سلام مجدد امروز این کار رو انجام دادم منتهاش با سمباده و به صورت خشکی چون یه بار موتورشویی کردم کمی اب جمع شده بود زیرش اینطوری شده بود کاملا تمیزش کردم ممنون از شما:n11:نقل قول:
Printable View
سلام مجدد امروز این کار رو انجام دادم منتهاش با سمباده و به صورت خشکی چون یه بار موتورشویی کردم کمی اب جمع شده بود زیرش اینطوری شده بود کاملا تمیزش کردم ممنون از شما:n11:نقل قول:
نقل قول:
اگه 400 کیلومتر بدون درب رادیاتور رفتین ، احتمالا سرسیلندر و بوش پیستون سوخته و باید عوض بشه
قیمت این 2 تا قطعه چنده ؟ باید موتور رو بیارن پائین ؟ هوا گیری هم باید بشه یا خیر ؟ ممنوننقل قول:
سرسیلندر حدود 550 ، بوش پیستون هم حدود 550نقل قول:
البته قطعات ریز و درشت دیگه ای هم هست که همراه سر سیلندر باید عوض بشه
اگه به علت نداشتن روغن (بنا به گفته همون مکانیک) موتور یاتاقان هم زده باشه (یاتاقان زدن یعنی سوختن و خراب شدن یاتاقان) باید کل موتور بیاد پایین
با این حساب هزینه میره بالای دومیلیونوپونصد سه میلیون
سلامنقل قول:
خراب شد یعنی دقیقا چه اتفاقی افتاد؟
ماشین رو ببرید پیش یه مکانیک باوجدان و باتجربه، از اونایی که باید بری تو نوبت! دیگه هر کاری گفت انجام بده و مطمین باش یه چیز درس حسابی با هزینه مناسب تحویلتون میده
400 کیلومتر بدون آب کار کردن خیلی به موتور آسیب میزنه، اونم پژو که یه لحظه نمیتونه بدون آب کار کنه! اگه با 600-700 ماشین درس بشه باید خدا رو شکر کنید!!
یعنی درجه ماشین رسید به H و خاموش شد.منم دیگه روشنش نکردمنقل قول:
مشکل از نداشتن روغن بوده. درب رادیاتور با اینکه باز بوده اما یه کمی آب داشته. مشکل از همون نداشتن روغن بوده که زودتر از 6000 کیلومتر تموم شده بود.
سر سیلندر سوخته و باید عوضش کنه
سلام
منم مشکل سوختن واشر سرسیلندر و در کل تعویض سرسیلندر رو داشتم
فقط اینکه دیدم داخل فاکتور نوشته تسمه تایمینگ هم عوض شده
میخواستم بدونم آیا مرسوم هستش که با تعویض سرسیلندر و واشر اون، تسمه تایمینگ هم عوض بشه؟ چون هنوز چند کیلومتر دیگه جا داشت
سلام وقتی سرسیلندر باز بشه فرصت خوبی برای تعویض تسمه تایم هست چون تعویضش اجرت جداگانه دارهنقل قول:
اگر تَرک ترک شده یا دندانه ی شکسته داره و یا زدگی داره باید حتماً عوض بشه خصوصاً اگر موتور از نوعی هست که با پاره شدنِ تسمه تایم , سوپاپهای باز کج میشه با ضربه ی پیستونها به سر سوپاپها (ظاهراً فقط پراید هست که پاره شدنِ تسمه تایمش باعث کج شدنِ سوپاپهای باز نمیشه )
تسمه تایم باید قبل از کهنه شدن تعویض بشه وگرنه خسارت ملیونی میزنه
اطلاعات بیشتر در تاپیک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ماشین ریو یکی از دوستان ک میشینم خیلی دور پایین دنده میده مثلا رو 2 هزار یا حتی پایینتر!!! دیگ تهش 3 هزار!! بنظر شما ب موتور فشار نمیاره؟ ب
رفیقت احیانا راننده کامیون نیست یا قبلا پیکان نداشته؟نقل قول:
روی 3000 مشکلی نیست من خودم روی3-3.5 دنده میدهم ولی 2 و زیر2 پدر موتور و صاحب موتور ماشین را در دراز مدت، درمیاره،ماشین جونش بالا میاد تا شتاب بگیره و اصلا کشش نداره