g80 GTX هستش و GTو GTS 512 از G92 مي باشند
بايد تو پنج مارك ها ديد؟
اگه پيدا كرديدمارو بي بهره نزاريد
Printable View
g80 GTX هستش و GTو GTS 512 از G92 مي باشند
بايد تو پنج مارك ها ديد؟
اگه پيدا كرديدمارو بي بهره نزاريد
ديروز از شركت مهندسي فرايند قيمت گرفتم 367 شده 2 تومن كشيدن روش بايد منتظر عيد بود.نقل قول:
کجا از GTX جلو زده؟ وقتی فریم ها روی 50 تا 70 هست، 3-4 فریم از GTX بیشتره. وقتی فریم بازیها میاد روی 10-20 می بینی GTX داره بیشتر فریم میده (که اینجا ارزش 4-5 فریم خیلی زیاده!)نقل قول:
مسلما این کارت نسبت به GTS ضعیفتره، نباید این رو هم فراموش کرد که 8800GT GLH تقریبا تا بالاترین حد ممکن اورکلاک شده و جایی برای بالاتر رفتن نداره ولی وضع 8800GTS خیلی فرق داره!
شاید از gtx جلو نزده ولی در سطح gtx که هست ، تازه از لحاظ قیمت مطمئنا gt glh به صرفه تره .
درسته که این نوع gt قابلیت اورکلاک زیادی نداره ولی همه که اورکلاکر نیستن !!!:5:
برای مثال خود من ، اصلا نمیدونم باید تا چقدر و تا چه دمایی اورکلاک کنم ؟:41:
به هر حال کارت مناسبیه ، حالا قیمت 8800 GTS چند هست ؟
حالا کسی GAINWARD داره ؟ برند خوبی هست ؟
از نظر Price/Performance که GTX کلا از بحث خارجه. Gainward هم برند خوب و درجه یکی هست. برای قیمت به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.نقل قول:
پس نتیجه :
کارت گرافیک Gainward 8800 Gt 512 Gs Glh کارت عالی ایه و میتونه در سطح یه 8800 Gtx کار کنه و با توجه به قیمتی که داره میتونه واقعا کارت به صرفه و جایگزین Gtx باشه . (البته این کارت برای اورکلاکر ها توصیه نمیشه چون به اندازه ی کافی اور کلاک شده!).
امیدوارم واضح گفته باشم .در ضمن قیمت این کارت اونطوری که دوستان گفتن 367 تومن تا قبل عید هست ولی با کات پرایس بعد عید حتما ارزونتر میشه.
دوستان هر کی راجع به MSI NX8800GT-T2D512E-OC اطلاعاتی داره بذاره. سعی می کنم یه بنچ از این کارت گیر بیارم .
این کارت نسخه ی اور کلاک شده ی 8800GT از طرف شرکت MSI هست که کورش 660ست و کمی ضعیف تر از ASUS 8800 GT TOP و همچنین از Gainward 8800 Gt 512 GS GLH هست.
قیمت این کارت حدود 320 تومن هست که تقریبا به صرفه هست.
این کارت کمی ضعیف تر از نسخه ی GTX هست ولی با توجه به قیمت گزینه ی خوبیه.
اینم به بنچ که گیر آوردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو نخوندم ، یکی بخونه بیاد توضیح بده
کارتهای اورکلاک شده فقط به درد اورکلاکرها می خورند. من دلیلی نمی بینم کسی که قصد اورکلاک نداره کارتی بگیره که تا خرخره اورکلاک شده و 30 درصد قیمتش از بقیه بالاتره.نقل قول:
Gainward 8800GT GLH با سه فاز کردن مدار تغذیه این کارت رو برای Voltmod آماده کرده. قیمت خیلی بالاش هم به همین دلیله. این کارت برای اورکلاکرهای حرفه ای که قصد رکورد زدن با 8800GT داشته باشن خیلی مناسبه ولی برای کاربرهای عادی اصلا ارزش خرید نداره. کسی که قصد اورکلاک نداره می تونه 8800GT یا 8800GTS مرجع رو خریداری کنه.
فکر میکنم منظورش این هست که کسایی که میخواین اورکلاک کنند این کارت به اندازه کافی اورکلاک شده و جای بیشتری برای اور کلاک نداره.پس بهتره برن سراغ کارتهایی که مشخصات مرجع رو دارند.نقل قول:
البته این کارت برای اورکلاکر ها توصیه نمیشه چون به اندازه ی کافی اور کلاک شده
کسایی که دوست دارند اورکلاک کارتشان از قبل آماده شده باشه میتونن این کارت رو بگیرن.