لطفا حذف شود
سپاس
Printable View
لطفا حذف شود
سپاس
دوستان عزیزم الان سرویس با پهنای باند 10 مگابیت در آسیاتک که شبانه رایگان داره بالاخره در ساعات شبانه سرعت دانلودش از سرورهای داخلی و خارجی چطور هست؟منظورم به نسبت سرعت دانلود روزانه همون سرویس.ممنون میشم لطف کنید و جواب بدید.
قبلا جواب دادن دوستان. شانسیه ممکنه 250 کیلوبایت باشه یا 500 کیلوبایت (هم سرور داخلی هم خارحی) بعضا بودن کاربرایی که سرعت سرور داخلیشون محدود نبوده و با 1 مگ دانلود میکردن ولی خارجی همچنان محدود بوده. روزا سرعتا بازه و محدود نیست دیگه مربوط میشه به شلوغی مرکز مخابراتی توننقل قول:
سلامنقل قول:
بستگی به شلوغی مرکز مخابراتیتون داره،برای من اوایل شبی ۱۶ ،۱۷ گیگ دانلود میکردم.
بعد از عید تا شبی ده گیگ هم کم شد.
اخر هم خطمو تخلیه کردم چون اصلا برای وبگردی و تلگرام مناسب نبود.
--------
دانلود من فقط از سرورای اسیاتک بود.
دوستان جريان رزرو سرويس چيه؟
خيلي جالبه! فکر ميکردم فقط برا من اينجوري شده!نقل قول:
من يه دونه يکماهه خريدم، اوائل هر شب 21 گيگ دانلود ميکرد :n19:.... ولي اين خوشحالي ديري نپاييد... :n37:
خلاصه رفته رفته کم شد، تا شبي 10 گيگ! :n04:
نميدونم ديگه اين چه برنامهايه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه سؤال: منظورتون از سرويسهاي آسياتک جيه؟ از کجا ميشه فهميد که از سرورهاي آسياتکه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت هایی مثل سافت ۹۸ ،دانلودها ،فارس روید و غیره ک سرورشون رو اسیاتکه .نقل قول:
لیست کاملشونتو سایت هاست دی ال هست.
سایت اپلود بوی وترین بیت هم سروراشون رو اسیاتکه .
من اکانت اپلود بویخریدم.ولی از سایت ترین بیت بدون اکانت سرعت بیشتری میگرفتم.
دوست عزیز از سایتهای دانلود فیلم و سریال که سرورهاشون آسیاتک و یا داخلی باشند چه سایتهایی رو میشناسی؟نقل قول:
تاینی مویزنقل قول:
برای من با یک پترن کاملا مشخص پکت لاست ایجاد کردن
هر 10 تا پکت ای که جابجا میشه 2-3 تا پکت لاست میشه یا پینگشون به شدت میره بالا
روی تمام ISP ها این مشکل رو دارم و با این روش معمولا فیل تر شکن ها رو از کار میندازن
محتوای مخفی: تصویر پینگ
نقل قول:
برای من مدلش فرق میکنه یه چند ثانیه کلا اینترنت قطع میشه [emoji58]
بالانقل قول:
طرفا جهت اطلاع
دوستان حتما مشکلاتتونو فقط همینجا مطرح کنید توی انجمن که ثبت بشه و ارزش داشته باشه نه توی تلگرام و اینا
همین الان از طرف شرکت بابت مشکل Service Unavailable که توی سایت 195 شکایت کرده بودم تماس گرفتند
گفتند که مشکل دیروز برطرف شده اما باز باید تست کرد چون خیلی مواقع هم بدون اون پیغام سایت لود نمیشد یا ناقص لود میشد
توضیحات لازم رو دادم بهشون حتی وقتی که گفتم بقیه هم این مشکل رو دارن ازم آدرس همین انجمن سایت P30World رو پرسید
بدبختی از موقعی شروع شد که حکومت تلگرام و سایتهای داخلی رو انداخت سر زبونها و دانلود شبانه رو اون چندتا شرکت برداشتند...
