dns جدید پارس آنلاین چیه؟ من از پشتیبانی گرفتم ولی تو xbox live قبول نمیکنه.
پشتیبانی اینارو داد:
91.99.99.99
8.8.8.8
Printable View
dns جدید پارس آنلاین چیه؟ من از پشتیبانی گرفتم ولی تو xbox live قبول نمیکنه.
پشتیبانی اینارو داد:
91.99.99.99
8.8.8.8
چه مدت بعد . . . ؟:n13:نقل قول:
منم معرفی کردم تویِ فرم ثبتِ نام هم شماره خط رانژه من را نوشتن.
ولی تا الآن که خبری نشده . . .
البته من اصفهان هستم ، نمیدونم برا شهرستان ها هم هست یا نه.
چند بار زنگ زدم فروش تهران سوال کردم یکشون میگه نیست یکی دیگه شون میگه هست.
ولی من بازم پیگیری میکنم.
اگه بدن خیلی خوب میشه من میاٌفتم دنبالش. . . :n19: ( اصفهانی ها را که میشناسی)
از ۲۴ ساعت شبانه روز، ۲ ساعت کلاْ خطم No Signale؛ طوری که هر ۲۰ دقیقه یک بار دیسکانکت میشم، لینک میره یک ربع بعد میاد … اصلاً یه وضعی …
پ.ن:
تماس گرفتم Downstream رو آزمایشی آوردیم رو حداقل، اگه جواب بده که دیگه باید با 9Mb/s خداحافظی کنبم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن ۲: ۵۱۲ جواب داد آوردیمش ۴مگ. بهش گفتم نمیشه بیاری رو ۷؟ گفت نه باید بشینیم پروتوکل بنویسیم! تعریف نشده تو سیستم
خلاصه کیفیت مهمه نه کمیت :)
یعنی خداییش:n23: یکی از این کاربرا های پارس آنلاین یک دو تا کلیک تو مرورگرش بکنه که بفهمیم آفرین بر شما!نقل قول:
تا اونجا که میدونم انگار قبول میکنن و معادل ریالی بستانکار میشین و اینطوری سرویس بخرید مابه التفاوت رو میدید، هرچه زودتر هم میخواید انجام بدین روز ارزشش بیشتر از حجم باقیمانده ستنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خداییش بجز دولوپر های اندروید کی دیگه از گوگل پلاس استفاده میکنه آخه؟ :دینقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
واسه من گوگل مپ هم بدون قیلتر شکن باز نمیشه دیگه وای به حال پلاس !نقل قول:
-----------------------------------------------
اینجا بعضیا فقط به فکر اینن از سرعت 9 مگشون عکس بزارنو کلاس بزارن ! دیگه جوابو بیخیال !
شما لطف کن با پشتیبانی تماس بگیر بگو مود رو ار adsl-g.dmt بذارن رو +ADSL2 ببین درست میشه.ضمنا نویز خطت رو نه مگ چندبود؟نقل قول:
دقیقا نت هر 10-15 دقیقه 1 بار قطع میشه.مال شما هم همینطوره!؟
نه مشکلی ندارهنقل قول:
کلاا اوضاع گوگل داغونه حتی گاهی برای سرچ هم عذاب میده .
بعد از 1.5 ماه همچنان مشکل سر جاشه ... افتضاح .
بنظرتون 22 بهمن پارس 1 گیگ هدیه میده ؟:n02:
دوستان سلام
اینجا کسی از پارس آنلاین (پارسوی) سرویس دارو و میتونه بگه سرویس هاش به چه صورته
یا اگه پنل هاش رو تست کرید بگید که سرعت دانلود ها به چه صورت هست
سرویس های محدود 512 و 1 مگ ؟؟
و سرویس های نا محدود به چه صورت سرعت دانلودش ؟؟
بنده الان اندیشه دارم و میخوام تغییر بدم اگر سروریس ده خوبی برای منطقه 8 میشناسید هم معرفی کنید ما هم استفاده کنیم
کلاً پارسآنلاین با هر چی پروتکل https هست مشکل داره. یه بار وصل میشه یه بار وصل نمیشه. به نظر میآد اینم همین طوره. واسه منم وصل نشد. به نظر میآد این آدرس هم فی ل تر شده.نقل قول:
یعنی پروتکل https فی ل ت ر هست؟نقل قول:
خوب چجوری میشه به درگاه های بانک ها متصل بشن اونا هم از همین پروتکل استفاده میکنن
کلاس نیست تبلیغاتیهنقل قول:
حدود 60؛ متاسفانه الآن هم که خط رو 4096Kb/s هستش و SNR هم روی 280 بازهم لینک میره و چندین دقیقه بعد برمیگرده، در عمل این فقط فاصلهی بین قطعیهاست که بیشتر شده …نقل قول:
خوب دوست عزیز توی سایت هم نوشته مخصوصه تهرانه. من حواسم نبود اینو بگمنقل قول:
واحد فروش ADSL تهران شرکت پارس آنلاین در جهت ایجاد بستر مناسب برای مشارکت کاربران خود، از تاریخ 86/11/15 طرح ((پارس گستران)) را به اجرا گذاشته است
chera sorat eftezah shodeh shabaneh?
