ایرانه دیگه کاریش نمیشه گرد
Printable View
ایرانه دیگه کاریش نمیشه گرد
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام یه مودم وایمکس جیبی بخرم.
بین مبین نت و ایرانسل مرددم.
برای تهران میخوام.
شما کدوم یکی رو توصیه میکنید و به چه دلیل؟
مشکل اصلی شرکت زیر ساخته که نمیتونه پهنای باند بیشتر بده، البته اپراتورها هم بی توجه به این مسئله یوزر جدید میگیرن. وقتی اینترنت ملی بشه و ماها بیچاره شیم این مشکل حل میشه:41:نقل قول:
من الان چک کردم از پیلتر در اومدههههههههههه:31:نقل قول:
البته هفته دیگه دوباره شبکه میره رو سامسونگ، البته با کیفیت بهتر. :5:نقل قول:
ایرانسل الان تو تهران پوشش بهتری داره ولی مبین نت تو شهرای بیشتری پوشش داره، تقریبا سراسریه.نقل قول:
سیستم ایرانسل 5مگا هرتز ولی مبین نت 10 مگا هرتز در نتیجه مشکل پر شدن ظرفیت سایتهای ایرانسل شدیدتر از مبین نته.
مودم جیبی مبین نتم من تست کردم حرف نداره ولی از مودم جیبی ایرانسل خبری ندارم.
کلا اگه تو منطقه تحت پوشش مبین هستی من مبین رو پیشنهاد میکنم.
بعد مدت ها الان e-care برام باز شد
سیستم پرداخت نسبت به قبل تغییر کرده الان که پرداخت کردم ، همین لحظه پول رفت به حسابم .. قبلا اینطوری نبود
حالا که e-care باز شده کلا همه چی رو اشتباه نوشته من که یه ماه 10 گیگ داشتم نوشته 20480 Amount این ماهت هست :31:
سلام دوستان من 512 دارم تقریبا یه هفته است که سرعت تو زاهدان خیلی کم شده قبلا دانلود با دانلود منیجر تا 100 می داد ولی حالا به زور تا 40 میرسه میدونید دلیلش چیه؟
دانلود شبانه سرویس 128 ...
همه چی آرومه ...:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه مبین نتی ها/دیروز زنگ زدم شرکت مبین نت یکم برا خرید سوال کردم بعد بش گفتم اگه اینجوری باشه پارس انلاین adslبهتره که،بعد یارو برگشت گفت نه من الان دارم اینجا از پارس انلاین استفاده.... اینو که گفت همینجوری موند به یارو گفتم آقا دیگه سوتی رو دادی ادامه بده.:31:خودشون از adslپارس انلاین استفاده میکنند ولی وایمکس میفروشند خیلی زشته