تاریخ گوشی رو بکش عقب.نقل قول:
Printable View
تاریخ گوشی رو بکش عقب.نقل قول:
با سلام.بچه ها منم یه سوال داشتم:میخواستم بدونم فرق alireza20202003 با ebrahim20202003 چیه؟؟اگه جوابمو بدید خیلی ممنون میشم!ایا شما دو نفر با هم نسبتی دارید یا اینکه یک نفر هستید و با 2 نام کاربری وارد سایت شده اید.ممنون میشم اگر این موضوع را روشن کنید!
من خودم شخصا هرگونه رابطه ای رو تکذیب می کنم البته نام کاربری ایشون Ebrahim202003 هستش نه Ebrahim20202003 .دلیل انتخاب این نام کاربری هم ایمیلم بود.
نه عزيز جان ، يكي نيستيم . چه دليلي داره آخه اگه هم بخوام با يه ID ديگه بيام ميگه خولم شبيه به ID قبليم بيام .نقل قول:
تصادفي بوده . در ضمن من 202003 هستم ايشون 20202003 هستن
به هر حال آقاي عليرضا 20202003 خوشبختم منم از همون Mail ام گرفتم . نزديكيم به هم ، تفاهمو ميگم
انگار جفتمون هم 5700 داريم درسته . اگه اينجور باشه كه ........... :31:
به به ایشاالله به پای هم پیر بشید(شوخی کردم).ابراهیم جان من شما رو در انجمن 5700 پرشین تولز نیز دیدم.در ضمن حالا چرا میزنید من که چیزی نگفتم فقط میخواستم شفاف سازی انجام شه!!! 5700 داران کجایید با این وضعیت تا 2 هفته ی اینده فکر کنم این کلوپ بیفته پایین.لامذهب این گوشی انگار هیچ مشکلی نداره چون اگه یه سری به کلوپ گوشیهای دیگه بزنید متوجه میشید میزان مشکلات این گوشی در مقابل گوشیهای دیگه علی الخصوص ان70 و ان73 صفر هست!ای ولله به 5700 !!به افتخارش یه کف مرتب بزنید! king Of The Mobiles 2
منم خوشبختم ابراهیم جان .آره منم 5700 دارم...:10:نقل قول:
بلهنقل قول:
.................................................. .................................................. ...........................
مسعود جان با این اینترنت نفتی از ما انتظار سختی داره.باید صبر کنی تا ممل خان بیاد
منم همین درخواستو دارمنقل قول:
کسی نتونست انجام بده کار ما رو؟
من چند تا عکس (روز و شب) و چند تا فیلم(روز و شب) که با گوشی 5700 گرفته شده رو میخوام اگه میتونید تو یه فایل زیپ شده بزارید.
ممنون
بابا این همه 5700 دار یعنی یکی نمیتونه از گلی گیاهی درختی چیزی عکس و فیلم بگیره بزاره ؟؟؟
یه دونه توی youtube دیدم نوشته بود با خود دوربین 5700 گرفته شده دان کردم اما به خاطر اینه خود youtube به فلش تبدیل کرده ئ اون سایت دانلودر هم به flv دیگه خودتون ببینید چی میشه این کلیپپ !!
اینجا نمیزارم چون کلاس دوربین 5700 رو پایین میاره
باید فرمت خودش mp4 باشه
در خواست سختی نیست یه کلیپ بگیرین 1 مگ با چند تا عکس هم بازم 1 مگنقل قول:
جمعا 2 مگ
من با همین اینترنت نفتی توی این ماه 400 مگ دان کردم :18::18: