بررسی عوامل افت شدید تیم ملی در بازی های اخیر
سلام به همه دوستان !!!
به نظرم بد نرسيد که تاپيکي باشه تا دوستان بيان و نظرات خودشون ( چه از نظر فني ، چه مديريتي ، چه رواني و ... ) درباره افت شديد و عجيب تيم ملي ايران ذکر کنند.
دوستان توجه کنند که لطفا به عقيده و نظر کسي توهين نشه و لطفا در صورت تمايل به پاسخگويي به نظر شخصي فقط نظر اون کاربر رو نقد کنيد و به عقايد شخصي ايشون توهيني نکنيد !!!
سوالات :
1- اصلي ترين دليل افت تيم ملي ايران از نظر شما ؟؟؟
الف : افشين قطبي ( مسايل فني )
ب : فدراسيون با رياست کفاشيان (مسايل مديريتي )
ج : بازيکنان
د : مسايل روحي و رواني
2- به نظر شما اتفاقات و تظاهرات ها و اختلافات اخير موجود در کشور تا چه حد بر اين عملکرد بازيکنان تاثير گذاشته است ؟؟
الف : تاثير زيادي داشته است
ب : تا حدودي تاثير داشته
ج : هيچ تاثيري ندارد
3- افشين قطبي چند درصد مقصر ناکامي ها است ؟؟
الف : 100 %
ب: 70 %
ج : 50 %
د : 20 %
4- آيا دستورات مسوولان رده بالاي سازمان ورزش ( سعيدلو و ...) در اين ناکامي ها موثر بوده ؟؟؟
الف: بله 100 %
ب: تا حدودي تاثير داشته
ج : تاثير زيادي نداشته
5- بازيکنان تا چه حد مقصرند ؟؟
الف : عامل اصلي افت بازيکنان هستند
ب: بازيکنان هم تا حدودي نقش دارند در اين افت
ج : نقش زيادي ندارند
---------------------------------------
دوستان توجه کنند که بعد از قيد کردن پاسخ به هر سوال دلايلشون رو هم ذکر کنند
با تشکر
ادعای سایت نزدیک به دولت : قطبی بعد از تورنمنت قطر برکنار می شود !
عسگری یا بهروان ; این هفته رئیس جدید کمیته داوران معرفی می شود
براي قبول رياست كميته داوران
فدراسيون فوتبال از عسگري و بهروان برنامه خواست
فدراسيون فوتبال از دو پيشكسوت داوري براي اداره كميته داوران برنامه خواست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا غياثي رئيس سابق كميته داوران در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا آنجائيكه من ميدانم مسئولان فدراسيون از حسين عسگري و غلامرضا بهروان براي اداره كميته داوران برنامه خواستهاند.اما نميدانم هنوز رفتن مسعود عنايت از كميته داوران قطعي شده است يا نه.
شايعه تغيير رياست كميته داوران مدتي است كه در محافل ورزشي منتشر شده است.
300 میلیون رقم قرارداد علی دایی تا آخر فصل
خبرگزاری فوتبال ایران- پس از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس، گمانهزنیهای مختلفی در مورد رقم قرارداد او مطرح شد و نکته جالب این بود که باشگاه پرسپولیس قصد نداشت در مورد این موضوع اطلاعات شفافی را در اختیار رسانهها قرار دهد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، وقتی خبرنگاران از دایی در مورد رقم قرارداد او سئوال کردند، خطاب به آنها گفت: «من این موضوع را به آقای کاشانی واگذار کردهام و بهتر است از او بپرسید. در ضمن فکر میکنم اینکه یک مربی و یک بازیکن چقدر پول میگیرند نباید به رسانهها کشیده شود. من در هرتابرلین مدتها با یک بازیکن یونانی هماطاق بودم ولی هیچ کدام از ما متوجه نشدیم که دیگری چقدر حقوق میگیرد.» جدا از دایی، کاشانی هم در گفتوگو با خبرنگاران حاضر نشد که مبلغ قرارداد سرمربی جدید را فاش کند و این موضوع فعلا مبهم باقی مانده است.
یک منبع آگاه در باشگاه پرسپولیس اما در گفتوگو با خبرگزاری فوتبال ایران خبر داد که مبلغ قرارداد علی دایی تا پایان فصل جاری حدود 300 میلیون تومان است. گویا دایی در جلسهای که با کاشانی داشته مبلغی حدود 450 تا 500 میلیون را پیشنهاد داده است ولی کاشانی به دایی گفته که باشگاه به دلیل مشکلات مالی نمیتواند چنین مبلغی را به او بپردازد و در نهایت طرفین به مبلغ 300 میلیون تومان راضی شدهاند. البته این مبلغ فقط برای فصل جاری است و دایی و کاشانی در مورد مبلغ قرارداد برای فصل آینده صحبتی نکردهاند. ذکر این نکته ضروری است که خبرگزاری فوتبال اطلاعات این منبع آگاه را فقط در حد یک گمانهزنی میداند و مسئولان باشگاه پرسپولیس میتوانند در این زمینه موضع خود را به صورت رسمی اعلام کنند.
