تا چندين ترم بعد فكر عمومي زياد نباشيد. الببته بستگي به مدير گروه عمومي داره.نقل قول:
Printable View
تا چندين ترم بعد فكر عمومي زياد نباشيد. الببته بستگي به مدير گروه عمومي داره.نقل قول:
معمولا توی ترمای تابستون ریاضی 1 یا فیزیک 1 ارائه میشن؟
نیمسال دوم از کی شروع میشه؟
دقیقا" از امروز شروع شدنقل قول:
نیمسال دوم از کی شروع میشه؟
:31:
کیا هفته اول نمیرن سر کلاس؟ :31:
همش بستگي به دانشگاه داره.نقل قول:
ثبت نام مجدد در دانشگاه ازاد
جاماندگان از نام نويسي در کنکور سراسري پزشکي و غيرپزشکي 91 دانشگاه آزاد اسلامي از 30 بهمن ماه فرصت دارند نسبت به ثبت نام در اين آزمون اقدام کنند.به گزارش خبرنگار مهر، جاماندگان از نام نويسي کنکور سراسري پزشکي و غيرپزشکي 91 دانشگاه آزاد اسلامي از 30 بهمن تا 3 اسفندماه فرصت ثبت نام مجدد دارند.
اين دسته از داوطلبان مي توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به دريافت دفترچه راهنما و خريد کارت اعتباري اقدام کنند. همچنين امکان خريد شناسه کارت اعتباري از طريق خودپردازهاي بانک ملي نيز فراهم مي شود.
داوطلباني که در دوره نخست ثبت نام کامل خود را انجام داده اند و قصد تغيير رشته دارند مي توانند در اين فرصت به وجود آمده بار ديگر به منظور تغيير رشته ثبت نام مجدد انجام دهند.
پس از اين نام نويسي، ثبت نام اول آنان که در دوره پيش صورت گرفته لغو مي شود و کارت ورود به جلسه براي آنان بر اساس ثبت نام دوم صادر خواهد شد.
به گزارش مهر، آزمون رشتههاي غيرپزشکي دانشگاه آزاد در روزهاي 15 و 16 تير ماه 91 و آزمون رشتههاي گروه علوم پزشکي 29 تيرماه 91 برگزار ميشود.
نتايج نهايي کنکور سراسري دانشگاه آزاد در نيمه دوم شهريور ماه اعلام مي شود و حدود 350 تا 400 هزار نفر در آزمون 91 پذيرفته خواهند شد.
بچه ها من از حذف و اضافه هیچی نمیدونم
الان که چند دقیقه دیگه سایت باز میشه چیکار کنم؟
میخوام چند تا دیگه بردارم
بچه ها امروز آخرين درسم هم اعلام شد
معدلم شد 18 به بالا
واسه كم شدن شهريه بايد چيكار كرد ؟؟؟
چقدر كم ميكنن از شهريه؟
از بین دوستان کسی لطف میکنه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد امسال رو برای دانلود بذاره؟
در ضمن یک سوال،
بنده دانشجوی کارشناسی نرم افزار بودم ولی با کاردانی در رشته فارغ التحصیل شدم و دارم میرم سربازی.. بعد از سربازی و قبولی در کنکور کارشناسی ناپیوسته، اون درسهایی از کارشناسی که پاس کرده بودم رو معادلسازی میکنن؟ نمره ها باید حداقل 12 باشه؟
آیا دانشگاه های دولتی و جامع علمی کاربردی هم واحدهای پاس شده دانشگاه آزاد رو معادلسازی میکنند یا خیر؟
با سپاس.
سلام دوستان کسی اینجا محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گرافیک رو میدونه؟ روز پنج شنبه هست مثل اینکه
مکان برگزاری رو گفتن انگار فقط تهران هست و شهرای دیگه ندارن درسته؟