خب مهدي جان چرا فقط تشكر كردي؟؟؟! منتظر نتيجه هستم :31: از ظهر تا حالا زير پام صفر و يك سبز شد! :31:
Printable View
خب مهدي جان چرا فقط تشكر كردي؟؟؟! منتظر نتيجه هستم :31: از ظهر تا حالا زير پام صفر و يك سبز شد! :31:
من هم توي آمار تاپيك با 83 پست ، نفر هيجدهم شدم !!
راستي اين آمار رو از كجا بايد ديد ؟!
هموجا که دیدی 18 شدی!!!:31: اگه پیدا کردی به منم بگو، چون منم بلد نیستم چطوری میشه آمار تاپیک رو دید. راستی مودمت نترکید؟! میترکه ایشالا!نقل قول:
:31::27:نقل قول:
راستی منم 6 ام شدم ایشالا سعی میکنم تو مسابقات فصل بعد مقام بهتری کسب کنم و به مسابقات لیگ قهرمانان انجمن اینترنت و شبکه راه پیدا کنم:27:
شما توی خرید ترافیک اضافه شاتل، حتما مقام اول رو کسب میکنی!!! اولش اکو میگیری که قیمتش مناسب باشه بعد هی میری 9 تومن 9 تومن حجم اضافه میخری! شایدم بشی همکار انجمن دوستداران ترافیک اضافه!:31:نقل قول:
ای بابا داغ دلما تازه نکننقل قول:
تا 10 خرداد 4 مگ دیگه دارم:27:
همین 2 هفته پیش بود 1 گیگ خریدما مثل برق تمام شد:41:
ای کاش ترافیک اکو 3 ماهه را هم زیاد کنن
فکر کنم اگه با بخش فروش تماس بگیری و درخواست کنی که تاریخ شروع سرویست رو مثلا از فردا بزنند و فاکتور رو پرداخت کنی اینکار رو بکنن. چون 1 گیگ هم اضافه خریدی و بشهون حال دادی. یادمه یکی از بچه های همین تاپیک اینکار رو کرده بود. حالا امتحان کن، ضرر نداره. شنبه صبح زنگ بزن.نقل قول:
دوستان بابت لینک که اشتباه دادم شرمنده.
چون این موضوع را توی اون تاپیک هم دادم حواسم نبود لینک ها را جابه جا قرار دادم.لینک ها را ویرایش کردم.
ها ها ها ... می بینم که 5 ام شدم ... البته به زودی از شیپ شیپ جلو می زنم ... Ashkan_mc اینه :27: ... الان هم fast and furious 2009 دیدم تو جو race و جلو زدنم .... :8::33:
برای دیدن امار باید روی عددی که جلوی تاپیک مورد نظر هست کلیک کنید توی ستون جواب ها