دوستان من یه 2 ماه 512 eco دارم میخواستم بدونم اگه 128 بگیرم فرقی میکنه ؟همون 64kb تو روز بهم میده ؟
پس فرق 512 با 128 در چیه ؟
باتشکر
Printable View
دوستان من یه 2 ماه 512 eco دارم میخواستم بدونم اگه 128 بگیرم فرقی میکنه ؟همون 64kb تو روز بهم میده ؟
پس فرق 512 با 128 در چیه ؟
باتشکر
فرقش دزدی به روش قانونی هستش!!!!:31::31:نقل قول:
من که از ماه دیگه از شاتل خداحافظی میکنم :37::37::37:
دیال اپ از این شاتل بصرفه تره :31:
چند روزه شبا نمیتونم دان کنم!!!!!!!!!!؟؟؟؟
از من می شنوید شاتل رو بیخیال بشید...128 اکو دیشب سرعت دانلودش روی 8 تا 10 بود،فاجعه ای به نام شاتل...نقل قول:
شاتل خوبی هایی داشت که یکی یکی داره از دست میده،زیادی کاربر باعث کاهش کیفیت محسوس شده...
دوستان هر کسی صلاح خودشو بهتر میدونه
ولی اگر از این طرح 3 گیگ استقبال نشه خیی بهتره به نظر من!
در ضمن از دیروز میشه خرید ولی باید یه پکیج 3 گیگی بخرید تا هدیه بهتون بدند و باید جدا از تمدید دوره تون باشه!!!!!!
راه خالی کردن جیب مردم رو یاد گرفتن،یعنی بلد بودند دیگه خیلی استاد شدن...جای این کارها سرعت شبانه هاشون رو درست کنند و کیفیتشون رو ارتقا بدن....البته این طرح بدرد کسانی که مصرفشون خیلی بالاست می خوره احتمالاً.نقل قول:
من توی یکروز راحت 160 مگ پهنا مصرف میکنم(بدون در نضر گرفتن 1-7 )
الان ماندم چیکار کنم برم سمت شاتل یا نه ! چون سرویس دهنده من خیلی مسخره هست !
برا دوستانو نمیدونم ولی من روزانمم زیاد تعریف نداره قبل از اون مدتی که سرعت بالایی دادن واسه رتبه تو ISP ها ، من راضی بودم نه به این سرعت بالا بردنشون نه به وضع حالاشون !!!
فکر اومدن به شاتل رو از سرتون بیرون کنین ...
دوستان شاتل هنوز موقع اتمام ترافیک 200 مگ هدیه را میده برای اکو؟! دفعه قبل که ترافیک من تمام شد قاطی کرد کانکت نمیشد تا یکی دو ساعت بعد که موقع شروع سرویس جدید شد درست شد!
سلامنقل قول:
من حدود دو هفته پیش این 200 مگ رو مصرف کردم.
ولی بیشتر وقت ها صفحه ی شاتل برای خرید ترافیک و این مسائل قاطی می کنه!
آره می ده البته تو هر دوره فقط یه بارنقل قول:
وقتی شارژ تموم شه باز هم می تونی وارد سایت شاتل بشی که اون 200 مگ رو بگیری
بازم سلام سعید جان
چند تا سوال دیگه:
اگه خط تلفنی که روش رانژه میکنن قبضش پرداخت نشه و قطع بشه اینترنتم قطع میشه؟
بعد الان اگه من مودمو خودم بگیرم و خودم نصبش بکنم هزینه ای که باید بدم همون هزینه شارژه 3 ماهه؟
هر گیگ ترافیک چند تومنه؟
بعد جریان این 200 مگ چیه؟
سرویس ارت 1 رو نمیشه 3 ماهه گرفت که ارزونتر بشه؟
تو سایت شاتل نوشته که بعضی مودم های بازار با adsl2+ سازگاری ندارن و ممکنه مشکل پیش بیاد
این مودم با اون سازگاری داره؟
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2833
سلامنقل قول:
اگه یه طرفه بشه اینترنتت قطع نمی شه
یعنی فقط بوق داشته باشی کافیه
اولین بار 10 تومان پول خود مخابرات می گیره که فقط یه باره
بعد اگه شاتل بیاد واست وصل کنه 15 دیگه خودش می گیره که اگه خودت وصل کنی دیگه لازم نیست بدی
هر یک گیگ 5100 تومانه که هرچی بری بالا ارزون تر می شه
وقتی شارژت تموم شه 200 مگ بهت می ده که بتونی یا تمدید کنی یا شارژ بخری و به حر حال وصل بمونی
قیمت تمام محصولاتش تو سایت شاتل هست، فکر می کنم 3 ماهش ارزون تر باشه
اون یه بهانست که بری از خودشون مودم بخری. با همه ی مودم ها سازگاره خیالت راحت
واقعا ممنوننقل قول:
پس فقط باید 10 تومن بدم
من تو سایت نگاه کردم ارت 1 نوشته 128 نا محدود و یک ماهه هست و حرفی از 3 ماهه و چند ماهه ننوشته
ممکنه ارت 1 رو 3 ماهه بده ولی تو سایت ننوشته باشه؟
آره تو سایتش نیستنقل قول:
فکر کنم قیمت آرت کم نمی شه
حالا دوستایی که آرت دارن بهتر می دونن میان می گن
اون پایینش نوشته که!نقل قول:
#در صورت پرداخت به صورت 3 ماهه 2%، 6 ماهه 5% و یکساله 11% تخفیف به مشترک تعلق میگیرد.
