کسی میتونه یه راهنمایی در مورد سرویس 512 مبین نت به من بده/از خرید گرفته تا سرعت و ...
Printable View
کسی میتونه یه راهنمایی در مورد سرویس 512 مبین نت به من بده/از خرید گرفته تا سرعت و ...
سرعتت همون سرعت واقعیه ....15-16 معمولا میشهنقل قول:
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
عزیز اینجا تاپیک ایرانسله...شما برو تو تاپیک مبین نت اونجا اطلاعات بگیرنقل قول:
با سلام
چند تا سوال داشتم اگه دوستان جواب بدن لطف کردن:
من مودم b632w دارم. منطقه ما هم طبق نقشه ایرانسل تو قسمت زرد یا شایدم قرمز می افته. مودم تو داخل خونه هر کاری کردم 2 تا از چراغای انتنش بیشتر روشن نشد (از 5 تا) ولی بردمش بیرون خونه بغل کانال کولر نزدیک سقف الان 4 تا چراغ انتنش پره. حالا اولا برای اتصال خوب و مطمئن حداقل چند تا چراغ انتن این نوع مودم باید روشن باشه؟
دوما هر چند روز یه بار انتن مودم کم میشه میرسه به یه چراغ و مودم رو که از برق میکشم و دوباره به برق میزنم دوباره برمیگرده به 4 تا چراغ (ولی افت سرعت یا قطعی ندارم حتی با یه دونه چراغ) این موضوع طبیعی هست یا مودم اشکال داره؟
یه موضوع دیگه این چراغای انتن مثل خط انتن توی موبایل الکیه یا واقعا میشه بهش اعتماد کرد؟
سرعت دانلود من با idm بین 60 تا 70 هست لحظه ای تا 140 تا هم میره ولی 90 درصد مواقع همون 60-70 هست (خط 512) برای بقیه هم همینه یعنی مثلا شبها بیشتر نمیشه؟
منظورم این بود که فندکی بدون اداپتور بهش نزنید که 60 امپر وارد مودم بشه چون به شدت گرم میکنه.ببین دوست عزیز نه اینکه نشه در حال حرکت استفاده کرد میشه ولی وقتی bts عوض میشه زمانی که میخواد سوئیچ کنه روی یه دکل دیگه چند ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه.نقل قول:
اقایون ایرانسل مودم هارو 19 هزارتومان گرون کرده ، این دیگه چه جورشه ؟
خبـــــــــــــــــــــــ ـــــر ....... خبـــــــــــــــــــــــ ـــــــربالاخره چشممون به جمال این مودم همراه ایرانسل هم روشن شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرهای دیگه ای هم هست... مثلا اینکه زحمت کشیدن و قیمت مودم ها رو گرون کردن.... یه سر به سایت ایرانسل بزنید!
مبارک باشه انتظار داشتید با افزایش نرخ ارز دولتی اضافه نکنه ؟ باید قبلش که طرح ویژه بود ثبتنام می کردید از این پس هم اگر طرح بگذاره میشه نصف که همون 50 تومن میشه به جای 40 تومن .نقل قول:
راستی شاتل به اون خوبی حیف نیست ترکش کنی بیای ایرانسل . نت ماهواره ای هــک شده هم که زیر دست شماست :46: . بابت بازنشسته شدن تو Sat4u هم تبریک میگم.
نقل قول:
داداش من که عکسشو گذاشته بودم :31: ندیدی؟:41:
اخه چرااااااااااااااااااا اینجوری شده :18: مگه قیمت این مدما براشون چند میفته؟ :41:
هه هه انگاری تکنولوزی تو ایران فقط برای افراد خاصیه :13: چی بگم والا ادم نمیدونه ناراحت باشه یا خوشحال... اخه جالبیش اینجاست اینا تقریبا اندازه ی شرکتی که کلی زحمت کشیده و این وسایلو ساخته سود میکنن :31: چه حالی میده منم وسایله همسایمونو بفروشم پولشو بزنم به جیب :27:
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
داخل تاپیک زیر پست میزدید بهتر بود :نقل قول:
اگر قرمز باشید که احتمالش خیلی کمه 1 چراغ هم روشن بشه . با 2 چراغ 512 هم مشکلی نداره زیاد همون 60 تا 70 رو به شما سرعت میده ولی شاید پینگ شما کمی زیاد بشه و سایتها رو با تاخیر باز کنید. الکی نیست با فاکتورهای ارتباطی شما با BTS ربط داره برای هر چراغ یک بازه بزرگ تعریف شده که خیلی دقیق در نمیاد برای همین شاید فکر کنید الکی هستنقل قول:
مرسی ، من تو این جشنواره اخریه 100 تا مودم فروختم . 10 تا هم موجود دارم .نقل قول:
شاتل رو تعطیل کردم . رو ماهواره ایم . :31:
خونه هم ایرانسله . خیلی خوبو با کیفیته .