سرعت امشب داغونه ! سرويس 2 مگ :n28:
سرعت خراب شده امشب
سلام دوستان
من حدود 6 7 ماه بود که سرویس 128 نامحدود میگرفتمو راضی بودم اما شرکت که خودتون در جریانین چی کار کرد با نامحدوداش که اصلا ارزش نداره دیگه نامحدئدش
دیروز با اینکه 8 روز از مدت ناتمحدودم مونده بود سرویس 2mbps رو من گرفتم
دیشب گذاشتم رو دانلود ساعت 2 تا 3 با سرعت 500 دانلود کرده ساعته 3 تا 4 رو با 350 بقیه ساعتا رو با 60 70 دانلود کرده چرا اینجوریه ؟کلا 3.3gb دانلود کرده دیشب کم نیست؟
اینم تست سرویسم که اللان گرفتمش
راهنمایی کنین که بتونم دانلودو شبا به 8 گیگ برسونم
بعد از مدتها که دانلود شبانه نداشتم دیشب گذاشتم یه ویندوز 8.1 از سافت گذر بگیرم اما کلا 1300 مگ دانلود شد اونم تا ساعت 7:11. 100 مگ از 155 تا 2 و 180 مگ هم از 7 تا 7:11 دقیقه یعنی توی 5 ساعت رایگان شده 1000 مگ که اگر حداقل دانلودم 512 باشه باید 1150 مگ دانلود می کردم
512 محدود مرکز بعثت تهران
دیشب پارس مشکل داشت
الان سرعت دانلودم با 128 نامحدود که دیشب فعالش کردم از 20 بیشتر نمیره
مگه نمیگن تا 10گیگ سرعتش بالاست .پس کووو ؟؟
اما من زنگ زدم گفتم شهرستان ها هم شاملِ این طرح میشن یا نه؟نقل قول:
بعضی هاشون گفتن آره بعضی ها گفتن نه . . .
حالا دوباره بررسی می کنم ببینم چی میشه.
سلام دوستان،
من الان از یه ISP دیگه، اینترنت 256 با ترافیک 10 گیگ دارم ولی الان یک هفته است که سرعت و پینگش متناوبه. یعنی بعضی وقتها روی IDM تا 400 بهم دانلود میده ولی بعضی وقتها به زور به 100 میرسه. نمونه پینگ همین الانم رو هم میذارم براتون:
محتوای مخفی: پینگ
چند ISP رو توی این چند روز بررسی کردم ولی بنظرم پارس آنلاین مناسب به نظر میاد.
میخوام بدونم کسانیکه الان از پارس آنلاین گرفتند، از سرویس، پینگ، سرعت، عدم قطعی در شرایط مختلف (روز، شب، ایام تعطیل) راضی هستند یا نه؟
آیا با سیستم های چیز p ان مشکلی داره یا نه؟ هم بخاطر آواست و هم بخاطر آیتونز مجبورم همیشه اون رو فعال بذارم تا تحریم ها رو دور بزنم و آی پی آمریکا داشته باشم.
و اگه من 512 با ترافیک 10 گیگ در ماه بگیرم سرعت دانلود و پینگ چقدر میده؟ البته تاپیک Speedtest رو دیدم ولی اکثرا معلوم نیست مال چه شهر و منطقه ایه. من غرب تهران - مرکز تلفن سعادتمند - هستم.
ممنون
اینترنت دو مگ رو حداکثر میشه بگیم خطمون رو روی چه پهنای باندی ببندن؟
9Mb mibandandنقل قول:
نمیدونم مشکل کجاست!
سرعت دانلودم در ترافیک شبانه در دانلود منیجر با 32 تا کانکشن فول می رود به 140 تا 170
اما در مرورگر به 12 حالا چرا؟ برای شما سرعت دانلود در مرورگرتون به صورت تک فایل رو چند است؟
pptp به بیرون از کشور بازه روی پارس آنلاین؟
سرعتش چطوره؟
خیر فقط برای داخل ایراننقل قول:
دوستان باتجربه!!
پاس آنلاین با نرم افزارهای چیزشکن مشکل داره؟
من دیروز خطم راه افتاده، امروز که برنامه c p r o x y را اجرا کردم، اجرا میشد اما به جای صفحه مورد نظر صفحه پیوندها را نمایش میده!
همین کامپیوتر رو وقتی به یک خط adsl از یک شرکت دیگه وصل کردم مشکلی نداشت.
شما هم این مشکل را با پارس آنلاین دارید؟
پارس دیگه:n10:
نه فیل تر نیست. ولی دسترسی از طریق اون خیلی کند و با مشکل انجام میشه. بله یکی از مشکلات همینه. وقتی این پروتکل رو محدود میکنن، دسترسی به سایتهای بانکها هم بعضاً دچار مشکل میشه. حداقل باید یکی دو بار صفحه رو رفرش کنی.نقل قول:
امروز زنگ زدم به پارس آنلاین و جریانو گفتم میگه شما سرعت دانلودت تو سرویس 512 باید 64 باشه این 450 سرعت که داشتی خیلی زیاده و پارس آنلاین بهتون لطف داشتهنقل قول:
که همچین سرعت دانلودی داری رو خط 9 مگ :n03: و برای اینترنت هم که حدود سه هفته ای میشه همه درگیرشن و چندباری لینک میره و دیر میاد جواب پرت داد
از بعد پایان تماس سرعت دانلودم در ساعات غیر رایگان از 450 رسیده به حداکثر 120 :n21::n28:
من 128 نامحدود دارم
سرعت دانلود به زور به 15 میرسه
خب مگه قرار نیست تا 10 گیگ سرعت بالا باشه
چرا اینجوریه ؟
برا همه اینطوره یا این یکی غیر عادیه
من دیروز فعالش کردم این سرویس رو
کسی 2 مگ محدود داره ؟توی ساعت رایگان با چند دانلود می کنه یه کله دانلود کنید چقدر دانلود می کنه؟