noise canceling چطور داره؟نقل قول:
EP 630 و 840
ممنون
Printable View
noise canceling چطور داره؟نقل قول:
EP 630 و 840
ممنون
سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
دیروز رفتم بازار ex50 sony رو میگفت 28 تومان قیمتش چطوریه و این که در مقابل ep630 کدوم بهتره راستی ex20 هم داشت 23 تومان این چه جوریه من بیشتر راک و پاپ و پاپ راک گوش میدم لطفا راهنمایی کنید
نه متاسفانه یا خوشبختانه نویز کنسلینگ نداره .ep630 بیس خیلی قوی داره و بیشتر کاربردش برای سبک الکترونیک هست .ep840 ندیدم ولی ep830 با توجه به بیس متعادل و مید خوب گزبنه بهتری میتونه باشه برای کاربرد شما.نقل قول:
موفق باشین
با سلامنقل قول:
من ex50 رو امتحان نکردم ولی ex52sl که البته فکر کنم صدای یکسانی داشته باشن رو امتحان کردم که در کل هدفون متوسط رو به پایینی بود بنظر من البته .ep630 هم بیس خیلی قوی داره که دقیقا نمیدونم چقدر با سبک مورد علاقه شما هم خونی داشته باشه .ولی در کل کیفیت صدای ep630 بهتر از ex52 یا ex 50 هست .بنظر من برای سبک مورد نظر شما ep830 یا panasonic hje300 تهیه کنین بهتر هست.
موفق باشین
سلام لطفا یه چیز خوب برای گوشی One X معرفی کنید، گوشی تکنولوژی Beats داره
همه چی گوش میکنم از راک تا کلاسیک ولی خب میخام باس خوبی داشته باشه و گوش رو هم اذیت نکنه(موقع کار همیشه آهنگ گوش میدم)
فقط یه لطفی بکنبن جنس چینی معرفی نکنین! یه چیزی که اصلش اینجا گیر بیاد!
ممنون
اگه واقعا بیس بالا میخوای beats studio خوبه ولی گرون 650$نقل قول:
اینو که بخای ایران بگیری قیمتش از خود گوشی بیشتر میشه! باهاش میشه دو تا one X خرید! بعد هم گفتم باس قوی ولی نه در اون حد دیگه، گوشامو لازم دارم!نقل قول:
دوستان تا 80 تومن بهترین هدفونی که میتونم گیر بیارم چیه؟
البته با توجه به اینکه فول سایز نباشه و یه مدلی در سایز و حدود NOKIA BH-503 ، با سیم هم بود موردی نیست،
با سلامنقل قول:
حدود قیمت رو نگفتین.
فعلا klipsch s4 و klipsch s5 رو در نظر بگیرن .هر دو بیس خیلی خوبی دارن.قیمتشون از 110 تا 150 هست.
موفق باشین
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
سبک موسیقی مورد علاقتون رو عنوان نکردین.نقل قول:
یه نگاهی به sennheiser cx271 و cx281 بندازین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سبک موسیقی که همه سبکی گوش میدم اما بیشتر پاپ و راک انگلیسی
از نظر ظاهری و سبک کلی یه چیز شبیه این مدل نوکیا میخوام،، البته خودم که گشتم چیزی پیدا نکردم :31:
اگه هم این سبک نشد فول سایز میخوام،، داخل گوش دقیقا گوشی خودش بیتس داره دیگه نیازی نیست خوب
البته اینا رو هم پیدا کردم اما خبری از قیمت شون ندارم و اینکه تو ایران پیدا میشن یا نه!
Montion stereo headset SH-S2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sennheiser PMX 90
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]