نه 512 فن اوا با 35 تا 45 رو میزنه اینها همش حرفه
مسعود جان احتمالا شما 128 داری داداش
Printable View
نه 512 فن اوا با 35 تا 45 رو میزنه اینها همش حرفه
مسعود جان احتمالا شما 128 داری داداش
نه ، با روزانه کانکت میشم متوسط تا 53 کیلو بایت دانلود دارم عزیز دل برادر. قبلا شبانه هم همینجوری بود، بعد شروع شد به قطع شدن های مکرر مثلا هر دو سه دقیقه تا اینکه از دو سه روز پیش قطع شدن ها از بین رفت در عوض سرعت فیکس شده رو 128 ، مطمئنم ( فقط شبانه مربوط به شبکه سراسری فن آوا night@fanava اریب قیقاج شده ، روزانه ایده آله ، پینگ پایین ، سرعت بدون نوسان ، حرف نداره ) . جالبه اخباری میرسه که شبانه همه شرکتها مشکل دار شده!نقل قول:
احتمالات ممکنه:
1 - یه توافق پنهان بین شرکت های PAP هستش.
2 - از تبعات پروژه های مخابراتی افتتاح شده در دهه فجره!
3 - اون فیبر نوری جاسک فجیره درست کوک نخورده ، نشتی داره نم کشیده توش ، بالاخره کف دریاست دیگه.
4 - مخابرات با PAP ها راه نمیاد، بقول شاتل " شبانه رایگان ... تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد..." که احتمالا مخابرات دیگه پا نمیده!
5 - ولی من میگم کار استکبار جهانیه ...
اینم تست من با روزانه 512/512 ، پهنای باند از اوراکل هستش. من از روزانش خیلی راضیم. دستشون درد نکنه ( بخصوص فن آوای مشهد که خداییش دوستشون دارم .)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه : پهنای باند فن آوا همه جا و همیشه از اوراکل نیست و لذا همیشه و همه جا هم به این خوبی شاید نباشه شایدم بهتر باشه!
یه پیشنهاد به شرکتهای PAP دارم: بیان روراست مشکلات رو با کاربراشون در میون بگذارن تا جا برای شایعه ، سوءظن و بدگویی وجود نداشته باشه
ببینید
من دوستم فن اوا داشت دیگه
حتی یه شب هم پیشش بودیم که برای کار و جمع کردن پروژه آخر ترم رفته بودیم و تا صبح پای اینترنت بودیم
عرض شود که خودم دیدم قطعیهاش زیاده تند تند قطع میشه سریع هم وصل میشه
ولی چاره چیه بری توی properties کانکشنی که ساختی و مقدار redial رو افزایش بدی من گذاشته بودم روی یک میلیون بار !!!!
خودش زنگ میزد و کار میکرد مشکلی نداشت
در مورد سرعتش هم عرض کنم که سرعت شبانه 512 برای ما 512 بود خودم با چشم خودم دیدم :31:
و این که میگید 128 رو خیلی قبول ندارم مگه این که جدیدا توی این یکی دو هفته اینجوری شده باشه.
سئوالیبود در خدمتم.
یکی دو هفته نه یکی دو روز گذشته ...نقل قول:
کسایی که فن اوا رشت دارن ادرس فن اوا شرکت برد باران همون سبزه میدانه ؟ عوض نشده ؟
سبزه میدان - جنب پاساژ تمدن - کوچه نوربخش - پلاک 13
میخوام ADSL رو جمع کنم چی باید بگم بهشون؟ تلفنی هم میشه ؟
اها پس جدیده میگم خوب اینجور مشکلی رو نداشتیم بابا فن اوا پسر خوبی بود :31:
پهناي باند از يه جا،adsl از جاي ديگه؟چجوريه جريان؟نقل قول:
چند در مياد بخوام 512 بگيرم ؟پينگش عاليه
برای من خوشبختانه چند شبی هستش که سرعت شبانه اوکی شده و مثل روزانه با 60 دانلود میکنم
دوستان توجه کنین که پهنای باند فن آوا همه جا و همیشه از اوراکل نیست و لذا همیشه و همه جا هم به این خوبی شاید نباشه شایدم بهتر باشه!نقل قول:
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
برای من خیر. متاسفانه همون حدود 10 کیلو بایت بر ثانیه بیشتر دانلود نمی کنم با night@fanava :41:نقل قول: