ما که پیچیدیمش!نقل قول:
البته هفته اول و اخر همیشه مهم بوده!:31:
حذف و اضافه امکان باز شدن درس پر شده هست؟
Printable View
ما که پیچیدیمش!نقل قول:
البته هفته اول و اخر همیشه مهم بوده!:31:
حذف و اضافه امکان باز شدن درس پر شده هست؟
من تحقیق کردم فقط ده درصد تخفیف شهریه ثابت میدن :31: زحمت کشیدننقل قول:
نقل قول:
هفته اول و اخر که کلا تعطیله منم نرفتم
اره احتمال داره به ظرفیت یه کلاس اضافه کنن همچنین گروه یه کلاس تازه باز کنه
خودكار انجام ميشه ؟نقل قول:
من تحقیق کردم فقط ده درصد تخفیف شهریه ثابت میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت کشیدن
چون شهريه همون قبلي هست
يا بايد برم نامه بازي ؟
نه باید بری پیش رییس دانشگاه با کارنامت بعد نامه میده برات ببری پیش مسئول گروه و امور مالی برات تخفیف حساب کنننقل قول:
شانس ما تا پارسال 20 درصد بود به ما رسید شد ده درصد
این قانون 10 % از شهریه کم کردن شامل معدل 17 به بالا هم میشه؟
سلام
ما فردا حذف و اضافه داریم
امکان داره در حذف و اضافه یه درس با یه استاد دیگه ارائه بشه ؟
چون تا امروز ارائه نشده :31:
امکانش هست فردا بزنن رو سایت ؟
من بالای 18 رو شنیدم ولی اینم شنیدم که اگه تو رشتت جز سه نفر اول ورودی همون سال که معدلت بالا باشه هم باشی تخفیف میدننقل قول:
اره امکان داره مثلا برای ما ریاضی دو ، دو کلاس گذاشتن پر شد دیروز دیدم با اینکه حذف و اضافه شروع نشده یه کلاس دیگه با یه استاد دیگه گذاشتننقل قول:
بنده هم هفته اول پیچیدم :دی
حالا سوال. برای شیمی آلی باید میرفتیم دانشگاه آموزش تا اکان برداشتن شیمی آلی رو برامون فعال کنند. من امروز پاشدم رفتم و برام باز کردند و گفتند فردا ثبت نام با تاحیره، برو بردار شیمی رو. حالا من ثبت نام کردم، 17 واحد برداشتم تموم شده.. فرق حذف و اضافه - که از دو روز دیگس - با ثبت نام با تاخیر چیه پس؟!
یه چیز دیگه. میخواستم بعد برداشتن شیمی آلی یه 3 واحدی دیگم رو حذف کنم که 17 واحد بمونم. به نظرتون این کارو بکنم؟ ترم اول گند زدم. واقعا هیچی نخوندم و فقط رفتم سر جلسه. نمیخوام این ترم که قصد آدم شدن دارم یهو واحدام زیاد باشه و بمونم توش. نظرتون چیه؟
فرق چندانی نداره فقط تو حذف و اضافه ممکنه اگه درسی تمام ظرفیت هاش پر شده باشه اضافه کنن به تعداد ظرفیت یا کلاس جدید دایر کنن مثلا من خودم دیفرانسیل برداشتم روز موعد انتخاب واحد فیزیک برنداشتم بعدش پشیمون شدم 23 بهمن روز انتخاب واحد واسه تاخیری ها بود و کسایی که هنوز انتخاب واحد نکرده بودن ولی منم رفتم دیفرانسیل حذف کردم و فیزیک برداشتم . در حالی که اگر قرار بود صبر کنم واسه حذف و اضافه ظرفیت پر شده بودنقل قول:
به نظر من 3-4 ترم اول 17-18 کافیه که بتونی پاس کنی همه رو و اینطوری روحیت هم میره بالا واسه ادامش :دینقل قول:
یه چیز دیگه. میخواستم بعد برداشتن شیمی آلی یه 3 واحدی دیگم رو حذف کنم که 17 واحد بمونم. به نظرتون این کارو بکنم؟ ترم اول گند زدم. واقعا هیچی نخوندم و فقط رفتم سر جلسه. نمیخوام این ترم که قصد آدم شدن دارم یهو واحدام زیاد باشه و بمونم توش. نظرتون چیه؟
من خودم ترم اول 20 واحد بهم دادن ( ترم اول کلا خودشون انتخاب واحد میکنن) ولی من فیزیک به دلیل استاد بدش نرفتم و 17 واحد امتحان دادم و همه هم پاس شد با معدل بالای 18
با اینکه این ترم چون بالای 18 شدم و میتونم 24 تا واحد هم بردارم ولی همون 17 واحد برداشتم که فشار زیاد هم نیاد و همه رو هم با نمره خوب پاس کنم ( ضمنا اینم در نظر داشته باش که ترم اسفند تا تیر زمانش کوتاه تر هست نسبت به ترم مهر تا دی )
در ضمن اینطور که میگی فقط رفتی سر جلسه معدلت بالای 12 شد که ؟ اگه زیر 12 شده باشی که بیشتر از 14 تا نمیتونی برداری
بلی بالای 12 شد xDنقل قول:
در ضمن اینطور که میگی فقط رفتی سر جلسه معدلت بالای 12 شد که ؟ اگه زیر 12 شده باشی که بیشتر از 14 تا نمیتونی برداری
مرســــــی