متاسفانه 5700 خروجی تلویزیون نداره
من راهی بلد نیستم مگه اینکه استاتید راهی بلد باشن
Printable View
متاسفانه 5700 خروجی تلویزیون نداره
من راهی بلد نیستم مگه اینکه استاتید راهی بلد باشن
سلام من مي دونم چطوري بايد تمي رو از گوشيم حذف كنم لطف كنيد كمك كنيد
من استاد نيستم...اما راهي هم نيستنقل قول:
برو قسمت Application manager از اونجا با توجه به اسم تم حذفش كننقل قول:
شما که انقدر ان گیج بازی باید یکم اطلاعاتتم بالا ببری... عزیز من ان 95 و ان 82 که کابل تلویزیون داره درسته که برنامه ی خاصی نداره ولی چیت مخصوص اتصال به تلویزیون داره. حالا ما به من بگو اگه این چیت در این گوشی شما نباشه حالا خدا هم بیاری....وصل میشه؟؟؟نقل قول:
اگه می دونی پس چرا دیگه سوال می کنی؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام من مي دونم چطوري بايد تمي رو از گوشيم حذف كنم لطف كنيد كمك كنيد
اگه نمی دونی برو app manager اگه اونجا نبود باید گوشیو وصل کنی به کامپیوتر در حالت transfer بعد بری تو مموری سپس پوشه ی private ... بعد فکر کنم تو پوشه هارو یکی یکی نگاه کن اگه اسمش هم اسم اون تم بود اون فایلارو پاک کن. من اینکارو نکردم. دوستان تو همین جا زیاد گفتن.
اگه جاییشو من اشتباه گفتم دوستان بگن که بنده خدا الاف من نشه...
من براي ديليت يك راهي رو از تو موبايل پيدا كردم كه بايد بري تو تو تنظيمات بعد تو مدير داده ها و بعد مدير برنامه ها اما اگر بخواهيم تمي رو از تو موبايل تو كامپيوتر كپي كنيم بايد چيكار كنيم پوشه پريوايت رو هم من پيدا نكردم ممنون
SecMan رو فعال کن. تو Option ایکس-پلور(X-plore) چهار تای اول رو تیک بزن.
خوب اونجا همه ی تم ها نیست. فقط عضیاشون میاد تو app manager ...نقل قول:
ولی اگه می خوای اون تما که تو app manager نیستو پاک کنی باید بری از همون راهی که گفتم. پوشه ی private هیدنه... پس باید هیدن کامپیوترت باز باشه.
توی x-plore هم میتونی. وقتی داخل برنامه ای دکمه ی 0 رو بزن بعد 4 تا تیک اول رو فعال کن. بعد برو تو درایو E پوشه ی private رو پیدا کن.
یکم ساده تر بگو که اگه یه کاربر آماتور هم خواست بتونه استفاده کنه. والا اینی که تو گفتیو منم نفهمیدم.نقل قول:
SecMan رو فعال کن. تو Option ایکس-پلور(X-plore) چهار تای اول رو تیک بزن.
سلام
یک برنامه برای ظبت مکالمات هنگام تماس میخواهم که بوق هم نزنه البته برنامه های زیادی را امتحان کردم اما یا نصب نمیشودند و یا کار نمیکردند
خیلی ممنون
خداحافظ
نقل قول:
از برنامه alone mp3 dictaphone استفاه کن توی همین فروم هست ..
من چند وقت پیش نصبش کردم ولی وقتی مکالمه تموم میشد گوشی گیر می کرد و باید باتریش رو در می اوردیمنقل قول:
درضمن نتونستم رادیو رو هم باهاش ضبط کنم