من بازی رو تو داستان اصلی تموم کردم ازش اومدم بیرون چند روز بعد که خواستم دوباره بازی کنم بازی خیلی تکون میخورد حالته متی زیاد یا سوار هر ماشینی میشودم ماشین سریع ازش دود بلند میشه ؟ باری چی ایمطور میشه
Printable View
من بازی رو تو داستان اصلی تموم کردم ازش اومدم بیرون چند روز بعد که خواستم دوباره بازی کنم بازی خیلی تکون میخورد حالته متی زیاد یا سوار هر ماشینی میشودم ماشین سریع ازش دود بلند میشه ؟ باری چی ایمطور میشه
من که کاملا متوجه منظور شما نشدم
ولی:
شما کرک razor رو استفاده کن مشکلت حل میشه
کرک فدور یا رازور رو اگه با Xlive بذاری خیالت راحت میشه!
من Xlive و کرک Fed0r + جی تی ای IV ورژن 3 رو دارم و الان (یعنی بعد امتحانات(!)) بازی میکنم.
تاييد مييشهنقل قول:
سام علیک.این اولین پست منه و یه جورایی میخوام باتون قاطی شم.من تازه میخوام بازیو شرو کنم اونم به خاطر سیل عظیم مشکلات که بازیو زهرمون کرد.یکی از مشکلام که خداییش ته خندس و با این حال منو چند هفته عقب انداخت اینکه بعد نصب و همه ی کارا وقتی اتو رانش میومد اون ماسماسکشو پایین نمیدادم تا گزینه ی I Accept تش فعال شه و فک میکردم مشکل تو نصب! جون واریوخت مسخره نکن خدایی 9 سال PC بازم ولی انصافا تاحا هیچ بازی ای اینقد حرصمو در نیاورده بود آقا خدایی ارزش داره بری اصلشو سفارش بدی.خلاصه اینکه بلاخره داااشتون اجراش کرد همه چیم میزون فقط حالا چنتا مشکل ریز مونده.
1.با هندلینگ ماشیناش هیچ رقمه حال نمیکنمو اگه راهی واسه درست کردنش نباشه میزارم کنار...ولی یه فایلایی با عنوان هندلینگ یابیدم که باس تو فولدر دیتا بریزم ولی وقتی میریزم بازی باز نمیشه...!
2.چطو میتونم چندتا فایل هندلینگو بریزم...مثلا یکی نوشته رانندگیه آروم با همون عنوانو همون فرمت...یکی دیگه هس که میتونی با ماشینه بوفالو پرواز کنی یا خون ماشینو 2 برابر میکنه اما عنوانو فرمتشیون یکیه ینی جایگزین میشه...حالا اگه ما همشو باهم بخوایم چی باس کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3.این زیاد مهم نی!
4.وقتی با ماشین میپیچم دوربینه 1سال بعد میپیچه و حداقال باس خسارت یه 10 20تا ماشینو بدم ولی تو سرعت و گرافیک بازی مشکل پشکل یوخ ینی نیس...
پلیز هٍلپ می!!!
این قلب داخل مجسمه رو چه طور باید آزاد کرد خلاصه؟:9::question:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما او سوال هایی که مربوط به ادیت میشه رو بینید اینجا میتونید جوابشو پیدا کنید (اگه نبود همونجا مطرح کنید) :نقل قول:
ادیت و پچ برای gta iv
سوال 4 هم دوربینش اینجوری هست بهتره وقت حرکت دوربین رو خودتون با موس کنترل کنید اگه هم راحت نیست سر هر پیچ یه بار دکمه c رو بزنید تا دوربین تنظیم بشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770
اون قلبه رو که نمیشه انداخت اون یک Ester Egg هستش!!
شما اینو خودتون باید پیدا میکردین جزو چیزای مخفیه بازی هستش!....
بزرگترين مشکل بازي همينه که دوربين با موس ميچرخه و بايد يه دستت رو گاز و يکي رو موس باشه که اين دقت رانندگي رو صفر ميکنه چرا دوربينش اتوماتيک نميچرخه؟ راه حلي براش هست؟نقل قول:
پس چرا زنجیر شده؟ :18: حالا که پیدا کردیم چی باید کرد؟:question:نقل قول: