دوستمون هم اشاره کرد یه منشور پلاستیکی در یه شکاف تو پرینترت هست اونو با یهنقل قول:
گوش پاک کن الکلی طبی بدون رنگ تمیز کن و مواظب باش از گوش پاکنت چیزی اونجا جا نمونه
Printable View
دوستمون هم اشاره کرد یه منشور پلاستیکی در یه شکاف تو پرینترت هست اونو با یهنقل قول:
گوش پاک کن الکلی طبی بدون رنگ تمیز کن و مواظب باش از گوش پاکنت چیزی اونجا جا نمونه
سلام همکار عزیزنقل قول:
امیدوارم خوب و خوش باشی e1 طبیعی یعنی سینی کاغذ خالی هست
e0 یعنی کاغذ تو دستگاه گیر کرده
من نظرم اینه که اول کارتریج رو با یه کارتریج اصل عوض کنی و چک کنی
دو فریمر اونو اپدیت کن. احتمال داره همه چی زیر سر کارتریجت باشه.
دوستان اگه من بخوام از روی آموزشهای اینترنتی ، پرینتر مشکی لیزری خودم رو شارژ کنم آیا مشکل و خرابی بوجود میاد؟ یعنی کارتریجش حساسه؟
سلامنقل قول:
اگه با دقت و مراقبت هایی که در آموزش توضیح دادن، و رعایت کردن باز و بسته کردن قطعات، مشکلی پیش نمیاد.
فقط باید بیشتر دقت کنید و صبر به خرج بدین
:n12:
خیلی ممنون که جواب دادید اون منشور پلاستیکی دقیقا کدوم قسمتش است باید پرینتر رو باز کنم یا همینجوری هم دیده میشه ؟نقل قول:
در ضمن من یه کارتریج نو خریدم با اون مشکلی نداره البته فعلا
ولی کارتریج قبلی ام همون مشکل رو داره بردم تعمیر کاری طرف میگه بعداز 10 -15 بار شارژ باید کلا کارتریج عوض بشه حرفش درسته یا نه ؟ کارتریج من البته اونقدر هم شارژ نشده
یه بار می گی کارتریج رو عوض کردی مشکل باقی هست یه بار می گی نیست.نقل قول:
در هر صورت اگر کارتریج رو عوض کردی و مشکل بر طرف شده. علتش خود کارتریج هست. احتمال اینکه درام باشه هست
احتمال مگنت هست.
احتمال فوم هست.
البته اگر کارتریج سالم باشه یعنی شکستگی یا بد بسته نشده باشه.
به نظر من از درام شروع کن
خب چرا ناراحت میشید !!!!نقل قول:
من با کارتریج یه پرینتر دیگه امتحان کردم همون مشکلو داشت و نصف کاغذ را نمی گرفت ولی بعدش یک کارتریج نو خریدم مشکلش حل شد
الان اون کارتریج خرابه رو میشه تعمیر کرد یا باید انداختش دور ؟ ( عمر یه کارتریج حدودا چقدر است ؟ )
سلام خسته نباشید
کارتریج پیرینترم را خودم شارژ کرد و وقتی می خواهم برگه پیرینت کنم حتی صفحه سفید سمت چپ برگه سیاه و جوهرها مانند نخ خشک شده اند و وقتی کارتریج را در می آورم و آن را تکان می دهم از همان سمت چپ داخلش پودر می ریزد حالا موندم چکار کنم ممنون می شوم اگز مرا راهنمایی کنید.
مارک پیرینترم CANON LBO-1120
درام پرینتر هذ چند وقت یک بار باید عوض بشه؟
کنن 6020 دارم
ناراحت نشدم وقتی اونطوری گفتی جوابم من اشتباه میشه یکی دیگه می خونه منحرف می شه .نقل قول:
نه اون کارتریج خراب هم می تونی درستش کنی و استفاده کنی
کارتریج که خرابی نداره مگر مثلا بشکنه وگرنه حالاحالا ها کار می کنه موفق باشی