اره انگار این Service Unavailable برطرف شده ، ولی تو سرشون بخوره !نقل قول:
گفتند که مشکل دیروز برطرف شده
یعنی اومدن کاری کردن که پیغام Service Unavailable دیگه نمیاد ولی اون سایت بازم باز نمیشه ! یعنی در عمل هیچ فرقی نکرده !
اینم همین الان ! یه جورایی صورت مساله رو پاک کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلات رو که صد در صد اینجا بیان. هدف گروه تلگرامی بحث و بررسی های چیزهای ریزتره. قطعی های موضعی و کیفیت سرویس و ...نقل قول:
ولی برای مشکلات 100 درصد با شما موافقم
*
بلی از دیروز service unavailable رفته ولی دقیقا روی اون سایت هایی که این پیام رو میداد این پیام جدید میاد.تغییر خاصی پس ندادند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
3-4 روزه منم دقیقا همین مشکلو دارم یه چندتا سایت اینطوری میشن نمونش دیجی کالانقل قول:
دوستان کسی از مجوز FCP آسیاتک اطلاعی داره که کی سرویس دهی روی فیبر نوری رو شروع میکنه؟
بچه ها نویز من چطوره ؟ خطم مشکل نداره ؟ خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با فایرفاکس کار میکنم, با اين مشکل مواجه نشدم،نقل قول:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
يه سؤال از دوستان:
من سرويس يکماهه شهاب دارم، توي مشخصات مودم نگاه ميکنم مقدار Rate يا Attaination Rate هر ساعت تغيير ميکنه و به تبع اون سرعت دانلود هم نوسان ميکنه!
مثلا يه ساعت ميره 11000 بعدش مياد 4000 بعد ميره 8000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصن يه وضي
وقتي ميبينم سرعت اومده پايين، کابل تلفن رو قطع ميکنم و دوباره که وصل ميکنم درست ميشه البته گاهي هم خرابتر ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسي هم با اين مسأله مواجه شده ؟ راه حلّي داره؟
دوست عزیز این مشکل اصلا ربطی به مرورگر نداره !نقل قول:
من با فایرفاکس کار میکنم, با اين مشکل مواجه نشدم،
خلاصش اینه کاری کردن دیگه service unavailable نیاد ولی به جاش سایت هم باز نمیشه ! ( احتمالا تو هر مرورگری یه پیغام خاص میاد )
خواستن فقط دهن کاربر ها رو ببندن !
همین امروز تا حالا بیشتر از 20 بار برام این پیغام اومده !
اقا من بن کارت دارم 20تومن این الان چه جوری میشه استفاده کرده میخوام باهاش ترافیک بگیرم
با بن کارت 20تومنی چقدر میشه تخفیف گرفت
مثلا15گیگ بگیرم با بن کارت چقدر میشه
دوستان کسی سرویس صبحانه آسیاتکی براش فعال نیست سرعت دانلود بین 6 تا 10 و بقیه ساعاتش چطوره؟
سلام
یه سوالی
من این 15 گیگ + 15 گیگ هدیه رو گرفتم، اما هنوز توی کنترل پنلم این هدیه هست
یعنی میشه دوباره هم 15 گیگ هدیه بگیرم بابت 15 گیگ خرید؟ :دی
با سلام
١٩٥ متاسفانه نوشتن كه اصلا امكان خروج از pcm را نداريم و هر چي خواهش كردم اصلا گفتن نميشه و ميتونين با وايمكس و وايرلس استفاده كنين و گفتم ممنون كه ياداوريم كردين بيشعورا و خلاصه خطم امكان نداره از pcm در بياد و حالا سوالم اينه ميتونم تو كوچمون بزنم جابجايي خط با خط ؟ و اينكه اگر خطم را عوض كنم با يكي از همسايه هاي تو كوچه ميشه از اسياتك استفاده كنم و اگر ميشه روي اون اگهي كه ميخوام بزنم چي بنويسم كه جلب توجه كنه و كارايي داشته باشه ؟؟؟ ممنون ميشم دقيق بفرماييد كه چي بنويسم
درود بله میشهنقل قول:
محدودیتی نداره
بن 20 تومنی مودم ها فقط برای ثبت نام اولیه هست و نمیشه باهاش حجم خرید ( برای تمدید هم نمیشه استفاده کرد )نقل قول:
من دارم
یه روز با 200 دانلود میکنم
3روز بعد با 900
کلا معلوم نیست
اما از 200 پایین نیومده واسه من سرعت دانلود
سرویس صبحانه آسیاتکی رو میگی؟نقل قول:
سرعت دانلود شبانه مثل اینکه بدجور اومده پایین من امروز 6 گیگ نتونستم بیشتر دانلود کنم قبلا 16 گیگ کسایی که می خواید بیایید اسیاتک حواستون باشه
واسه من کارتش روی اسپیکر کامپیوترم(تسکو) که جدید گرفتم بودنقل قول:
روی مودم نبود
پس بن تخفیف چه جوری میشه گرفت تخفیف از اسیاتک
توی پنل وقنی میخوای خرید انجام بدی(حجم) یه گزینه توی همون صفحه هست زده استفاده از بن تخفیف تیکش رو بزن و فعال شد پین تخفیف رو وارد کننقل قول:
دوباره شارژ شد تا غیب نشده سری استفاده کنید:n02:
پین با ارزش سه گیگ ترافیک (210 امتیاز)
کسی تجربه استفاده از سرویس صبحانه آسیاتکی رو نداره؟!
- - - Updated - - -
کسی تجربه استفاده از سرویس صبحانه آسیاتکی رو نداره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا برو و پینت رو بزن و اگه زده بود برای ثبت نام اولیه ، یعنی فقط هنگام ثبت نام اولیه میتونی ازش استفاده کنی! همچنین در بخش سوالات متداولش نوشته که"بن ها صرفا برای ثبت نام مشترکین جدید میباشد و جهت تمدید قابل استفاده نیستند. میتوانید پبن را به یکی ازدوستان خود جهت ثبت نام adsl آسیاتک بدهید. "
در مورد چگونگی استفاده از پین کد به این لینک برید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا تمام کسانی که گرفتن گفتن که سرعت تایم 6 تا 10 رو 2 مگ محدوده! سرعت روزانه هم که معمولا اگه تا 12 مگ خطت بکشه واست میبندن!نقل قول:
بدبختی اینجاست مارو هم محدود کردن من قبلا شبی 20 گیگ دانلود می کردم فقط از سایتای ایرانی الان داخل و خارج یکی شده سرعتش سرعت فیکس روی 350 هست ماله من به پشتیبانی هم زنگ میزنی توش می مونه نمی دونه چی بگه باید برم 195 شکایت کنم به خاطره تبلیغات دروغنقل قول:
بدبختی اینجاست مارو هم محدود کردن من قبلا شبی 20 گیگ دانلود می کردم فقط از سایتای ایرانی الان داخل و خارج یکی شده سرعتش سرعت فیکس روی 350 هست ماله من به پشتیبانی هم زنگ میزنی توش می مونه نمی دونه چی بگه باید برم 195 شکایت کنم به خاطره تبلیغات دروغ
دوباره time out قفلی برگشت
دوست عزیز یعنی شما الان سرویس صبحانه آسیاتکی داری؟ سرویس داخلی رو هم محدود کردن؟ من بدبختانه رزو کردم ولی باز خوبیش اینه که انگار پول ترافیک روزانه دادی چند روز استفاده میکنم دوباره شهاب استفاده میکنم تا سرعت دانلود از سایتهای داخلی ام مثل الان 1 مگابایت بشه آیا سرعت روزانه اش هم روی 350 قفل شده؟ اگه اینجوری باشه اصلا خوب نیستنقل قول:
شما تو روز سرعتت محدوده شده یا فقط شب؟؟؟ اگه فقط شب باشه که طبیعیه چون خودشون گفتن که سرعت درون شبکه نامحدود مختص ساعات غیر رایگان هست و شرکت در قبال سرعت شبانه مسئولیتی نداره و میتوونه تا 1/8 سرعت رو کاهش بده (مسخرست والا)نقل قول: