دوستان نمیشه یه کاری کرد از زمان کار تو قبرستون کم بشه ؟
Printable View
دوستان نمیشه یه کاری کرد از زمان کار تو قبرستون کم بشه ؟
من هي به يه لول شيشي (خودم نهم) حمله ميكنم با اينكه همه چيزم دوبرابر اونه ولي شكست ميخورم چرا؟
دوباره يه تغيراتي تو بازي دادن ،مثل:ترك بازي،مغازه جادوگر،حمله و...
بعد من میگم بازی باگ داره - یه کاری کنید شما حرف خودتونو میزنیدنقل قول:
من هي به يه لول شيشي (خودم نهم) حمله ميكنم با اينكه همه چيزم دوبرابر اونه ولي شكست ميخورم چرا؟
اگه منظورت منم:نقل قول:
اگر خفن بود مثلا اگر چشماش قرمز بود یا چشم بند داشت یا صورتش خش داشت یا ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اگه سنگ داشتم می رفتم رنگ پوستمو روشن می کردم
اگه کسی سنگ داشته باشه می شه از اسلحه هاش فهمید مثلا اون دختره که سنگ دداشت از سلاح و کلاه خود و زرهی استفاده می کرد که بدون سنگ قابل خرید نبودن
بازی باگ نداره بچه جون همه چیز پروتکل بندی شدهنقل قول:
بعد من میگم بازی باگ داره - یه کاری کنید شما حرف خودتونو میزنید
مثلا اگه قبل از نبرد بری شکار انسان شکمت سیر می شه و احتمال پیروزیت بالا می ره
اگه نهانگاهت بزرگ باشه به هر کی حمله کنی احتمال پیروزیت بالا می ره
اگه دیوار هات محکم باشه هر کی به تو حمله کنه احتمال اینکه شکست بخوره بیشتره
اگه دو نبرد پشت سر هم داشته باشی احتمال شکست خوردنت تو نبرد دوم بیشتره
اگه انرژی زندگانیت کمتر باشه احتمال شکست ات بیشتره
و....
من شانس آوردم یا تو می خوای دفعات ضربه ها رو بذارم آبروت بره؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط s.h.m_excellentboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 ضربه هم نزدی؟!!
من 35 تا زدم؟؟
:21:
1-چه جوری میشه وسایل رو ارزان به دیگر اعضا داد
2-میشه به دیگر اعضا پول داد
نقل قول:
اره می شه اما اندکی مشکله.:21:
باید وسیله رو بخری بعد اونو تو حراجی به حداقل قیمت به فروش بزاری.اینجاش مهمه چون تو همون لحظه که وسیله رو به فروش میزاری باید هم گروهیت تو اون صفحه باشه او فقط رفرش ( refresh ) بده وقتی که وسیله به حراجی گذاشته شده رو دید زود بخره.البته می شه چند تا اکانت ساخت و با گذاشتن اونا تو قبرستون پول جمع کرد با یه هم کاریه گروهی پول رو به اعداد نجومی رسوند.:27:
حالا این همه پولو میخاین برای چی؟:41:
جوابش رو خودم بدم اونایی که سنگ دارن ایتمای خفن میخرن و وقتیکه میخوان به جای اون یه ایتم بهتر بخرن
باید اونو بفروشن مفتی که نمیفروشن به یه قیمت کلان میفروشن اون وقت پول به درد میخوره.
البته گفتم همکاری لازمه همکاری :31:
دوستان منم عضو هستم تقریبا قوی هم هستم اسمم هم ms95 هست !!!
نه دوست عزیز اینجوری که شما میگید نمیشه ! چون جدیدا یه سری قوانین اعلام شده که اگه خواستید می تونم براتون بزارم ! من خودم خیلی دنبال همچین چیزی بودم ولی نمیشه پول داد به یکی دیگه !!! و اگه چند تا اکانت داشته باشی باید به اپراتور اطلاع بدید وگرنه اگه بفهمن بدون اخطار بن میکنن ! و قوانین زیاده دیگه ای (البته سخت گرفتن) اگه خواستید براتون بزارم بگید !!!:10:نقل قول:
اره می شه اما اندکی مشکله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید وسیله رو بخری بعد اونو تو حراجی به حداقل قیمت به فروش بزاری.اینجاش مهمه چون تو همون لحظه که وسیله رو به فروش میزاری باید هم گروهیت تو اون صفحه باشه او فقط رفرش ( refresh ) بده وقتی که وسیله به حراجی گذاشته شده رو دید زود بخره.البته می شه چند تا اکانت ساخت و با گذاشتن اونا تو قبرستون پول جمع کرد با یه هم کاریه گروهی پول رو به اعداد نجومی رسوند.