حال و احوال دوست قدیمی ما چطوره؟ همه چی بر وفق مراده؟:20:نقل قول:
Printable View
حال و احوال دوست قدیمی ما چطوره؟ همه چی بر وفق مراده؟:20:نقل قول:
شرمنده ، آی دی شما در پی تی چی بود ؟ :blush:نقل قول:
دشمنت...نقل قول:
plusdeck
ارادتمند شما علی:20:
با سلام خدمت برادران و خواهران گرامی
خواستم بگویم بنده از بچه های باشگاه جسم و اندیشه هستم
مربیمم آرش نویدیست
همین
یاشاسین آذربایجان
یاشاسین آذربایجان اوشاقلاری
من وقتي تايپيكتون را ديدم، خيلي ذوق كردم كه آخ جون حداقل مي تونم تو اين تايپيك كمي به معلومات و لغات زبان تركيم بيافزايم. وقتي واردش شدم يخ كردم...
اينجا تايپيك تركهاست يا تهرونيهاي شمال شهر. از شما تبريزي ها خيلي بعيده كه فارسي تايپ كنيد.
راستي خودمو معرفي نكردم. من مازندراني هستم. توي يك شهر مركزي زندگي مي كنم. شوهرم آذري زبان. در ضمن پسر كوچولوم هم داره تركي ياد مي گيره. چون تاكيد كردم كه خانواده شوهرم باهاش تركي حرف بزنن.( پارسا كوچولوم 9 ماهشه)
منم تو اين مدت 6 سالي كه تو اين خانواده زندگي مي كنم ، دست و پا شكسته خيلي خيلي كم تركي ياد گرفتم. ولي چون شوهرم اصلا تركي حرف نمي زنه نتونستم خيلي پيشرفت داشته باشم.
ولي با ديدن اين تايپيك اميدوار شدم كه دامنه لغات من زياد مي شه ولي زهي خيال باطل.................
راستي يك برادر شوهر دارم كه با خانومش sms هاي تركي رد و بدل مي كنن. يعني اينها حتي توي sms بازي هم نسبت به زبونشون تعصب دارن
رویا خانوم به هر حال هر انجمنی برای خودش قوانینی داره و ما پیرو قوانین اون
پس نمیشه اینجا ترکی نوشت
میتونید از این تاپیک ها برای تقویت زبان استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تبریز چطورین همشهریا یاشاسین!اذربایجان اوشاخلاری یاشاسین ستارخان یوردونون پاسبانلاری!مخلص همه.
سلام علی جان . حالت خوبه ؟نقل قول:
راستی کتاب جدید نمیخوای ؟ من و بهروز همیشه در خدمتت هستیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما بسیار متشکرم که نسبت به زبان ترکی اینقدر لطف دارید ، ولی نسبت به مطالب شما در مورد کم لطف بودن ما به زبان مادری مان انتقاداتی هم وارد است که اینجا جای مطرح کردنشان نیست .نقل قول:
علاوه بر لینکهای محمد ، بنده نیز دو تا کتاب را که در رابطه با آشنایی و آموزش زبان ترکی دارم در اختیارتان قرار میدهم :
آموزش زبان ترکی در یک ترم :
http://rapidshare.com/files/172131107/book_yek_term_amuzeshe_zebane_torki.exe
زبان ترکی و دنیای ترک :
http://rapidshare.com/files/172131338/book_turk_dunyasi_1_0.pdf
امیدوارم مفید بوده باشد .
سلام برهمه
چه خبر ؟
خوبيد ؟
راستي قرار ملاقاتي چيزي نزاشتين ؟
:11: