سلام عطاخان
یادمه شما گفتی هاردت صدا نمیده ولی چرا هارد من صدایی مثل چکه کردن اب میده
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Printable View
سلام عطاخان
یادمه شما گفتی هاردت صدا نمیده ولی چرا هارد من صدایی مثل چکه کردن اب میده
سلام .نقل قول:
احتمال آسیب دیدن در اثر سقوط زمانیکه در جعبه و هارد دیسک هم خاموش باشد کمتر از زمانیکه هست که بدون هیچ محافظتی و مخصوصاً در زمانیکه روشن باشد. اگر هارد دیسک همچنان کار میکند و کارکرد آن عادی هست پس مشکلی بوجود نیامده .
سلام .نقل قول:
البته نگفتم که بیصدا هست . صدایی که میگید میتواند ناشی از حرکت ناگهانی Actuator (که Head را جابجا میکند) باشد که عادی هست .
اها پس صدا عادیه
خیلی ممنون . اخه فکر میکردم اون صدا غیر طبیعی باشه . واسه همین گفتم ببینم ایا واسه شما هم اتفاق افتاده اون صدایی که مثل چکه کردن آبه رو بشنوین
سلام بین هارد های جدید چه پیشنهادی دارین adata چطور هست با کیفیت هست سرعتش چطور هست و از چه برندی استفاده میکنه
ببخشید سوالم رو جور دیگه میگم آخه سال های پیش که راهنمایی کردید رفتم وسترن گرفتم خیلی راضی بودن و از کوچیک بودنش تعریف میکردن هنوزم مشکلی باهاش ندارن ولی ایندفعه برای خانواده که میخوام بخرم سرعت زیاد اهمیت نداره برای همین adata میخوام بگیرم که زیبا و شکیل باشه سوالم اینجا کیفیت سخت افزاری adata خوب هست مشکلی که ندارن گارانتی آونگ چطور هستنقل قول:
سلام .نقل قول:
در مورد برند و مدل هارد دیسک بکار رفته با اطمینان 100% نمیتوان اظهار نظر کرد . همانطوریکه خودتان هم میدانید ADATA سازنده هارد دیسک نیست و از برندهای دیگر تامین میکند . حتی در یک مدل یکسان هم ممکن هست هارد دیسک داخلی متفاوتی بکار رفته باشد.نقل قول:
و از چه برندی استفاده میکنه
اگر سرعت برای شما عامل مهمی هست میبایستی از مدلهای دسکتاپی بخرید مخصوصاً انواعی که 7200RPM هستند مثل Seagate Backup Plus Desk . ولی اگر پرتابل میخواهید تفاوت سرعت اکثر مدلهای موجود در بازار چشمگیر نخواهد بود .نقل قول:
سرعتش چطور هست
ADATA را انتخاب کردید فقط به خاطر زیبایی و شکیل بودن آن ؟ کیفیت هر وسیله ای مهمتر از زیبا بودن آن هست . اگر از مدلهای WD راضی بودید من توصیه میکنم مجدداً از همان مدل بخرید.نقل قول:
مرسی چه جالب مدل یکسان هم معلوم نمیکنه!نقل قول:
برای خودم سرعت اهمیت داره ولی برای این خانواده که میخوام براشون بخرم سرعت با اختلاف کم اهمیتی براشون نداره و دکستاب بخاطر آداپتور برق نمیشه
نه همیشه وسترن میخرم حالا واقعا این ضد ضربه بودن کارای داره(بچه دارن و مبتدی هستند) خودم مدل اولترا وسترن مد نظر هست بهتر از این هست و ضد ضربه چه مدلی پیشنهاد میکنید
بعد این دکستابی نوشته با usb3 حداکثر تا 5 گیگ در ثانیه! واقعیت داره 1 گیگ در ثانیه هم باشه من راضی هستم سرعت حداکثر و واقعی با usb3 چقدر هست اگر زیاد باشه برای نصب ویندوز بخرم از ssd بیشتره؟!
نقل قول:اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونيد كه توضيحاتي در اين باره دادم . به هر حال اگر ضد ضربه و آب ميخواهيد ميتونيد از سري Armor برند Silicon power يكي را انتخاب كنيد مثل A80 و همچنين از مدلهاي ADATA .نقل قول:
حالا واقعا این ضد ضربه بودن کارای داره(بچه دارن و مبتدی هستند) خودم مدل اولترا وسترن مد نظر هست بهتر از این هست و ضد ضربه چه مدلی پیشنهاد میکنید
5Gbit/s مربوط به پهناي باند USB3 هست نه خود هارد ديسك . سرعت ترانسفر ديتا در HDDـها كم هست و هيچوقت به پاي SSD درايوها نميرسند . سرعت ترانسفر ديتا در HDDـها در بهترين شرايط و در ايده آل ترين حالت در بعضي از مدلها از 210MB/s هم فراتر نميرود (فقط خواندن بلاك بزرگي از ديتا بر روي بيرونيترين تركها) و در عمل هم اين مقدار خيلي كاهش پيدا ميكند..نقل قول:
بعد این دکستابی نوشته با usb3 حداکثر تا 5 گیگ در ثانیه! واقعیت داره 1 گیگ در ثانیه هم باشه من راضی هستم سرعت حداکثر و واقعی با usb3 چقدر هست اگر زیاد باشه برای نصب ویندوز بخرم از ssd بیشتره؟!
A80 قیمت ۲۶۵ گرفتم وزنش زیاد هست و کاملا فلزی بودن و سنگین بودنش احساس میشه توی جیب و کت فکر نکم اصلا حمل نمیشه روی جعبه نوشته ۳۰۰ کیلوگرم فشار تحمل میکنه از ۳ متری هم تست شده!
تست سرعت فیلم با حجم ۱۹ گیگ در 3/۵۳ ثانیه سرعت ۸۰ تا ۹۵ مگ و آهنگ حجم ۶ گیگ ۱/۲۷ ثانیه سرعت ۶۵ تا ۸۰ بود اگر تست دیگه دوستان میخوان براشون بزارم تا بعدظهر دستم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
۱-هارد اكسترنال دسکتاپی ۳ ترا میخوام که گاهی هم وصل کنم به تی وی یا ----- بهترین گزینه چی میتونه باشه سیگیت یا وسترن دیجیتال
هدف فقط آرشیو و تماشا فیلم در تی وی و گاهی ظبط از -----
۲- Western Digital My Book سه ترا واقعا رد هستند و سرعت چرخش ۷۲۰۰ را دارند چون شنیدم داخل کیس گرین است
۳- میخوام وقتی اطلاعات هارد فرمت شد بتونم به راحتی ریکاوری کنم
۳-