حالا چرا شاتل بهتر از شاتل پیدا نکردی؟!
حالا پهنای باند رو آوردن طبق قرارداد کردن، قبول.... ولی مشکل اصلی من اینه که زمان پینگم خیلی رفته بالا، آدم خفه میشه تا یه سایت شروع کنه به اومدن... حتی گوگل...
سلام دوستان من مخوام eco512 شاتل بگیرم ولی می گن برا بالاتر از 128 مجوز می خوان میشه بگید جریانش چیه و من باید چه کنم دوستم گفت یه مجوز فرمالیته باس بگیری ولی میشه بگید چطور لطفا واضح توضیح بدید با تشکر از کسی که جواب من رو خواهد داد بازم تشکر
پینگ منم افتضاح شده...رفته رو 2000...خیلی نامردیه 63000 تومن بدی 45 دانلود کنی...اونم در بهترین حالت...حیف که کافینتم و تغییر سرویس برام راحت نیست وگرنه یه لحظه با شاتل نمی موندم...
نقل قول:
ممنون از جوابتون
ولی نمیدونم جز شاتل و پارس انلاین دیگه کدوم شرکت خوبه؟
نمیدونم تو زاهدان نمایندگی دارن؟
نقل قول:کد:http://www.parsonline.com/scripts/fa/adslmaps/zahedan-detail.htm
با این همشهریت هم که بن شده مشورت کن البته از طریق ای دی یاهو اشکد:http://www.fanava.com/fanavadp_represents.html
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2596958&postcount=5891
128 اکو همون 512 میبندن فقط سرعت آپلودش فرق داره که خیلی مهم نیست!/ از من میشنوی شاتل نگیر اوضاعش خراب شده اصلا توصیه نمیشه بگیری...نقل قول:
تایید میشه، ما که از شاتل خیری ندیدیم، حداقل شما خودت رو بد بخت نکن!نقل قول:
:2:
سیستم چرخشی محدودیت شبانه هنوزم هست؟
از اینکه چند وقتیه که هیچکی از دانلود شبانه چیزی نگفته می شه فهمید که سرعت ها رفته بالا!!!
نه دیگه چون اوضاع خیلی خرابه کسی ناله نمی کنه،حداقل من که این جوریم،دیشب رکورد شکسته شده بود سرعت دانلود شبانه روی 10 به زور...نقل قول:
من که رفتنیم ایشالله:D
سرعت من در ساعت 1:40 شب حدود 5 kb الان میرم dial-up اینترنت هوشمند سرعتش 6 kb به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟:18:
با این طرح یارانه ها من که دور دانلود شبانه رو خط کشیدمنقل قول:
شاید بقیه دوستان هم مثل من باشند
انقدر گفتیم زبونمون مو در اورد:31:نقل قول:
سلام دوستان شاید جاش نباشه اینجا ب÷رسم ولی چون اینجا همه شاتل دارن صلاح دونستم سوال کنم اینجا.
من میخوام مودم 8901g tp.link بگیرم. ایا ÷شتیبانی میکنه؟
بله پشتیبانی می کنهنقل قول:
آره سیستم چرخشی هنوز هست فکر کنم
واسه من دو سه شب خوب بود الان چند شبه که سرعتم 10 بیشتر نیست
اگه باز شاتل جفتک نزنه همین روش خوبه چون شبهائی که سرعت پائینه با خیال راحت توی سکوت میخوابی و برق هم مصرف نمیشه.
