دوستان این صفحه رو ببینید:
یعنی این سرویس :کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran
pol-128-2g
با
pol-256-2g هیچ تفاوتی نداره ؟
اگر داره چرا قیمتش فرق نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
دوستان این صفحه رو ببینید:
یعنی این سرویس :کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran
pol-128-2g
با
pol-256-2g هیچ تفاوتی نداره ؟
اگر داره چرا قیمتش فرق نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش از این قضیه مطمئنی؟ :41::41:نقل قول:
در مورد این ترفند یکی یه توضیح کامل میده؟من الان کانکشن رو bridge کردم
حالا یکی توضیح کامل بده که قضیه اش چیه...باید بعد 7 دیسکانکت کرد؟نباید کرد؟اگه پارس کرد چی؟اگه نکرد چی؟
و.......
دوستان سلام
من دو شبه که سرعت دانلود شبانم کم شده و بیشتر از 500 مگ دانلود نکردم در صورتی که قبلا تا 1.6 گیگ دانلود داشتم
آیا برای شما هم همینطور شده؟
آره رفیقوماله من دیشب اینجوری شده.200 مگ گرفتم و بهدش کلا هیچی نگرفته تا صبح.قبلا زیر 2 گیگ دانلود نداشتم :41:نقل قول:
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
من قبلا از 12:30 میذاشتم واسه دانلود تا 6:57.این وسط اگر دی سی هم بشی مشکلی نیست.فقط قبل 7 باید حتما دی سی بش.ما بین 12:30 تا 1 هم نباید دی سی بشی.رگرم خود پارس دی سی کنه که عنده نامردیهنقل قول:
میشه!نقل قول:
فکر کن ترافیک منظقه خوب و شهر تهران حالا یه میانگینی به من بده!
بعدشم مگه این سرویس 8 تومن نیست؟
من که دیشب با سرویس 256 نزدیک 4 گیگ دانلود کردم
همچین چیزی بی نظیره با 256 یه همچین دانلودی
خداییش من خیلیییییییییییی راضیم
رکورد سرعت دانلود توی این 5 ماهی که از پارس دارم رو دیشب زدم
اصلا از زمانی که تاحالا adsl گرفته بودم (2ساله)هیچ وقت تو یه شب این قدر دانلود نکرده بودم
[QUOTE=M€HRAN;6127480]من نزدیک یک ماهی هست که از 12:30 تا 6.59 دارم دانلود میکنم تا بحال از ترافیکم کم نشده مگر
خودم اشتباه کرده باشم بعد از ساعت 7 دیسکانت کردم
خوش شانسی ارزانترین سرویس رو گرفتم 128 9گیگ با مالیات 38 تومان 1500 تومان گرونتر شد نکنه واسه همین محدود میشیم شایدم فهمیدند جیره بندی میکنند
اره داداش 3 روز قطع 1 روز باز اونم متغییر 10 روز که اینجوری شده یک نفر تو همین تاپیک میگفت 5 دقیقه قطعه 1دقیقه بازه کلا از یک تا 7 400 یا 500 مگابایت بیشتر نمیشه گرفت روز به روز کمتر میشه مراحل جیره بندی رو داریم سپری میکنیمنقل قول:
اینجا کسی 512 پارس آنلاین داره؟لطفا از down streamesh یک عکس بندازه میخوام ببینم اگه به صرفه تره بیام 10 گیگ 512 رو بگیرم این ا مگ خیلی کمه تو 1 رووز 1 گیگم رفت