دایی خواهان جذب آندرانیک تیموریان شد
در جلسه سرمربی پرسپولیس با کاشانی
دایی خواهان جذب آندرانیک تیموریان شد
خبرگزاری فوتبال ایران- حضور علی دایی در کادر فنی پرسپولیس فقط به تغییر و تحول در کادر فنی این تیم منجر نشده و سرمربی جدید سرخپوشان خواستار جذب چند بازیکن جدید شده است.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، گفته می شود سرمربی جدید پرسپولیس در جلسهای که با حبیب کاشانی سرپرست باشگاه داشته است، از او خواسته زمینه حضور آندرانیک تیموریان بازیکن ملیپوش و ایرانی فولام انگلیس را در پرسپولیس فراهم کند.البته این خبر هنوزتوسط باشگاه پرسپولیس تایید نشده و فقط در حد شنیدهها است.در ضمن فهرست باشگاه پرسپولیس پر است و شاید دایی برای فصل آینده روی او نظر دارد.
آندو که دو سالی است برای ادامه فوتبال به انگلیس رفته در اکثر اوقات جایی در لیست 18 نفره نداشت و بیشتر بازیها را از روی سکو تماشا کرده است. با این حال کادر فنی تیم ملی و علی دایی به این هافبک باتجربه اعتقاد دارند و پس از اصرار قطبی برای استفاده از تیموریان در تیم ملی سرمربی پرسپولیس نیز خواهان جذب او شده است.
قلعهنویی: آقایانی که سیاست را وارد فوتبال کردند بگویند پول ها کجاست و چرا فوتبال ملی اینگونه شده !!!
خبرگزاری فوتبال ایران- سپاهان با تعطیلی موقت رقابتهای لیگ برتر، در جزیره كیش اردوی تداركاتی خود را برگزار كرده است. البته این تعطیلی برای امیر قلعهنویی خوشایند نیست و او نگران است كه روند صعودی تیمش تغییر كند.
قلعهنویی در مورد آخرین وضعیت سپاهان و همچنین اوضاع فعلی تیم ملی به سئوالات خبرگزاری فوتبال ایران پاسخ میدهد. جالب اینجاست كه او تمایل ندارد تا در مورد شرایط بحرانی تیم ملی حرف بزند. صحبتهای سرمربی سپاهان را میخوانید.
وضعیت فعلی سپاهان چطور است؟
شرایط كه خوب نیست. ما درحال حاضر در غیاب بازیكنان ملی پوش خود و همچنین دو بازیكن خارجیمان كه به تعطیلات كریسمس رفتهاند تمرینات را در جزیره كیش پیگیری میكنیم. این تعطیلی واقعا به ضرر همه تیمها شد و مشكلاتی را به وجود آورد.
شما قبل از این تعطیلی روند بسیار خوبی داشتید. نگران نیستید كه با شروع دوباره لیگ همه چیز به یك باره تغییر كند؟
صد درصد نگران هستم ولی اگر حرف بزنیم میگویند قلعهنویی دوباره مخالفت میكند. باید با این شرایط كنار بیاییم.
بعد از تعطیلی با فولاد خوزستان بازی دارید؟
بله. فولاد خوزستان با مجید جلالی منسجمتر شده و شرایط بهتری پیدا كرده است. آنها در آخرین بازی مقاومت را در خانه خود شكست دادند در ضمن فولاد تمامی بازیكنانش را در اختیار دارد و در تعطیلات بدون بازیكن غایب تمرین كرده است. به نظر من این تعطیلات در نهایت روی چهار نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا فشار میآورد و اگر تیمها نتیجه نگیرند بعضیها شروع به انتقاد میكنند. در آن زمان پا را روی گاز میگذارند و یكسره بازیهای لیگ را برگزار میكنند كه این به ضرر نمایندگان ایران است. شما دیدید كه نكونام و مسعود شجاعی در تعطیلات نیمفصل استراحت كردند ولی در ایران اینطور نیست.
نتایج حریفانتان را در لیگ قهرمانان آسیا دنبال میكنید؟
بله. گروه آنالیز ما درحال جمعآوری اطلاعات است و آقای حاجرضایی هم وقت میگذارند.
سختترین حریف سپاهان در این گروه چه تیمی است؟
به نظر من سپاهان در سختترین گروه قرار گرفته است. هر سه حریف ما بسیار قدرتمند هستند و ما كار سختی در پیش خواهیم داشت.
در مورد بازگشت علی دایی به فوتبال چه نظری دارید؟
من گفتم كه از این اتفاق خوشحالم و امیدوارم كه خداداد عزیزی هم برگردد. چراكه جای او هم خالی است.
فكر میكنید دایی در پرسپولیس موفق میشود؟
از الان كه نمیتوان در این مورد حرف زد ولی دایی از لحاظ فنی و وزنی برای هر تیمی یك عنصر تعیینكننده است و امیدوارم كه در كارش موفق باشد.
بعد از شكست مقابل مالی انتقادها از شرایط فعلی تیم ملی به اوج رسیده است. نظر شما چیست؟
اجازه بدهید من در این مورد حرفی نزدم چون در عادت ندارم در جایی كه مسئول نیستم صحبت كنم ولی من هم مثل خیلیها نگران تیم ملی هستم.
علت افت تیم ملی چیست؟
این سئوال را باید از مسئولان و كادر فنی تیم ملی بپرسید. ما آن زمان برای چنین روزی برنامه داشتیم ولی آقایانی كه بر سر بعضی از مسائل معامله كردند باید جوابگوی افت فعلی فوتبال ملی باشند كه به این روز افتاده است. من اگر بخواهم حرف بزنم باید چیزهای زیادی را بگویم ولی بهتر است ورود نكنم.
به نظر شما اخراج قطبی كار درستی است؟
من در این مورد حرفی ندارم.
گفتوگو: كریم اعظمی