mourinho کجایی؟
Printable View
mourinho کجایی؟
تبریک میگم :40: در ادامه مرحله گروهی جام باشگاههای اروپا چلسی موفق شد در زمین خودش شالکه رو شکست بده
:40::40::40:
ایول دمشون گرم:40:
نامردا دیگه بازیهای چلسی رو تلویزیون پخش نمیکنه!!
حتما مسئولش طرفداره خوزه بوده الان که رفته ، دیگه حال نمی کنه بازیها رو پخش کنه
نه به نظر من اصلا این احتمال وجود نداره!نقل قول:
حتما مسئولش طرفداره خوزه بوده الان که رفته ، دیگه حال نمی کنه بازیها رو پخش کنه
کاملا مشخصه که چون مربی چلسی اسراییلیه بازیاش تحریم شده:27:
نقل قول:
آخ گفتی .
می دونی چند وقته که بازی تیم محبوبمونو ندیدیم .:45:
همه چی شده لیگ اسپانیا اسپانیا اسپانیا . دیگه داره حالم از این شبکه ی 3 به هم میخوره . اصلا هر وقت اسم این کانال به گوشم میخوره یاد رئال و بارسا میفتم . :4:
آقا راستی چی شد خوزه کجا میره ؟؟
سرويس فوتبال جهان ايپنا: رونالدو بيانكي، مهاجم منچسترسيتي تقابل با چلسي را لذتبخش دانست.
مهاجم ايتاليايي منچسترسيتي كه عصر شنبه در استمفورد بريج به مصاف شيرهاي لندني ميرود، اظهار داشت: اين درست است كه خوزهمورينيو، سرمربي چلسي نيست، اما اين تيم هميشه قدرتمند بوده و بازي مقابل آنها براي من جالب توجه و لذتبخش است.
90 دقيقه تقابل با ستارههاي اين تيم جذاب است و هميشه دوست داشتم با چنين تيمي مبارزه كنم.
حالا ما فراتر از آنها قرار داريم و اگر كمي دقت كنيم ميتوانيم در لندن شگفتي خلق كنيم و پيروز از ميدان خارج شويم.
ميشاييل بالاك، هافبك مصدوم تيم ملي آلمان و باشگاه چلسي تأكيد كرد تا قبل از تعطيلات ژانويه به مستطيل سبز باز خواهد گشت.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هافبك بازيساز ژرمنها كه به دليل آسيبديدگي مچ پايش ماههاست از ميادين به دور است با بهبود شرايطش ميتواند تا قبل از پايان سال جاري كارش را از نو آغاز كند. بالاك در اين باره گفت: شرايط پايم عالي است. حالا با توپ همه كار ميتوانم انجام دهم و احساس ناراحتي نميكنم. به همين دليل گمان ميكنم همين امسال ميتوانم كارم را از سر بگيرم تمرينات گروهيام را با چلسي نيز به همين زوديها آغاز ميكند.
سرويس فوتبال جهان ايپنا، ميشائيل بالاك تأكيد كرد، آيندهاش در چلسي است.
هافبك 31 ساله و آلماني استمفورد بريج در مصاحبهاي با خبرنگاران درباره آيندهاش در اين تيم گفت: "چرا بايد اين تيم را ترك كنم؟ من هرگز نگفتهام كه از بودن در چلسي ناراحت هستم. تقصير من نيست كه مصدوم شدهام. مطمئنم اين دوران ناخوشايند خانهنشيني به پايان خواهد رسيد و مثل گذشته در تركيب اصلي آبي ها قرار خواهم گرفت. من به جدايي از اين تيم فكر نميكنم و در آينده نيز با پيراهن چلسي فوتبالم را ادامه خواهم داد."