میشه بگی چی این وضعیت خوبه؟ اگر ما اومدیم از شاتل سریس گرفتیم به خاطر طرح رایگان شبانه اش بود و الا پارس آنلاین هم بود. توی منطقه ما پارس آنلاین خیلی خوب جواب میده.نقل قول:
.
نمیدونم این شاتلی ها چقدر رو دارن، این همه یوزر قرار داد فسخ کرده، هیچکی شبا دانلود نمیکنه!
اینکه زیرساخت هم مشکل داره همه اش بهانه هست. از همون چند وقت پیش که سرعت همه رفت روی دو مگ کاملاً مشخصه که شاتل هیچ محدودیت سرعت نداره.
در ضمن هر پورت اینترنت که وارد کشور میشه سرعتش 152 مگابیت هست و با ترافیک نامحدود اما این نامردا پول پورت + سودش رو که از کاربرا میگیرن هیچ، ترافیک رو هم محدود میکنن.
.
چند ماه پیش یه بنده خدا اومد و گفت اگر محدود نکنن به سرور فشار میاد. اصلاً هم اینطور نیست، سرور مگه الکیه بهش به این راحتیا فشار بیاد. سرورهایی که اینا دارن 30 درصد هم بهش فشار نمیاد.
.
ماشالا این تقی پور هم به جای اینکه پورت وارد کشور کنه میخواد واسم اینترانت 10 مگابیت Private راه بندازه.:2:
خوب این اینترانت توی این وضعیت اصلاً به درد نمیخوره، مگه ما در ماه چند بار وارد سایت هایی مثل هدفمندی یارانه ها، آمار، سنجش و ... میشیم؟
این سایت ها با دیال آپ هم به راحتی میان بالا، سرعت 10 مگابیت واسه دانلود خوبه آقای محترم(تقی پور).:19:
بله خدارو شکر
پینگ رفته رو 2000
سایتا بعد از 10 دقیقه باز میشن پشتیبانی هم جواب نمیده
مرسی شاتل
فکر کنم دی سی شدم دیگه
پینگ نمیده همش تایم اوته :19:
چون این دوره ی من 3 ماهه هست و حتما ترافیک کم میارم ، 3 گیگ ترافیک خریدم و 3 گیگ هم بهم هدیه دادن:دی
+
دانلود شبانه کماکان مشکلی ندارم و هر شب 1200-1300 دانلود میکنم
اکو-512 اصفهان
منم الان ترافیک خریدم 3 گیگ هدیه رو دریافت کردم .
این دوره ی 3 ماهه تا الان 9 گیگ ترافیک اضافی خریداری کردم !:37:
هنوز 45 روز از سرویسم این دورم هم مونده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه ی شمارو کم نمی کنند؟؟؟؟؟؟نقل قول:
پس 512 با 128 فقط در روزانه برابره،درسته؟؟؟تابحال شبانه هاتون سرعتش پایین نیومده؟؟؟محدود نشدید؟؟؟بالای 18 گیگ تونستید در طول یک ماه دانلود کنید؟
بچه ها زیاد شبا پای سیستم نشینید بزارید یه بار از وقتی که یارانه ها حذف شده پول قبض بیاد ببینید اصلا میصرفه 4-5 ساعت سیستم روشن باشه!!
نه ، سرعت من را زیاد نکرده بودن که حالا کمش کنن:دینقل قول:
من اکو-512 دارم و سرعتش در طول شب و روز 60-64 هستش نه بیشتر نه کمتر
محدود هم نشده ام
بله، هر ماه 30-35 گیگ دانلود دارم:46:
قانون خاصی نداره ، بیشتر میشه گقت شانسیه:46:نقل قول:
پس 512 با 128 فقط در روزانه برابره،درسته؟؟؟
گاهی در شبانه هم با هم برابراند:دی
128 من رو که فرستادن رو هوا،شبا 128 هستیم فعلاً:Dنقل قول:
دیگه دارن اندازه خودمون میدن:41:
سلام
میشه با سرویس اکو 128 با یک نرم افزار شبکه فارسی ب ی ب ی س ی ف ا ر س ی و شبکه م ن و ت و رو نگاه کرد؟
نرم افزارشو میتونین معرفی بکنین؟
یک کارت --- بخر (حدود 50 تومن)نقل قول:
بعد همه کانال ها رو با کیفیت اچ دی ببین :31: