پس چرا تو سرورهای داخلی تا آخر سرعت بازه تو تایم رایگان ولی گویا تو سرویس صبحانه آسیاتکی سرورهای داخلی رو هم محدود کردن؟نقل قول:
Printable View
پس چرا تو سرورهای داخلی تا آخر سرعت بازه تو تایم رایگان ولی گویا تو سرویس صبحانه آسیاتکی سرورهای داخلی رو هم محدود کردن؟نقل قول:
دلت خوشه ها من که هر سرویسی خریدم هم داخلی هم خارجی شبانم محدود بوده. حالا اونایی که داخلیشون آزاده ربطی نداره که این سرویس صبحانه یه طوری سرعت میده (2 مگ) که حدود 1300-1400 گیگ بتونی دانلود کنی تو کل سال اگه هر روز بتونی دانلود کنینقل قول:
من فکر میکنم این محدود شدنا به منطقه و تعداد کاربرای اون منطقه ربط داره
من حدودا 5تا 6 ماهه مشترک آسیاتکم سرویس شهاب
همیشه سرعتم تو ساعات رایگان بینه 550 تا 650 متغیره(البته با این سرویس باید سرعت 1200 باشه ولی مشکل از نویز خط و دوری از مخابراته و کاریشم نمیشه کرد)
سرویس صبحانه رو باید اینطوری تعریف میکردن:
سرویس صبحانه 12 گیگ 12 ماهه 6-10 صبح رایگان با سرعت 2 مگ
من با سرویس شهاب روزی 20 گیگ راحت دانلود می کردم تا اینکه این سرویسای صبحانه اومد شبانه نابود شد یعنی انگار همه رو کنترل ال کردن سرعته شبانشونو روی 250 فیکس کردن کاریش نمیشه کرد اینم یه بازار یابی از نوع حلاله شه دیگه اشالله پولش گوشت بشه به تنشون شما دعا شون کنید نیازمند دعان
به نظر من این یک ترفند هست که به بهانه قیمت کمتر سرویس مصرف ترافیک در سرویس های شبانه دارشون بیاد پایین و ملت کم تر دانلود کنن هم 2 ساعت کمتره و هم سرعت دانلود خارجی اش نصف و داخلی اش هم حداقل یک چهارم هست و بعدش هم مثل بقیه شرکتها شبانه شون رو حذف کنند :n34:نقل قول:
چرا هر کاری میکنم ایمیل تاییدیه باشگاه مشتریان ارسال نمیشه؟
سلام،
مبیخوام بازم از آسیا تک سرویس بگیرم...
مصرف آنچنانی ندارم...
سرویسی که انتخاب کردم سرویس چابک ، یک مگ، یک ساله، ۱۲۰ گیگ هست
و دو تا هشت صبح هم رایگان
دو تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید،
آیا هنوزم مث سابق اینا در غیر ساعات رایگان حداکثر سرعت رو اعمال میکنن؟ ۴ ،۵ سال پیش آسیا تک داشتم اینجور بود سرویس ۲۵۶ داشتم اما سرعتش بالاتر بود فک کنم یک مگ بود... آیا هنوزم همینجوریه؟
و دوم سرعت شبانه این سرویس حدودا چقده؟ قانونا باید ۱۲۸ کیلوبایت باشه یه مگش.... من شبی دو سه گیگ دانلود بیشتر ندارم همینم باشه کافیه...
ممنون
صرفا جهت اطلاع رسانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویدیو رو حتما مشاهده کنید تا بدونید چه کلاهی سرمون دارن میزارن!
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول اینو بگم که adsl آسیاتک حدود 3 4 ماهه که مشکلاتی داره.
1. قطع و وصل شدن چند ثانیه ای (برای من حداقل ساعتی 2 باری اتفاق میفته)
2. ارور service unavailable میده (بیشتر برای آی پی اروپا مخصوصا آلمان)
3. ارور مشکل در دستیابی this site can't be reached (تازگیا پیداش شده برا من کم این مشکل پیش میاد)
4. پشتیبانیشون هم برای مشکلات بالا دلایلی میارن مثل مشکل از مخابراته - مشکل از زیرساخته و ... خلاصه مشکل از همه جا هست به غیر از آسیاتک. البته تازگیا که زنگ زدم وجود مشکل شماره 2 رو قبول کردن و گفتن در حال بررسی هستن.
.
.
و اما برسیم به سوالات شما
در مورد حداکثر سرعت در ساعات غیر رایگان: برای من سرعت دانلود از سرور های خارج از ایران حدود 600 کیلوبایته بر ثانیه و برای سرورهای داخل ایران حدود 1.1 مگابایته بر ثانیه
در مورد حداکثر سرعت در ساعات رایگان: برای من سرعت دانلود از سرور های خارج از ایران حدود 150 تا 200 کیلوبایته بر ثانیه و برای سرورهای داخل ایران حدود 1.1 مگابایته بر ثانیه
من آسیا تک تبریز دارم.
یه چندتا توصیه بعد از چند سال سروکله زدن با این ISP ها:
1. اگه از یک ISP جدید برای بار اول میخوای سرویسی بگیری در اول یک ماهه بگیر ببین اون سرویس به درد میخوره یا نه. اگه دیدی خوبه یک ساله تمدید کن.
2. برای وب گردی به آسیا تک از 10 من بهش 2 میدم. خیلی اذیت میکنه.
3. برای دانلود آسیا تک تقریبا خوبه.
مهندسین هر کی میدونه اینو ج بده!نقل قول:
این ایمیل تاییدیه باشگاه مشتریان برای منم ارسال نمیشه
هرکی میدونه کمک کنه
دوستان سرعت دانلود سرور آسیاتکی در ساعات رایگان طرح صبحانه آسیاتکی چقدره؟
واقعا آدم نمی دونه چی بگهنقل قول:
تمام این سواستفاده گری ها نتیجه عدم اگاهی مردم ما و پیگیر نبودن هست.نقل قول:
تا وقتی که نسبت به این موضوع بی تفاوت باشیم زیرساخت سواستفاده خواهد کرد.
اينا سياست كلان هست كه درآمد دولت رو تضمين ميكنه
دست كسي هم نيست به كسي هم توضيح نميدن
همين جور تا پايين همه در حال خوردن هستن
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اگه تونستید مثل قرون وسطا زندگی کنید بعد از یه مدت سختی حرفتون به کرسی میشینه در غیر این صورت منتظر خبرهای بیشتری از این دست باشید.
بله عاقبت قانع بودن و اعتراض واقعی نکردن همینه درآمد دولت هم نیست همه سودش میلیارد میلیارد ریخته میشه به جیب سهام دارای زیر ساخت حالا یک ذره کوچیکش رو شاید برای دلخوشی بدن به دولت زیرساخت هم که میدونید دست سپاه هستش بیشترشنقل قول:
- - - Updated - - -
بله عاقبت قانع بودن و اعتراض واقعی نکردن همینه درآمد دولت هم نیست همه سودش میلیارد میلیارد ریخته میشه به جیب سهام دارای زیر ساخت حالا یک ذره کوچیکش رو شاید برای دلخوشی بدن به دولت زیرساخت هم که میدونید دست سپاه هستش بیشترشنقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
قیمت گذاری اینترنت و اینترانت نباید از هم جدا بشه. نباید گیگ اینترنت و اینترانت قیمتش فرق کنه. دوباره یه عده ای به خیال دانلود ارزونتر جو گیر شدن و فردا هم که طرح مطرح شه حمایت میکنن. ملت ایرانه دیگه هنوز 99% فرق بیت و بایت رو نمیدونن، فردا هم بگن اینترانت گیگی 100 تومن از خوشحالی پرواز میکنن :D
مشکل this site can't be reached و من دارم رو خیلی سایتا این مشکل و دارم اول فک میکردم مربوط به یه دامنه خاصه اما دیدم نه رو همه ی هاستا همین مشکل و دارم در کل یه دستم رو اینتره یه دستم رو رفرش:n29:نقل قول:
بله متاسفانه مشکلاتشون خیلی زیاد شده. قبلنا خیلی بهتر بود ولی الان ... :n03: برای من دیگه غیر قابل تحمل شده :n34:نقل قول:
به دنبال ISP جایگزین می گردم تا ماه آینده از آسیا کوچ میکنم میرم :n09:
از دوستان هرکی پارس یا های وب استفاده میکنه ممنون میشم نظرشو بگه مخصوصا اگه تبریز باشه که عالی میشه
شما دوست دارین الکی اینترانت رایگان رو هر گیگی 4000 تومان بخری واقعا که از ماست که بر ماست در ضمن این رو هم بدونیم که هیچوقت نمیتونن اینترنت رو قطع کنن وگرنه از اول مثل کره شمالی اجازه نمیدادن که ملت وصل بشننقل قول:
طي چندين شكايت از سايت ١٩٥ براي خارج شدن خطم از pcm تا اينكه ملافه شدن و گفتن خودمون داريم رسيدگي ميكنيم و من بعيد ميدونم بخوان رسيدگي كنن و حالا سوالم اينه بنظر شما زنگ بزنم به ١١٧ خرابي تلفن و بياد و جريان خارج شدن pcm را بگم و يك شيريني بهش بدم بنظرتون واسم درستش ميكنه و خارجش كنه از اين pcm ؟؟
نمیتونه باید خود مخابرات اینکارو بکنهنقل قول:
اخه يكي از بچه ها گفت ١١٧ اگر شيربنيش بدي واست انجامش ميده و من مخابرات رفتم جواب نميدن حتي اشنا هم دارم ولي كاري نميكنه واسم و راحتترين و زودتر كه بشه بايد چكار كنم ؟ خطمو با خط يكي از خونه ها تو كوچمون ميشه عوض كنم كه يك اگهي بزنم تو كوچه ؟
