قسمت قبض ها در ECare درست شده و قبض دو ماه مرداد و شهریور رو با هم گذاشتن !
قسمت قبض ها در ECare درست شده و قبض دو ماه مرداد و شهریور رو با هم گذاشتن !
سلام دوستان
من طرح قرمز فعال کردم، gprs ام فعال کردم ولی mms نمیونم بفرستم!!
چرا؟!!!
چه جوری میشه فرستاد؟
شنیدم دولت ممنوعش کرده!! درسته؟
سلامنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم ایرانسل همچی پیغامی نمیده
فک کنم دایورت کرده باشی رو یه خط دیگه
دایورت cancel کن ببین درس میشه
:11:
ام ام اس كه خيلي وقته ممنوعهو قطع.نقل قول:
متاسفانه:41:
سلام.دوستان شبا هر چی اس ام اس میزنم faild میشه.برا شما هم اینجوری میشه؟؟با 0912 مشکلی نیست و میفرسته ولی با ایرانسل نه.
ممنون.
چرا ايرانسل تو مشهد اينطوري شده هرچي sms ميزنم fail ميشه 10 روزه اينطوريه فرقم نميكنه چه وقت باشه شونصد بار بايد بفرستي تا بره . زنگ زدن هم قربونش برم از ساعت 12 به بعد كه هيچي يسره شبكه مشغوله بابا يكي رسيدگي نميكنه چرا
نقل قول:
ممنون از راهنماییت محمد جان.:10:
سلام به همگی.
من تازگیها یه سیم کارت 15 تومنی خریدم فکر میکنم همین طرح پاییزی هستش . استفاده ای غیر از gprs ندارم . میخواستم بدونم چرا اینقدر گرونه؟؟؟ گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم و فقط سایت ایرانسل رو باز کردم بعدش که اعتبارم رو چک کردم دیدم 800 تومن ازش کم شده . داشتم شاخ در میاوردم . تو طرح قرمز هم ثبت نام کردم اما جوابی مبنی بر قبول ثبت نامم هنوز نیومده . در ضمن وقتی با خود گوشی هم صفحه ای رو باز میکنم ( بدون عکس با opera mini ) همینجوری پول میندازه . واقعا اینطوریه؟ شماهایی که از ایرانسل به جای adsl استفاده میکنید با این قیمته یا فرق داره ؟؟ لطفا یه راهنمایی بکنید .:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه برای (سوء) استفاده:27: :46:از gprs سیم کارت گرفتی هزینه ارسال یا دریافت به ازای هر کیلو بایت 1.5 تومان هستش!!! اگه می خوای کمال استفاده از امکانات موجود رو ببری یه سیم کارت دائمی بگیر و طرح طلایی رو فعال کن که gprs برای یک ماه بتونی از gprs و بقیه خدمات شبکه رایگان یا با تعرفه کمتر استفاده کنی البته اینکه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم وبه جای adsl استفاده کنیم کار درستی نیست!!!!نقل قول:
نقل قول:
عزیز سیم کارت شما اعتباری است حتی اگر هم در طرح ثبت نام کنند اینترنتش رایگان نیست
بچه های که به جای دی اس ال استفاده می کنند سیم کارت دائمی دارند و در طرح طلایی ثبت نام کردند