سلامنقل قول:
از کدوم مرورگر استفاده می کنی ؟
معمولا بعد از Log Out شدن تمام Cookies ها پاک میشن.
Printable View
سلامنقل قول:
از کدوم مرورگر استفاده می کنی ؟
معمولا بعد از Log Out شدن تمام Cookies ها پاک میشن.
مینویسه همه کوکی ها پاکشدن ولی اینطور نیست.نقل قول:
در ضمن مرورگر من فایر فاکسه.
سلامنقل قول:
خودت می تونی گزینه ی Delete Private Data یا دکمه های Ctrl + Shift + Del رو بزنی و بعد از انتخاب کوکی ها OK رو بزنی تا همه چی پاک بشه.
موفق باشید :40:
چرا نمی تونم تو انجمن معرفی نرم افزار موضوع جدید ایجاد کنم ؟
سلام دوستان یه امضاء درست کردم حالا پشیمون شدم میخوام حذفش کنم چیکار کنم ؟
برای معرفی نرم افزار در این انجمن ، مطلب خود را در انجمن اصلی معرفی نرم افزار ارسال کنید تا توسط مدیریت انجمن به بخش مربوطه منتقل شود ( دسترسی ارسال مستقیم مطلب به زیر شاخه های انجمن معرفی نرم افزار، برای کاربران عادی و کاربران جدید وجود ندارد )نقل قول:
خب به راحتي حذفش ميكني هميننقل قول:
ممنون ariak جان / من دیشب حذفش کردم ولی حذف نشد / امروز از دوباره حذفش کردم و اینبار حذف شد !!!
آقایون مدیرا !!!!!............................................. ............... لطفا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا من مطالبم رو نمیتونم ادیت کنم؟!!!تولبار نوشتن پیغام چرا برام غیر فعاله!!!!چرا نمیتونم از شکلک استفاده کنم؟!!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟کمک!!!!!!!!!!!! !!!راستی میتونه بخاطر این باشه: پایین صفحه نوشته: (شما نمی توانید فایل پیوست کنید)) قوانين ايجاد تاپيک در انجمن شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنیدشما می توانید پاسخ ارسال کنیدشما نمی توانید فایل پیوست کنیدشما می توانید پاسخ خود را ویرایش کنید--------------------------------------------------------------------------------BB code is روشنشکلک ها روشن هستندکد [IMG] اکنون روشن میباشدHTML کد خاموش مي باشد--------------------------------------------------------------------------------Forum Rules
سلامنقل قول:
عضویتت مبارک
دوست عزیز به کاربرای تازه وارد محدودیت های داده شـــده که این محدودیت تنها به شما نیســــت و بعد از گذشت چند روز و میزان فعالیت یکی یکی محدودیت ها از بین میرن :41:
HTML کد خاموش مي باشد
تفاوت منو تو در همیـــنه . . . :13:
شما می توانید فایل پیوست کنید
موفق باشید!:40:
فكر نميكنم كاربراي عادي بتونن فايل پيوست كنننقل قول:
فقط براي مديراها و همكارها