نگاه کنید اول یه جستجویی کنید درباره pcm،من قبلا یه مطالبی خوندم ولی الان چیزی یادم نیستنقل قول:
ببینید چنین چیزی اصلا میشه،امکانش هست،شاید به خاطر تجهیزات ضعیف pcm اصلا شما شیرینی هم بدید فایده نداشته باشه،تجهیزات ضعیفه
ولی اگر همسایه ای بشنناسید که نیاز به اینترنت نداشته باشه شاید قبول کنه اونم نمیدونم اصلا چنین چیزی امکان داره یا نه
سلام به همه راستش نمیدونم که مشکلم قبلا بیان شده یا نه ... من دو سه روزه که سرویس جدید از اسیاتک گرفتم(صبحانه) و یه مودم ایسوس هم خودم جداگانه خریدم تو این مدت شاید سه ساعت کلا اینترنت داشتم! همش ارور PPPoE vpn authentication failed یا ارور can not reach server بهم میده...چراغ adsl روشنه کاملا ولی اینترنت خاموش اکثر مواقع...با بریج روی لبتاپ نت دارم ولی من نت رو وایرلس میخوام...امکان داره مشکل از مودم باشه؟ شاید بیست بار تاحالا زنگ زدم اسیاتک ولی جواب درست و حسابی ندادن که مشکلمو حل کنه...از دوستان کسی همچین مشکلی داشته؟ راه حلش چیه؟
سلام مشکلاتی که اول گفتید دوستان مطرح کردند اما خاموش بودن چراغ اینترنت مربوط به نویز باشه شما یه عکس از status مودم بزار و به تاپیک رفع نویز همین سایت هم مراجعه کنید اگر نشد باید به فکر خرید مودم با چیپست برودکام باشید.نقل قول:
ممنون از جواب سریعتوننقل قول:
نویزم پایینه ولی هنوز نتم قطعی داره یعنی راهی غیر از تعویض مودم نیست؟
راستی یه چیزی که امروز بهش رسیدم اینه که با تنظیم دستی dns server قطعیم کمتر شده! ولی خب هنوز نهایتا یه ساعت پشت هم نت دارم...
مودم چي دوست من
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
مودمم asus n10 هستش و با راهنمایی دوستی با تغییراتی تو ستینگش نتم کاملا درست شده!نقل قول:
مث اینکه تو تنظیمات بایستی روی G-Lite میذاشتمش...
ممنون از همه دوستانی که به فکر بودن
مودمم asus n10 هستش و با راهنمایی دوستی توی تاپیک نویز با تغییراتی تو ستینگش نتم کاملا درست شد!نقل قول:
مث اینکه تو تنظیمات بایستی روی G-Lite میذاشتمش...
ممنون از همه دوستانی که به فکر بودن
نتیجه قطعی بعد از 1 ماه و نیم استفاده از آسیاتک:
1- وبگردی تعطیل
2- بازی آنلاین تعطیل
3- تنها مزیت دانلود رایگان ناچیز شبانه
این پینهای 3 گیگی رو یکجا باید مصرف کرد ؟
یاهر بار میشه 1 گیگ گرفت؟
نه متاسفانه فکر کنم همشو فقط میشه با هم استفاده کردنقل قول:
دوستان فقط از طریق 195 شکایت کنید و وقتتونو با پشتیبانی تلف نکنید
چیز جدیدی نیست. 37 ساله که سر امت کلاه گذاشتند...نقل قول:
سلام
من الان حدود سه ماه هست یک ساله بیست نت مخابرات فارس گرفتم سرعتش عالیه شبانه رایگان هر ماه بهم 10 گیگ میده ک در طول یک سال 120 گیگ میشه سرعت دانلودشم در روز بالای 800 هست و در شب و ساعات رایگان حداقل500 و حداکثر 1.2 مگ هست ک معمولا سرعت رو900 ثابت میمونه.(چه شب و ساعات رایگان و چه در طول روز سرعت دانلود خیلی خوبه)
نکته بعد اینکه اگر این ماه نتونستید از ده گیگ شبانتون استفاده کنید به ده گیگ ماه بعد اضاف میشه و در کل تا یک سال فرصت استفاده دارید.
قعطی در طول این سه ماه جز یک بار که اونم شرکتای دیگه هم قطع شده بودن ندیدم.
خلاصه تا الان راضی کننده بوده.
قبلا از پشتیبانی بیست نت در مورد اپلود رایگان پرسیدم ک جواب دادن بیست نت هم اپود کاملا رایگانه.:n41:
ایننا رو گفتم شاید ب درد دوستان بخوره و بتونه در انتخاب کمکشون کنه.
این اطلاعاتی که شما زحمت کشیدی دادی مناسب همشهریان خودتون هست.نقل قول:
مخابرات هر استان سیاست ها و تعرفه گذاریشون با هم متفاوت هست.
موفق باشید
چجوری ایمیل فعالساازی از آسیا تکو حل کردی؟ برات فرستادن؟نقل قول:
همش ماهی 10گیگ؟؟نقل قول: