منظورتون از ( برندهای با کیفیت و دوام بهتر ) چیه ؟؟؟
یعنی این برند کیفیت مطلوبی نداره
منظورتون از ( برندهای با کیفیت و دوام بهتر ) چیه ؟؟؟
یعنی این برند کیفیت مطلوبی نداره
دوست عزیز من برند الجی رو مثلا" برای مانیتور خیلی هم قبول دارم ولی راستش توی بحث tv معتقدم پنلهای خیلی بهتر و بادوام تری الان توی بازار موجوده مثلا" توی خرید تلویزیون پلاسما پاناسونیک خوبه و توی خرید تلویزیون 3D الان با توجه به هدایایی که شارپ گذاشته خرید 3D شارپ به صرفه هست . کلا"من دوام و کیفیت تصویر سونی و شارپ رو غیرقابل قیاس با برندهای موجود میدونم .نقل قول:
مگه غیر ایرانی هم جنس داریم ؟!! الان اکثر شرکتا تولیداتشون تو ایرانه مثل الجی سامسونگ و ...نقل قول:
تا چه قیمتی میخوایی بخری ؟
22 پارس : 235000
22 ایکس ویژن ( LED) : ا235000
23 ال ای دی صنام : 360000
26 پارس : 320000
من طبق برسی هایی که کردم اگر قرار باشه تلوزیون 3d بخره باید passive باشه واین تکنولولژی رو فقط الجی دارهنقل قول:
فقط بحث میمونه سر دو بعدی که بازم فکر می کنم با توجه به مشخصاتی بالایی (مثل : کنتراست و هرتز ) که الجی نسبت به قیمتش داره خیلی متفاوت با مشخصاتی است که یک تلوزیون شارپ یا سونی یا پاناسونیک با همین قیمت داره
نظر شما چیه !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
نقل قول:
این صنام 23 اینچ
اگه اطلاع دارین میشه بگین چند هرتزه ؟
کنتراستش چنده ؟
نقل قول:
راستی یادم رفت بگم میخام گیرنده دیجیتال داشته باشه حتما
پارس بهتره یا ایکس ویژن ؟
مرسی
نقل قول:خیلی ممنون از شما دوستان، فکر کنم سونی امکاناتش بیشتره، اینترنت و ... پس بین سونی و شارپ یکی رو انتخاب میکنم.نقل قول:
درسته انطباق 100 داره.نقل قول:
ولی با 1تومن دیگه بهتر از این نمیشه دیگه (از لحاظ 100Hz بودن)
50 هرتزه . گیرنده دیجیتال داره و full hd هستش.2تا hdmi هم میخوره. کنتراستش هم باید از نزدیک ببینی. :46:نقل قول:
22 پارس گیرنده نداره . x.vision هم فکر کنم نداره ولی 26 پارس هم بعضی مدلاش داره و بعضی نداره . ولی 23 صنام گیرنده داره که برات ضبطم میکنه:27:نقل قول:
من خودم بین led صنام و lcd 32 پارس موندم .:40: