تورو خدا زود به من کمک کنید. hELP mE fOR gOD
Printable View
تورو خدا زود به من کمک کنید. hELP mE fOR gOD
شما یه ا1200 دیگه پیدا کن که اگه مال خودت شارژ نکرد با اون شارژ کنی و بندازی تو گوشی خودت.نقل قول:
بعدش با تئجه به توضیحاتی که تو ی صفحات اولیه اومده (20 به بعد فکر کنم)
گوشیتو فلش کن از نو.
بچه ها میخوام با هم یه کار گروهی رو شروع کنیم واسه ساخت themes واسه گوشی. اگه کسی بلده یه آموزش بزاره به فارسی نه اینکه لینک بده . چون از این لینکا پره !!! . اگه هم کسی بلد نیست دوستانی که تمایل به همکاری دارن بگن تا start بزنیم . واسه شروع من برنامه هایی که نیاز هست رو اسم می برم ولی خودم نتونستم بجز activeperl بقیه رو گیر بیارم و کار با activeperl هم هنوز وقت نزاشتم یاد بگیرم برنامه ها اینا هستن :
1- activeperl
2- skin packeger & skin unpackegar
3- icon packeger & iocn unpackeger
دوستانی که میخان تو یه پست هم اینجا اعلام آمادگی کنن .:10:
یا حق...
فکر قشنگیه ولی ایکاش یه تاپیک جدا بزنی.(به نظر من):11:نقل قول:
دوباره سلام و ممنون از اینکه مارو تحویل گرفتین و یه خوشامد گویی هم نگفتین!:41:
یه سوال داشتم در مورد باطری A1200
من قبل از خرید شنیده بودم که عمر باطری موتورولا A1200 تا 3 روز هم جواب میده اما بعد از یه شارژ اولیه دیدم تقریبا تا 1 روز بیشتر جواب نداد!البته با گوشی کار میکردم تو این مدت.اما نه اینقدر که به این زودی تموم شه!
میخواستم از شما عزیزان بخوام هر کی براش مقدوره عکس باطری که تو پکتون بوده رو بزارین یا بگین روش چی نوشته واسه شما!
ممنونم!
:20:
مال من هم یع روز بیشتر جواب نمی داد . فک می کنم چون روز اول زیاد با گوشی کار کردین شارژش زود تموم شده :46: ولی من هم هرروز می زدم به شارژنقل قول:
حق باشماستنقل قول:
البته بعد از اينكه پستم رو گذاشته بودم مطلب شما رو ديدم
به خاطر mpkg هم ممنونم دستت درد نكنه:11:
خلي شدن شارژ در روزهاي اوليه طبيعيه به مرور زمان با شارژ هاي بعدي و استفاده هاي بهينه اين مورد كمتر هم ميشهنقل قول:
سلام!
بلاخره من هم به صاحبان A1200 پیوستم!
می خوام با استفاده از تجربه شما دوستان یه گوشی سر حال و به روز داشته باشم! برای شروع چند تا سوال دارم:
1- من کجا می تونم نوع فایرم ورمو ببینم؟! مثل v3 phone status نداره که بنویسه!
2- cd ی همراه گوشی من مال 2005 بود و گوشی رو نمی شناخت. خدا رو شکر ورژن جدیدشو قبلا ئاشتم! برای شما هم همینتور بود؟!
3- Voice comand گوشی من کار نمی کنه! دلیلش چی می تونه باشه؟
از كجا بفهميم مدل فيرم ويرمون چيه؟ بايد تو شماره گير گوشي بزنين WWW008W(دبليو رو با دكمه اينسرت و بعد اينسرت ويت بيارين) اينا مياد:نقل قول:
سلام!
بلاخره من هم به صاحبان A1200 پیوستم!
می خوام با استفاده از تجربه شما دوستان یه گوشی سر حال و به روز داشته باشم! برای شروع چند تا سوال دارم:
1- من کجا می تونم نوع فایرم ورمو ببینم؟! مثل v3 phone status نداره که بنویسه!
2- cd ی همراه گوشی من مال 2005 بود و گوشی رو نمی شناخت. خدا رو شکر ورژن جدیدشو قبلا ئاشتم! برای شما هم همینتور بود؟!
3- Voice comand گوشی من کار نمی کنه! دلیلش چی می تونه باشه؟
R532H2_G_11.20.08P
BP: R532H2_G_11.20.08PPB
PFlex: GSZHNANT677JF014D
SP: 631F1F00
اون 08p خط دوم ورژن فيرم ويرتونه
یا حق...