-
پس خوبه که هنوز برای معاینه فنی مشکلی نیست.1 ساله گرفتید یا 6 ماهه؟
من هم امروز یک سری لوازم جلو بندی گرفتم از جمله:
1-یک جفت سیبک طبق بالا
2-یک جفت سیبک طبق پایین
3- 4 عدد سیبک فرمان
4-بست پرسی سیبکهای فرمان
5-یک جفت ضربه گیر طبق پایین
6-یک جفت ضربه گیر طبق بالا
7-یک دست کامل میل موجگیر اصل امریکایی (تا به حال ندیدم !)
8-یک جفت لاستیک چاکدار میل تعادل
فقط سیبک بغل شاسی رو نگرفتم و دیگه زورم نرسیدالبته همانطور که عرض کردم بوش طبقها 2 سال پیش نو شده بود و بدون مشکل بود و 3 راهی فرمان هم نو بود.راستی علی اقا شما از چه راهی متوجه شدید سیبک بقل شاسی مشکل داره و بازسازیش کردید؟فردا ان شالله از لوازم عکس میگزارم.راستی قیمت اینها هم حدود 400 تومان شد.
-
جناب shs_micro2
در مورد اين مشكل اول چك كنيد ببينيد كه جريان از داخل فنر عبور ميكنه و گرم ميشه ؟ و اگر بله آيا تغييري در وضعيت اهرم ساسات برقي بوجود مياد؟
اگر اين موارد درست انجام شد پس دنبال اشكال در اون لينك ساخته شده بگرديد كه شايد به اندازه كافي وضعيت دريچه را تغيير نميده.
از كارب خودتون و لينك دست ساز عكس بگذاريد تا بهتر متوجه بشيم قضيه چيه.
آقا محمد گرامي، من سيبك بغل شاسي را از روت وسط جدا كردم و وقتي با دست حركت دادم ديدم خيلي شل و نرم حركت ميكنه كه نشون ميداد بخش داخلي اون فرسوده و گشاد شده بخاطر همين باز كردم و بردم تعمير كه با جازدن گوي تفلني دوباره سالم و آماده كار شد و تعميركار توصيه كرد هرگز از گريس و روغن استفاده نكنم چون تفلون خورده ميشه و نيازي به گريسكاري نداره.
قيمت نو اون خيلي بالا بود( فكر كنم حدود 80 تومان) اما تعمير ارزانتر شد كه فكر كنم حدود 15 تومان بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام به همگی
ممنون دوستان امروز عکسشو میزارم
کاش سیبک رو نو گرفته بودین اینطوری که من شنیدم هیچ تفلونی تاحالا واسه سیبک خوب جواب نداده.بهتر بود نو میگرفتین.
من هم تازه بوش های بالا رو عوض کردم و سیبک هام و کمک یه سمتم یکم مشکل داره.که به زودی تعویض میکنم.دوتا دسته موتور جلو هم میخوام.یکیش دیگه لاستیک نداره!!!!!
-
-
-
سلام دوستان
ممنون میشم در مرود ترمیم ترک های داشبورد راهنماییم کنید.
میخوام روی کار ترمیمش کنم.
جوش فایبر گلاس بدم یا با موم؟چیکار کنم بهتر جواب میده؟
-
علی اقا در مورد فایبر بیشتر اطلاعات دارن و داشبورد خودشون هم با فایبر گلاس بازسازی کردن .البته بعید میدونم بدون باز کردن بشه کار خوبی اماده کرد ولی میشه به طور سطحی به کمک ماده ای مثل موم یا یک چسب پرکننده که حالت حل کنندگی نداشته باشه(مثلا چسب دوقلو) ترکها رو درجا پر کرد.البته باید اینکار به طور ظریف انجام بشه و بعد هم رنگ داشبرد رو بسازید و لکه گیری کنید.تا جایی که من میدونم دوام بازسازی با فایبر بیشتره ولی در هر صورت اگه داشبرد نو با قیمت مناسب پیدا بشه خیلی بهتره و دوام بیشتری داره (تا جایی که من میدونم این داشبردها در اصفهان با مواد مخصوص و مشابه فابریک ساخته میشن)
-
نظرتون در مورد چرم چیه؟
آماری از این داشبورد های اصفهانی ندارین؟
این موم رو کجا دارن؟
ممنون
-
در مورد چرم دیدم که بعضی از بچه ها این کارو میکنن ولی کار با چرم نکات و ظرایف خودش رو داره و هر کاری بکنید اون خطوط و ظرایف فابریک داشبرد زیر چرم گم میشه و به نظر من داشبرد زیبایی خودش رو از دست میده. حالا از ظریف کاریش هم بگزریم موضوع اصلی تر پیدا کردن چرم مناسب هست و باید چرمی پیدا کنید که در مقابل تابش افتاب مقاوم باشه و رنگ نبازه.داشبردهای موجود در بازار هم از نوع بدون کولر هستند و باید جای دریچه های کولر رو از جلوش در بیارید.قیمت جدیدشون هم نمیدونم.برای خرید موم میتونید به رنگ فروشهای اتومبیل مراجعه کنید و در 2 مدل قوطی و لوله ای و ایرانی و خارجی موجوده.
-
سلام دوستان
موم سفید گرفتم 5ت
رنگ هم ساختم 9ت
ولی اینطور که مشخصه باید داشبورد رو باز کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور اینکارو انجام بدم
چون باید باز کنم و یه موم و رنگ حسابی بزنم
راستی کسی اطلاعاتی در مورد تعویض کاسه نمد پشت موتور داره.انگار روغن ریزی من از اونه
دوستان الان ماشین من حدودا چند قیمت میخوره؟
68
تمام رنگ
10 سال تخفیف بیمه (تازه بیمه شده)