با Internet Explorer کار می کنید؟ اگه آره, توی Internet Options برید به قسمت Advanced و اون پایین Reset رو بزنید ببینید درست میشه یا نه.نقل قول:
Printable View
با Internet Explorer کار می کنید؟ اگه آره, توی Internet Options برید به قسمت Advanced و اون پایین Reset رو بزنید ببینید درست میشه یا نه.نقل قول:
من linksys ندارم ، ولی توی سایتش ، یه جایی برای راهنمایی داره:نقل قول:
مثلا من نوشتم که چطوری میتونم اس اس ال رو محدود کنم ، چیزی که سرچ کرد ، این بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www6.nohold.net/Cisco2/ukp.aspx?vw=1&docid=0ef3e662367b4864850419e217dbfa23_5575.xml&pid=96&slnid=6
توی اون بخش بلاک سرویس ، ببین Https رو بلاک نکرده؟
(ولی چه مودم جالبیست ، پیلترینگ هم داره!:31:)
ضمنا بعد از اینکه به بریدج تبدیل کردی ، دوباره هم به PPPOE برگردوندی و همینطور بود؟
آدرس Dns Server را هم چک کنین، ممکنه توی این حالت از سرور متفاوتی استفاده می کنه.نقل قول:
ممکنه بخاطر فشار کاری هنگ می کنه. شما از تورنت هم استفاده می کنین؟ یه بار firmware مودمتون آپدیت کنین، ضرر نداره..نقل قول:
نویز اگه رو خط باشه فرکانسش هم رنج دیتا رو میگیره هم صدا رو.نقل قول:
عمل نویز هم که فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه.مثل پارازیت روی امواج هست.
و اما علت جدا کردن سیگنال ها این هست که سیگنال ها یا بازتاب اونها تو فرکانس های بالا باعث کاهش راندمان و یا مشکلات وصل شدن به پرووایدر میشه.تو فرکانس های پایین هم باعث نویز رو دستگاه های آنالوگ مثل تلفن میشه.
نویز گیر هم فقط میتونه فرکانس های خاصی رو حذف کنه که همین باعث میشه دستگاه ها اونا رو سنس نکنن.
درسته اگه رو خط غیر از مودم چیزی نباشه نیاز به هیچ چیز اضافه ای نیست.(اگه خط سالم و بدون نویز باشه.)میکرو فیلتر همه چیز رو فیلتر میکنه و دی اس ال فیلتر نشده میمونه.
منظورم هم از جمله آخرم این بود که اگه روی خط اسپلیتر میکروفیلتر دار نداشته باشی نمیتونی با تلفن صحبت کنی.این یه خروجی باید به تلفن وصل بشه.اونایی هم که 2 خروجی دارن باید مودم و تلفن یکجا باشن و نمیتونی اسپلیتر رو بزنی به مودم و تلفن رو بزنی به یه پریز دیگه.
میکرو فیلتر و نویز گیر هم 2 چیز کاملا جدا هستن.میکروفیلتر برای دیتا به کار میره در صورتی که نویز گیر رو میشه به تلفن معمولی برای کاهش نویز خط وصل کرد.
سلام، من مودم Asus N13 دارم اگه ممکنه یک Wireless adaptor با قیمت مناسب و سازگار با این مودم معرفی کنید چون داخل پکیج موجود نبود، ممنون.. در ضمن مدل های مختلف آداپتور های وایرلس چه تفاوت هایی با هم دارن؟!
اگه پولت می رسه بهتره TD-W8910G بگیری. وگر نه، اگه مودمت اذیت نمی کنه همونو نگه دار یه روتر وایرلس مثل tplink TL-WR541G بخر وصل کن بهش.[/QUOTE]
8910g فکر نکنم به کارم بیاد...
این که می گی تو چه مایه ای هستش ؟
یکم در مورش توضیح می دی ؟
نقل قول:نقل قول:
نویز گیر هم فقط میتونه فرکانس های خاصی رو حذف کنه که همین باعث میشه دستگاه ها اونا رو سنس نکنن.
خب خیلی متشکرم که خودت جواب خودت رو دادی!نقل قول:
تو فرکانس های پایین هم باعث نویز رو دستگاه های آنالوگ مثل تلفن میشه.
حب عزیز من وقتی فرکانس رو حذف میکنه ، یعنی جدا میکنه دیگه ، یعنی فقط اجازه خروج محدوده فرکانسی خاصی رو میده!
توی یه خروجی فقط فرکانس مربوط به تلفن ، توی اون یکی خروجی هم بدون ف-لتر!
اگه فقط دی اس ال بدون ف-لتر میمونه ، پس چرا از خروجی میکروف-لتر ، به تلفن وصل میکنن؟:13:نقل قول:
میکرو فیلتر همه چیز رو فیلتر میکنه و دی اس ال فیلتر نشده میمونه.
این پست:
و این پست رو بخونید:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4826353&postcount=6960
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4827781&postcount=6978
فکر کنم یه دور جمله های خودتون رو بخونید ، منظور من رو میگیریدنقل قول:
میکرو فیلتر و نویز گیر هم 2 چیز کاملا جدا هستن.میکروفیلتر برای دیتا به کار میره در صورتی که نویز گیر رو میشه به تلفن معمولی برای کاهش نویز خط وصل کرد.
ببینید شما یه جا گفتید نویز گیر فرکانس های خاصی رو حذف میکنه ، پایینش هم گفتید میکرو ف-لتر به جز فرکانس خاصی ، بقیشو حذف میکنه ، طبق این جمله های خودتون ، مکانیزم کار یکی هست ، پس در نتیجه میکروف-لتر هم نوعی نویز گیره ، شایدم معنی ف-لتر و حذف با هم فرق میکنه و ما خبر نداریم!:19:
اسپلیتر هم که یعنی جداکننده سیگنال ، یعنی فرکانس نامربوط رو حذف میکنه ، پس فکر نمی کنید این 3 تا ، یه معنی رو میدن؟؟
در هر صورت من قبلا به اندازه کافی بحث کردم ، دیگه هم قصد ادامه بحث رو ندارم!
نه .... مشکل از این حرفا گذشته .... بازم ممنوننقل قول:
آره خودمم مودم به این باحالی ندیده بودم ... خیلی تنطیمات متنوعی دارهنقل قول:
مال من کمی با این تصویر فرق داره .... ولی نه چیزی بلاک نشده
آره بعد از اینکه از بریدج به حال pppoe برگردوندم باز باز نشد، خیلی عجیبه مشکل و گره کار همین جاست.
راستی ممنون که پی گیری میکنید.:11:
شما مگه با خطتون مشکل نداشتین؟پس چرا دارین با کلمات بازی میکنین.:13::41:نقل قول:
شما حذف و جدا کرن رو یکی میدونین؟؟؟!!!شما فرض کنین یه سیب دارین.وقتی مثلا یک چهارمش رو میدین به یکی میگین از سیب جدا شد یا حذف شد؟؟؟!!!
نویز گیر برای گرفتن نویز به کار میره.شما مثل این که با مفهوم نویز مشکل دارین.:5:شما میگین میکروفیلتر نوعی نویز گیره.نخیر نیست.نویز یعنی هر چیز اضافی که به هیچ دردی نمیخوره.ولی میکروفیلتر از کل چیزایی که روی یک خط لازم داری و همش به درد میخوره مقدار مورد نیاز یه وسیله مثلا تلفن رو میده.
در هر صورت این وسیله فقط برای جلوگیری از تداخل تو فرکانس های بالا هست.(میکروفیلتر و میکروفیلتر/اسپلیتر هر دوشون تو بازار هستن.)
اسپلیتر موقعی به کار میره که یه پریز داری و میخایی رو اون هم مودمت رو وصل کنی هم تلفن.میکروفیلتر هم موقعی به کار میره که بیشتر از یه پریز داری و باید بین مسیر پریز و تلفن قرار بگیره.البته تو این حالت میشه از اسپلیتر هم استفاده کرد ولی فقط کار میکروفیلتر رو انجام میده.
فقط برای پایان میگم که خطوط دی اس ال از فرکانسی برابر یا بیشتر از 25 کیلوهرتز استفاده میکنن.برای مکالمه هم این رنج حدود 5 کیلوهرتز هست.فیلتر هم کارش اینه که فرکانس های بالاتر از مقدار مورد نیاز(5 کیلوهرتز) رو نمیزاره بره تو تلفن.(از خط حذف نمیکنه.)
اگه بازم فکر میکنین اشتباه میگم گوگل در خدمتتونه.سرچ کنین ببینین همینایی که من میگم هست یا نه.:11: