من که دیگه دارم دیوانه میشم از دست این صبانت مزخرف از اول ماه رمضان 15 تا 20 کیلو بایت بوده و حتی به بیت هم رسیده فقط منتظرم ببینم تا بعد ماه رمضان چطوره اگه همین وضع بود میرم از بیخ قطعش میکنم و خودمو راحت میکنم
Printable View
من که دیگه دارم دیوانه میشم از دست این صبانت مزخرف از اول ماه رمضان 15 تا 20 کیلو بایت بوده و حتی به بیت هم رسیده فقط منتظرم ببینم تا بعد ماه رمضان چطوره اگه همین وضع بود میرم از بیخ قطعش میکنم و خودمو راحت میکنم
من که دیگه صبر نکردم درخواست جمع اوری دادم یارو پینگش و با گوگل گذاشت 95 بود تشتکم پرید بعد من به یه دلیل تو صبا بودم یکی پینگش بود یکیم یه چیز دیگه که حالت دوم و تو این شرکت جدیدام وجود داره که خیالم راحت شد البته من یه مشکل اساسی داشتم 8 ماه درست نشد الان دیگه بیخیال شدم چون درست بشو نیست معلوم نیست چیه که بخواد درست بشه یا نه در هر صورت ما که رفتیم از صبا کاش منم مشکلم مثل شما بود :44:
سلام
من تازگی صبانت گرفتم
میخواستم بدونم برای استفاده از دانلود شبانه باید یوزر پسورد خاصی بذارم هر دفعه یا اینکه مهم نیست و با اکانت خودم میتونم وصل بشم و اگه دانلود کنم شبا از حجمم کم نمیشه ؟
ممنون
با سلام سرعت شبانه من یک ماه است که رو 70 گیر کرده.
شنیدم یک شرکت به اسم داده گستر سرویس بهتری میده برای داداشم گرفتم ولی چون صبانت محترم رانژه رو تا یکهفته اونم با نامه نگاری قطع نمیکنه منتظریم .
این شرکت هزینه نصب نمیگیره و هزینه رانژه 4 تومن هست و سرویس 128 با 3 گیگ حجم 7500 تومن و شبانه از 2 الی 8 رایگان است.خبر سرعت این شرکت رو به همتون اعلام میکنم.
صبانت پشتیبانیش هم مشکل داره. سر قضیه کم شدن اعتبار که بعد از ساعت 6 صبح اتفاق می افتاد ،بعد از اون همه هزینه تلفن آقای پشتیبانی گفتند که بنده دروغ میگوییم. اگر خواستید اسم ایشون رو هم میگم تا معرف حضور باشند.
بنده منتظرم این یک ماه تموم بشه و یه شرکت دیگه انتخاب میکنم.
بخونین پستهای قبلی رونقل قول:
ولی نه لازم نیست یوزر پسوورد عوض کنی از ساعت 1 تا 6 رایگان هستش!
شما شرکت داده گستر عصر نوین مد نظرتونه؟نقل قول:
من تعرفه هاشو نگاه کردم نصف صبا نت هست
لطفا حتما تجربه شخصیتون رو بزارید
ممنون
سرعت شبانه جالبه سرعت اپلود بیشتر از دانلوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها گند زدن به شبانه.
میخوام عوض کنم.چه شرکتی شبانش خوبه؟
از من که دیشب بعد از 10 روز که گذشته بود عالی بود سرعت دیشب حدود 1.76 گیگ دانلود داشتم:20: