با سلام
يك 6120 دسته دوم با قيمت 160 هزار تومان رو امروز ديدم (البته چيز تميز و نسبتا نويي بود )
به فرض خريد آن، در 24 ساعت بهترين شيوه براي بررسي همه جيك و پوك اين گوشي چيه ؟
ممنونم
Printable View
با سلام
يك 6120 دسته دوم با قيمت 160 هزار تومان رو امروز ديدم (البته چيز تميز و نسبتا نويي بود )
به فرض خريد آن، در 24 ساعت بهترين شيوه براي بررسي همه جيك و پوك اين گوشي چيه ؟
ممنونم
مبارک باشه! هک کردی؟ ان.گیج نصب کردی؟نقل قول:
سلام
منم امروز یه مشکیشو گرفتم
خیلی فوق العادست
باطریشم که خوبه ...
کلا از همه نظر خوبه
راستشو بخوای من جواب درست و حسابی نمی تونم بدم. ولی تو یه فروم دیدم یه تاپیک زده بودن به اسم "طریقه بک آپ گرفتن از مسیج ها با PC Suite" و این جوری که معلومه قلق خاصی داره. البته احتمالا الان کاری نمیشه کرد.نقل قول:
دوستان يه مشكل دارم.
من چند روز پيش خواستم مموري گوشيم رو عوض كنم. از مموري بك اپ گرفتم(با پي سي سويت) و بعد ريختم روي مموري جديد ولي برنامه هايي كه روي مموري قبلي نصب كرده بودم رو نريخته بود براي همين اومدم از setting و مسيج هام هم بك اپ گرفتم به اميد اينكه اون مشكلم حل بشه و بك اپ رو دوباره منتقل كردم به گوشي. البته بالاخره مشكلم با اون برنامه ها درست شد(تمام محتويات مموري قبلي رو ريختم روي هارد و بعد انتقالش دادم به مموري جديد) حالا مشكلي كه برام پيش اومده اينه كه بعضي از مسيج هايي كه توي اينباكس و پوشه هام بوده باز نميشه. البته اينو بگم كه مسيج ها از همون اول رو فون مموري بودن ولي فكر كنم مشكل از همون بك اپ مسيج ها شروع شده.
موقعي هم كه داشتم بك اپ رو منتقل مي كردم به گوشي يه اروري براي مشيج ها داد. حالا چند بار ديگه هم دارم از اون بك اپ استفاده مي كنم و منتقل مي كنم به كوشي ولي بازم ارور ميده و مشكل من پابرجاست. حالا من چيكار كنم.
دوستان یه سوال :
تا حالا شده یه فایل فلش بذارین برای اسکرین سیور ؟ اگه این کارو کرده باشین متوجه می شین که بعد از نهایتا 60 ثانیه میره (قابل تنظیمه. ولی آخرش 60 ثانیه) حالا اگه یه ساعت فلش داشته باشین چکار می کنین؟ ساعت 60 ثانیه ای که به درد نمی خوره.
کسی راهی بلد نیست که زمانشو نامحدود بکنیم؟!
نقل قول:نقل قول:
سلام.
واسه ساعت یه برنامه هست من از آرشیو برنامه دانلود کردم.
از اون استفاده کن!
سجاد جان ممنوننقل قول:
سلام.
واسه ساعت یه برنامه هست من از آرشیو برنامه دانلود کردم.
از اون استفاده کن!
ساعت دارم (cClock) خیلی هم خوبه. ولی بعضی از این فلش ها خیلی خیلی فوق العاده هستن دل آدم آب میشه. راهی برای اونها نیست.؟
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کن!
فکر نکنم راهی باشه!
آقا 6120 کلاسیک تمیز..با رم 1 گیگ ...........170 میارزه؟
اگه مشکلی نداشته باشه و تمیز باشه آرهنقل قول:
ما هم 6120 شدیم گوشیه خوبیه اما واسه من که 6600 داشتم 4 سال یکم کوچیکه اما کلا از خریدم راضیم... بدون کابل و سی دی و با گارانتی نیا 235000
مبارکهنقل قول:
گارانتی اصلی خیال آدمو از اینکه لوازم گوشی تعویض شده باشند راحت می کنه هر چند تفاوت قیمت نسبتا بالایی دارن .