال میبنده روی ماشین ملت!نقل قول:
برنجی گیربکس خراب هستش......
هرچه سریعتر ببرید تا بتونید از گارنتی نمایشیشون استفاده کنید :20: