ممنون داداش تا حدودی بهتر شد .پرش لینک تقریبا نصف شده . ممکنه مشکل از مودم یا کابل لن باشه ؟نقل قول:
Printable View
ممنون داداش تا حدودی بهتر شد .پرش لینک تقریبا نصف شده . ممکنه مشکل از مودم یا کابل لن باشه ؟نقل قول:
کابل لن که ارتباط بین مودم و کامپیوتر هست مشکل شما مسیر بین مودم تا مرکز مخابراتی هستنقل قول:
ممکنه از مودم یا اسپلیتر باشه یا تجهیزات مرکز مخابراتی باشه
شما با یه مودم دیگه تست کن ببین تغییری میکنه یا نه
باید ببینی دلیل این نویز های ناگهانی که روی خطت میفته چیه
خیلی چیز ها میتونه تاثیر داشته باشه قرار گرفتن کابل برق کنار سیم تلفن ، نزدیک بودن کابل به پمپ آب و ....
شما اول تمام دستگاه هایی که به خط تلفن وصل هستن رو جدا کن به غیر از مودم ببین مشکل بر طرف میشه یا نه
اگه امکانش هست از دم در تست کن ببین فرقی میکنه یا خیر
اگه از دم در درست نشد مشکل از مخابرات هست
از دم در رو خیلی وقت پیش تست کردم اونجا وضعیت بدتر هست . بازم تشکرنقل قول:
سلام سرویس کیمیا چیه اضاف شده
دوست عزیز برای جمع آوری PCM به جز هزینه سرویس 6 ماه و مالیاتش چه هزینه های دیگه ایی رو پرداخت کردید ؟ برای رانژه چطور ؟ اکسین ثبت نام کردید یا خود مخابرات ؟ و اینکه 6 ماه کامل حساب کردن یا 5 ماه سرویس دادن ؟ کلا ریز هزینه ها رو بفرمایید ممنون میشم.نقل قول:
اقا این ایپی هایه 178 چیه هی میاد ؟ مضخرفت ترین نت رو دارن
آره منم دیدم باید از پشتیبانی بپرسیمنقل قول:
نکنه میخوان شبانه رو حذف کنن ؟
این ترافیک های زمان دارش...چقدر مزخرفه :n21:
داره، 5گیگ یک هفته رو میده 9تومن.......
ایرانسل داره 5گیگ یک هفته (6 تا 12) رو 2تومن میده.....آدم باید خیلی چیز باشه که از مخابرات بخره :n02:
این کیما هم که رایگان شبانه ـشون تعطیله، برای همینه که همراهش ترافیک زماندار میده
نمیدونم، ولی واسه ما که فرقی نداره شبانه قابل استفاده نیستنقل قول:
کامنت حذف شد
همیشه اینه سرعتتون؟نقل قول:
اینترنت نامحدود هم آمد در لیست پارتاک کسی که قصد خرید داره بعد خرید تست سرعت بزاره با تشکر
فراموش نشه
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
قیمت تعرفه نامحدود با احتساب عوارض و مالیات
قیمت ها به ریال می باشد
128
256
512
1024
2048
272500
43600
861100
1471500
2212700
تعرفه ترافیک زمان دار
شهاب یک روزه 4 گیگ شهاب دو روزه 5 گیگ شهاب هفت روزه 5 گیگ شهاب سه روزه 10 گیگ شهاب هفت روزه 15 گیگ شهاب هفت روزه 20 گیگ 32,700 49,050 98,100 76,300
152,600 174,400
گرونه.
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
بله.........نقل قول:
خبری خوش برای کاربران اینترنت استان خوزستان!؟!؟
شرکت مخابرات طی پیامی اعلام کرد اشتراک Adsl نامحدود خود (که 2 سال پیش لغو شده بود) را مجددا برای استفاده کاربران خوزستانی ارائه داده است.
پیام شرکت مخابرات بدین شرح است:
▪️با توجه به درخواست های مکرر کاربران عزیز سرویس های نامحدود اضافه گردید .
برای انتخاب سرویس نامحدود به قسمت تمدید سرویس رفته و سرویس نامحدود مورد علاقه خود را انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع نگران کننده اینجاست برگشت سرویس های نامحدود ممکن است برای برخی کاربران مطلوب باشد ولی باتوجه به افزایش قیمت بالای 550 درصدی! عملا استفاده خانگی آنچنانی نخواهد داشت.
برای نمونه دو سال پیش سرویس 2 مگابیت نامحدود یکماهه 36000 تومان بوده که اکنون مبلغ 203000 تومان برای آن باید پرداخت!
منبع: خبر انحصاری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا صرف نداره تازه به این اضافه کنید ای پی های به درد نخور ، پشتیبانی بسیار ضعیف ، قطعی های زیاد ، پینگ بالا ، باز نشدن اکثر سایت ها...نه صرف ندارهنقل قول:
ای پی های شما چه رنجی هستن؟نقل قول:
سرعت من کمتر از 1/5 شماست!!!..حالا نمی دونم سرعت من خیلی داغونه یا سرعت شما خیلی خوبه؟! تازه در ساعت غیر رایگانه اینه!!نقل قول:
- - - Updated - - -
مشکل IP هاشون چیه؟؟!نقل قول:
فرشاد ۱۷۸ میادنقل قول:
مال کرمان هم هستن
نمیدونم چرا برای خوزستان ازش استفاده کردن
مشکل اینکه هر ای پی یه مشکلی دارهنقل قول:
برای من ۱۷۸ میاد اولا سرعتش بوقه ، چه داخلی چه خارجی
پینگشون بسیار بالاست و همه سایت ها به سختی بالا میاد
تو روز هم سرعتش کمه
قطعی هم زیاد داره
زنگ هم میزنم میگن مشکل از ما نیست از خودتونه .... علت همه این مشکلات کاربره...
سرویس های نامحدود هم برگشتن.. دوستان هرکی گرفت ی تست بذاره بینم سرعتش چطوره... ترافیک مدت دارم اضاف شده...
Sent From My HTC one M8 Use Tapatalk
سرویس نامحدود پیشکشنقل قول:
ای پی هاشو درست کنه که این همه مشکل داره
چرت و پرت میگه اصلا این شرکت 3-4ماهه با مخابرات قرارداد بسته کارمنداش اصلا هیچی حالیشون نیست اصلا نمیدونن مخابرات ipهاش چین اون کارمندای ضحی کیش و اواسیس که بعضیاشون واقعا کارشونو بلد بودن الان دیگه مخابرات نیستن اصلا بیشتراشون رفتن یه مشت کارمند جدید اورده که هیچی حالیشون نیستنقل قول:
حالا خبری نداری که این ای پی ها کی درست میشن؟نقل قول:
سرویس 10 مگ روز
با اینکه شبانه نداره ولی شبا افت سرعت دارم
در تایید حرف دوستان آی پی های *.*.*.178 شدیدا مشکل دارن....هم سرعتشون کمه و هم پکت لاست دارن و بعضی از سایت ها رو هم فقط با چیز پی ان باز میکنه(مثل همین فروم)
الان IP که برام اومده اولش 87 داره و سرعتش خوبه و پکت لاست هم نداره...
قبلا آی پی های 2.185 و 5.223 برام میومد یکمی پکت لاست داش ولی در کل خیلی بهتر از این آی پی های جدید بود
سلام
ترافیک زماندار بد نیست ... ولی ایرانسل بهترش هست ... 5 گیگ یکهفته میده 2هزارتومن
نامحدود هم واقعن گرونه ...خیلی گرونه ولی با این حال میرم روی نامحدود سرعت 256 البته در حال حاضر سرعت 2 مگ دارم
کسی سرعت 256 نامحدود تست کرده؟ سرعتش به نسبت 256 محدود فرق میکنه؟
موفق باشید
256 نامحدود اگه مثل 256 محدود 130 کیلوبایت بده باز خوبه ولی کمتر باشه اصلا نمی ارزه
سلامنقل قول:
من به 100تا هم راضی ام
حالا همفرومی ها اگر تست کردید خبر بدید
موفق باشید
جدیدا رنج 5.233.160 اضافه شده و نسبت به 5.233.22x پینگ فوق العاده پایینی دارن . پینگ گوگل با رنج جدید 110 هست درحالی که با رنج قدیم روی 330 بود !
جدول مقایسه تعرفه های جدید اینترنت پرسرعت نامحدود مخابرات تهران و خوزستان سال 95
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
سرعت (کیلوبیت بر ثانیه)
تعرفه ماهانه مخابرات تهران (تومان) تعرفه ماهانه مخابرات خوزستان (تومان) ۱۲۸ ۱۱,۸۵۵ 27,250 ۲۵۶ ۱۴,۳۹۰ 43,600 ۵۱۲ ۲۳,۱۲۰ 86,110 ۱۰۲۴ (1 مگابیت) ۴۱,۸۳۰ 147,150 ۲۰۴۸ (2 مگابیت) ۷۴,۱۴۰ 221,270
نقل قول:
خیلی ظلمه
منم یه بار رفتم مخابرات شهرمون
بهش گفتم چرا تفاوت قیمت هست با بقیه استانها؟
میگه چون خوزستانی ها مصرف زیادی دارند!!!
مگه تو دانش اقتصاد اینطور نیست که هر جایی مصرف بالا باشه یعنی پر مصرف باشن،براش تخفیف قائل میشن؟
اگر خوزستانی ها پر مصرف باشن که باید براشون تخفیف بیشتری قائل باشند نه اینکه گرونتر بهشون بدن
ظاهرا اینجا هم مثل نفت و آب و گازمون حقمون خورده شده:n14:
این سرعت ایرانسل 4 جی برایه منه
خر مغزمو گازگرفته برم نامحدود با این قیمت فضایی بگیرم ؟
با این سرعت ساهتی 19 گیگ میتونم دانلود کنم
اونم فقط با 500 تا تک تومنی
که یه ماهش میشه 15000 تومن
ماهی 570 گیگ !
خودتون قضاوت کنید :n08:
سرویس نامحدود و حجم های زمان دارش با این قیمت برای در کوزه خوبه
مخابرات به همین خیال باش کسی پول جای اینا بده واسه دانلود جایگزین های خیلی بهتری هست:n05:
ای پی ها جدید (سروش رسانه) اشغاله همش واسه من همین میاد همش قطعی داره و ظهر ها تا شب پکت لاست گسترش رایانه خیلی بهتر بود که دیگه نمیاد
ip های قبلی چی بودن؟!نقل قول:
ظلمنقل قول:
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
5.232 شروع میشد فکر کنم گسترشنقل قول:
از روی کنجکاوی و اینکه به بقیه هم وضعیت رو خبر بدم طرح 128 نامحدود رو فعال کردم سرعت حدود 10 کلیوبایت میزنه و سایت هارو هم به سختی باز میکنه ولی فکر کنم بشه باهاش یه 40 گیگ دان کرد اگر تمام ماه رو دانلود باشه.