بله سرویس میده.نقل قول:
Printable View
بله سرویس میده.نقل قول:
برای تهیه مودم پاساژ ملاصدار یا pccenter برو،سرویس با حجم محدود بگیر مقرون به صرفه تر هست.نقل قول:
سلام . خدا خیرتون بده که بهم کمک کردیدنقل قول:
من فقط 2 تا سوال میپرسم از خدمتتون و یه عمر ممنون :
1.کلا برای گرفتن این اینترنت مخابرات شیراز باید برم خود مخابرات یا تو همین سایت بیست درخواست بدم ؟
(سرویس با حجم محدود یعنی مثلا سرعت 1024 با حجم ترافیک 4گیگ این حجم محدوده ؟ )
2.یک مدل خوب و تقریبا مقرون به صرفه مودم هم بهم معرفی کنید . دستتون درد نکنه .
DLINK 2500 Uنقل قول:
1-داخل سایت درخواست بده،نه منظورم هر گیگ مثلا 2000 تومان(داخل لیست تعرفه ها رو یه نگاه بنداز سرویس 256 محدود بگیر)نقل قول:
2-D-LINK 2520 U
دوستان میخوام برم از بیست نت سرویس بگیرم.
یکی از دوستان 256 طرح جشنواره گرفته میگه سرعت دانلودم 80 هست.
میخواستم بدونم سرویسهای 512 و 1 و 2 مگ روی سرعت تاثیر میذاره؟ یعنی سرعت دانلود چقدر میشه؟
سلام دوست عزیز ! اینجا تو شهرستان که ما هستیم سرویس های حجمی و جشنواره رو هردو روی دو مگ می بندن ! ولی به قول خودشون کمی سرعت حجمی بالاتره !نقل قول:
یکی از اقواممون 256 جشنواره گرفته ماکزیمم سرعتش روی 120 کیلو هست ! خود من 256 حجمی دارم اکثر مواقع سرعتم بالای 230 هست و برای چند ثانیه تا 300 هم میرسه ! ( 457 کیلو هم یه بار دیدم !!!! ) :31:
هرچه کیفیت خطت بهتره باشه سرعت بیشتری می تونی بگیری ! مرکز مخابراتی هم یقیناً خیلی تأثیر داره !!
ضمن اینکه الآن سیستم صورتحساب گیری جشنواره مشکل داره و از همون اول گیگ مازاد بر حجم رو حساب می کنه ! بیش از 20 بار باهاشون تماس گرفتم واسه این آشنامون میگن درستش می کنیم و نگران نباشین ! :31:
خوبیش اینه که حداقل قبول می کنن که مشکل از خودشونه و واسه همین ازشون خیلی ناراضی نیستم و فقط کمی به خاطر تأخیرشون ناراضی هستم !!
در کل از من به شما نصیحت : سرعت برات مهمه فقط و فقط حجمی !! :10:
امروز همیارنت وصل شد... اوضاع همیارنت خرابببببببببببببببببببب... وای صفحه هم نمیتونم باز کنم... اگه این روزانش باشه چه برسه به شبانش...:sq_6:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای... حسابشو کن پینگ ورزش 3 که هماست داخلی هست 200 :sq_14: یا ایالفضل...
من سال اول از شاتل گرفتم که فقط ماه اول خوب بود.ماه دوم سرعتم رو نصف کردن.
خلاصه سوییچ کردیم به همیار و الان حدودا 2سال میشه که از همیار دارم و واقعا از سرعت و کیفیتو خدماتشون راضی هستم. حداقل همیار یک مجری مربوط به خود شیراز هست که باید تمام تلاشش رو کنه که کاربرای شیرازش رو نگه داره و الا باید درشو تخته کنه. و مثل بقیه شرکتای بزرگ دیگه نیس که کل ایران مشترک داشته باشن اگه 10تا شهر هم ناراضی باشن دوروز 10تا شهره دیگه رو باکیفیت میده که مشتریهاشو نگه دارن.
خلاصه اینکه من واقعا راضی هستم مخصوصا پایداری سرعت در سرویس شبانه واقعا عالیه. البته همه این مسائل میتونن بسته به بستر مخابراتی هر منطقه متفاوت باشن...
اینم پینگ امروز.
دوستان مگه در سایت اینترنت مخابرات سرویس 1 مگ با دانلود ماهانه 4 گیگ 15000 تومن
یعنی یک ماه سرویس ADSL + چهارگیگ دانلود = 15000 تومان
درسته ؟ یک نگاه کنید
ممنون