ممنون که جواب دادید!نقل قول:
فعلأ که هیچی دنبال pionner deh-3200ub می گردم که نمی دونم چند قیمته.
یه مدل خوب و زیبا! پیشنهاد کنید ممنون می شم.
ممنون که جواب دادید!نقل قول:
فعلأ که هیچی دنبال pionner deh-3200ub می گردم که نمی دونم چند قیمته.
یه مدل خوب و زیبا! پیشنهاد کنید ممنون می شم.
دوستان میخوام Pioneer 6350BT بگیرم . خوبه بنظرتون ؟ قیمتش الان چقدر شده ؟
مخلصیم.
خواهش می کنمنقل قول:
این لینک واسه نمایندگیاست
تماس بگیرید و قیمت هارو بپرسید
من به شما هدیونیت رو 7016 کنوود (250ت) البته از قیمت دقیقش مطمعن نیستم ام کیفیتش حرف نداره!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313581
استیج عقب : JBL P963
160 تکد:http://www.sonicelectronix.com/item_12264_JBL-P963.html
واسه آمپ هم 2 کانال تا 130 120 تومان می تونی یه 2کانال خوب(مارک کنوود یا پایونیر یا سانداستریم )بگیری
آمپ رو می تونی از حمید یا محمدجواد یا امیر بپرسی
530 ت در کل ! سیم هم گیج 4 کدنس یا سانداستریم بگیر(30-40ت)
یا علی
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313581
با سلام و خسته نباشيد به دوستان. يه جفت باند براي جلوي سمند ميخوام بندازم. دوستان چه مدلي رو پيشنهاد ميكنن و با چه حدود قيمتي؟
سلام.ممنون.هدیونیت رو همین کنوود احتمال زیاد میگیرم،تعریفشو که زیاد شنیدم.میخواستم ببینم اطلاع ندارید پایونر مدل 6350 و 8350 یا همین 3200 چطور ضبطی هستن؟نقل قول:
واسه استیج عقب مارک پایونر چیز خاصی سراغ ندارید؟
اگه بخوام ساب هم ببندم چطور؟ راستی صندوق رو لازم دارم!
ببخشید اگه سوالم زیاد بود.
من راجع یه اون هدیونیتا اطلاعاتی ندارم.اما کنوود و بگیر.ضرر نمیکنی :46:نقل قول:
پایونیر؟؟؟؟؟؟؟! چرا پایونیر؟! پایونیر فقط یه باند 6975 ژاپنش خوب بود :19:اونم چون بیسش زیاد بود تا حدی هم کیفیتش!
ساب بخوای ببندی به جای اسپیکر بیضی بهتره کامپوننت بگیری که تفیکیک بدون بیش بده و بیس رو از ساب بگیری و آمپت 4 کانال میشه !
اسپیکری که بهت معرفی کردم خیلی خوبه ! هم بیس هم کیفیت!
مخلص
ممنون که اینقد سریع جواب دادین!نقل قول:
اگه بخوام کامپوننت بگیرم حجمه صندوقم رو میگیره که متأسفانه نمیتونم این کار رو بکنم:13:
قبلش یه سوال داشتم ببخشید اگه خیلی ابتداییه:31: ماشین قبلیم یه هد پایونر 100 تومنی داشت که مدلش یادم نیست! با چهار تا باند پایونر که مدل اینم یادم نیست بدون آمپلی ولی انصافأ جوابم رو میداد.سوال اولم این بود رو این هد و اسپیکری که معرفی کردید بودن آمپلی یا نبودنش خیلی تفاوت داره؟
سوال دومم: نظرتون در مورد این دو حالت چیه:اول اینکه به جای کامپوننت چهارتا اسپیکر با یه آمپلی چهار کاناله بذارم. یا اینکه دوتا اسپیکر رو با یه ساب و آمپلی بذارم؟ یعنی از نظر قدرت و کیفیت کدوم یکی از همه بهتر و کدوم بدتره؟
بازم ممنون از وقتی که میذارید.
آقا حمید رفتم آمپ HE4 رو قیمت گرفتم 380 میده که تازه هم موجود نداشت.اسپیکر هم HCX690 رو داشت 230 میگفت اصلیه.یه مدل دیگه داشت اگه اشتباه نکنم DCX690 بود میداد 130.حالا نمیشه اسپیکر رو بگیرم کارم راه بیافته بعدا اوضاع بهتر شد آمپ و بقیه چیزها.البته فکر کنم ECX690 مناسب باشه.گفتم تا تهران هستم زودتر بگیرم اگه بتونین شما قیمت پایین تر برام تهیه کنین که ممنون میشم آشنا هم که ندارم میدم یکی نصب کنه :46:
داداش کامپوننت اسپیکری هست که وضوح صداش خیلی زیاد هست ! اینم عکسش ! حجمی نداره کهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت دوم اصولی تر هست وبهتر و ما این روش رو پیشنهاد میکنیم به همه:27:
در ضمن بهترین حالتش اینه که بیشتر هزینه کنید و واسه درای جلو + تاقچه کامپ بگیرید و آمپ 4 کانال! واسه ساب هم آمپ مونو که مخصوص ساب هست.
مخلص
دوستان ظبطه مارو دزد زد :41:
یه هدیونیت فلش خور پایونیر بگید ارزون ترینش رو که امپ هم ساپورت کنه خروجی ساب هم نداشته باشه :13: