فکر کنم اینترنت ملی شد :n21:
Printable View
فکر کنم اینترنت ملی شد :n21:
نقل قول:نقل قول:ولی برا من سایتای خارجی و غیر شیلتر و گوگل و چیزشکن و... مثل روال عادی روزای دیگس:n02:نقل قول:
احتمال میره این مدل مشکلات به دی ان اس سرور ربط داشته باشه
با توجه به این عکس تغییر بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم 2020 ...گفتم امروز اینترنت خرابه تو گوگل نمیره ..گفتش بله مشکل از شبکست ...یادم رفت بپرسم کی درست میشه :9:نقل قول:
آقا دمت گرم..درست شد:11:نقل قول:
:n12:
این عددا که نوشتی ...رو وارد کردم ...گوگل تو 1 ثانیه با زمیشه + بقیه سایتها ..خداییش گل کاشتی :n11:
dns رو تغییر دادم درست شد...دستت درد نکنه....دوستان دیگه هم از همین استفاده کنن مشکل رفع میشه.نقل قول:
آقا saeid72 این عددا چی بود؟ بازیم هم درست شد..الان دارم cod mw3 online میزنم هم یاهو مسنجرمم درست شد.عددها ی جادویی بودن؟خیلی کارت درسته ...خلاصه بلکل همه چیز درست شد...خیلی دمت گرم ..:n12::n12::n11::n11:
وقتی یه درخواستی از طرف شما به یه ای پی میفرستید مثلا به سرور های گوگل ٬ در اولین مرحله در خواست شما به dns server ای اس پی فرستاده میشه و به بعد از شناسایی سایت و در کل سرور مورد نظر ارتباط شما باهاش برقرار میشهنقل قول:
اما وقتی dns ای اس پی بروز رسانی نشه و... باعث میشه که شما نتونید به یه سری سایتها وصل بشید(یه dns ساده هم نمیتونن مثل آدم انجام بدن میخوان اینترانت راه بندازن برامون:n02:)
در این بین اون عدد ها قسمتای اول که مربوط به تنظیم ای پی سیستم و ارتباط کارت شبکه با مودم بود که بشناسه و قسمت پایینی اولین دی ان اس مربوط به dns server google هستش که خیلی قوی و سریع و بروز هستش برا همین همیشه بهتر از دی ان اس های داخلی جواب میده(دیگه این تنها چیزی از اینترنتمون هست که میتونیم از خارجیش استفاده کنیم و حق انتخاب داریم:n02:)
دومی هم دی ان اس سرور های gtei هستش که خیلی معروف هم هستش همونی که همش پینگش میکنیم ببنیم پینگمون چنده:n02:
خواهش میکنم:n12::n16:
یعنی ارتباطتت دی سی نمیشه بعد از 2 مین؟:n04: جل الخالقنقل قول:
آقا شما یه نگاه به تنظیمات مودم بنداز ببین dhcp اف هستش؟نقل قول:
البته قاعدتا آفه!
منم وقتی دیزبلش می کنم و دستی آی پی میدم متاسفانه اینترنتم کار نمی کنه! و مجبور میشم بذارم enable بمونه
دوستان من امروز سرعت اینترنتم خیلی کند شده صفحات فروم خیلی طول می کشه باز بشه گاهی وقتا هم نصفه کاره می مونه و کامل باز نمیشه! چرا اینجوری شده؟واسه همه همینجوریه؟