[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگر میتونی رپیدباز بگیری، 43 گیگ 2 فصل اول بریکینگ بد رو با کیفیت 720 برا خودم لیچ کردم... خواستی بگو. امتیازم هم رسیده میتونم یه دعوتنامه ببفرستم.نقل قول:
سلام دوستان من میخوام از اسیاتک سرویس بگیرم.نظرتون چیه ازش راضی هستید؟ در ضمن من 2مگ بگیرم بهتره یا 512؟(منظورم اینه که به 2مگ share میشن؟) اسیاتک 4مگ هم داره>؟
سرعت دانلود شبانه خوبه؟
من قم هستم ممنون میشم راهنماییم کنید
هیچ فرقی با سرویس ها دیگه نداره همه شرکت ها محدودیت خودشون رو دارن
از لحاظ پینگ چطوریه ؟ ثابته ؟ نوسان نداره؟
تهران که نه، آمریکا یا پاریس رو پینگ کنید.
یا به جای اسپید تست، لطفا اینا رو توی cmd بزنید :
ping wow.gamer-district.org
ping logon.molten-wow.com
این قطع شدن های مکرر اعصابم خرد کرده
در روز کلی قطع میشم چند دقیقه طول میکشه وصل شم وصل میشم سرعت پایینه دوباره قطع میشم و ... این چند تا عکس از وضعیت status مودم هست که تو بازه 15 دقیقه ای هست :
از دیروز ساعت 5 که اینطور شد دیگه چراغ اینترنت تا شب روشن نشد
==========
این عکسم برای نیم ساعت پیش هست
از این عکسا میتونید به نتیجه ای برسیم که مشکل چیه ؟
در ضمن وقتی قطع میشم و کلا چراغ adsl و اینترنت مودم خاموش میشه بعد چند دقیقه چراغ adsl مودم روشن میشه ولی اینترنت روشن نمیشه و عدد مقابل گزینه crc همینطور میره بالا تا چراغ adsl باز قطع میشه این crc چی رو مشخص میکنه ؟
دوست عزیز من هم زمانی که آسیاتک بودم . دقیقا دقیقا دقیقا مشکل شمارو داشتم :20: بعد گفتن مال نویز . از مخابرات اومدن برام یه سیم مستقیم کشیدن بدون اینکه از کنار برق یا چیزی عبور کنه ! ولی باز هم عدد SNR بین 6-10 بود !! ولی الان شاتل هستم و با همون سیم مستقیم SNR 20-22 . پس مشکل از خود آسیاتک بود . البته ممکنه مال شما واقعا نویز باشه . ولی من الان شاتم 1 دقیقه قطعی ندارم !!نقل قول:
نمیدونم والا مشکل چیه مستقیم هم وصل میکنم بدون وصل کردن تلفن همینطوره وقتی ADSL سیمش وصل میکنم با تلفن حرف میزنم تو تلفن انگار داری طبل میکوبی یه صدای کوبیدن و خش خش ریز میاد از صبح که این پست گذاشتم یه ربع بعدش باز قطع شدم تا الان که وصل شد مخابرات اومد چقدر هزینش شد ؟نقل قول: