منظورت اینه که تو سیمکارته؟نقل قول:
Printable View
منظورت اینه که تو سیمکارته؟نقل قول:
سلام به همه دوستان.
من gprs خط را که همراه اول اعتباری هست فعال کردم یک مسیج برام آمد مشخصات گوشی را خواسته بود به شماره 8008 ارسال کنم ارسال کردم خبری نشد به 2225 مدل گوشی را ارسال کردم (nokia s 6300) بازم خبر ی نشد. لطفا کمکم کنید تنظیمات gprs را روی گوشیم فعال کنم.
ممنون می شم.
دوستدار شما :40:
نه تو حافظه گوشینقل قول:
سلام و عرض ارادت..
دوستان سوالی که دارم این هست که چطور میتونم با گوشی 6303 یه شماره رو دلیور کنم.. کلا میخوام دیگه بهم زنگ زده نشه با اون شماره، با گوشی های دیگه راحت پیدا میکنم، اما با این مدل گوشیم نمیتونم پیدا کنم!!
و البته راهی، کدی، چمیدونم چیزی هست که با رد کردن یه تماس به صورت اتوماتیک توسط خود گوشی، بفهمم که اون شماره با من تماس گرفته بوده یا خیر؟
منتظرم.
سپاس/
بلــه.. ممنون، پرسیدم گفتن چون این مدل گوشی جاوا هست و حاوی بلک لیست هم نمیباشد، لذا کلا نمیشه شماره ای یا شماره های محدودی رو جزء بلک لیست قرار داد و اتومات تماس هاشون رو رد کرد.
سلام .
من وقتی میخوام PC Suite رو نصب کنم ، تا 30 درصد نصب جلو میره و بعدش دیگه ادامه نمیده . روی 30 درصد میمونه .
ویندوزم XP هست و تازه ویندوز عوض کردم .
برنامه خاصی قبل از نصب PC Suite باید نصب کرد ؟
سلام
دوستان جدید ترین فریمور گوشی 6300 چیه؟؟؟
فارسی هم ساپورت کنه
الان برای من 07.30 هست
توی سایت نوکیا یه فریمور دیگه هم هست
اما آپدیت نمیشه
نه آفلاین نه آنلاین
سلام......
کسی میدونه چطوری میشه تنظیمات gprs رو رو 6300 فعال کرد؟ وقتی میخوام فعال کنم این پیغامو میده
only 70 set allowed.setting discarded
افلاین که میشه :31: برای چی نشه ؟نقل قول:
من نمی تونم این گوشی برای اتصال به اینترنت تنظیم کنم چرا؟ کسی میدونه راهنمایی کنه