مخابرات منظورتون همون سپنتا هست دیگه ؟نقل قول:
متاسفانه من دانلود شبانه برام مهمه که مخابرات شبانه نداره
یادش بخیر یه زمانی با آسیاتک شبی 3.3 گیگ دان داشتم :sq_20:
Printable View
مخابرات منظورتون همون سپنتا هست دیگه ؟نقل قول:
متاسفانه من دانلود شبانه برام مهمه که مخابرات شبانه نداره
یادش بخیر یه زمانی با آسیاتک شبی 3.3 گیگ دان داشتم :sq_20:
دوستان حرفه ای یک لطف میکنند من مبتدی رو راهنمایی کنند
بنابر پیشنهاد دوستان اگر خوبه من محدوده زرهی هستم اینترنت سپنتای مخابرات بگیرم
با این تفاسیر میخواهم سرویس یک مگ با حجم دانلود ماهانه 4گیگ که 15000 تومن هست بگیرم
میخوام بدونم مودم چه مدلی بگیرم که ارزون باشه و به کارم بخوره ؟
مودم از دوستان کسی نداره ازش بخرم یا جایی بگید برم بخرم ؟
چون میخوام خرجم زیاد نشه چون دست و بالم تنگه یه مودم ارزون ولی مفید پیشنهاد بدید
ممنون
فکر کنم آسیاتک فیبر رو پوشش میدهنقل قول:
تحقیق که خیلی نه... فقط یکی از هم مرکزیام گفت واسه من خوب بوده... من چون یه خط دیگه دارم میخوام تمام شرکتای شیراز رو امتحان کنم... خلاصه خوبیش اینه بدون اینترنت نمیمونم... الان این خطم ماتریکسه... خلاصه اگه همیار هم توو زرد از آب در اومد بعد عوضش میکنم یه شرکت دیگه...نقل قول:
درود
یه دوستی دارم که ساکن شهرک گلستان هستن با پیش شماره 653 و خطشون از نوع کافو نوری هست .با توجه به اینکه خیلی از شرکتها روی فیبر نوری سرویس نمیدن سوالم این بود که از چه isp هایی میتونه سرویس بگیره با توجه به نوع خط و منطقه زندگیش .سپاس
2020 به این شماره زنگ بزننقل قول:
سلام
دوستان کدوم یک ازین 2 مودم بهتره :
ADSL2/2+ MODEM ROUTER DSL-2520U
یا
zyxel مدل P-66RU-T1 v2
زاکسل هم مودم های خوبیه ولی من دلینک رو بیشتر میپسندم....نقل قول:
مرکز فیاض بخش هم فکر کنم خیلی خلوت باشه... آسیاتک یه روزه خطمو جمع کرد... رفتم همیارنت 256 یه ماهه یه گیگ گرفتم... گفت از 2 تا 7 صبح رایگانه.... خدا کنه زود رانژه کنه ببینیم اوضاع این چه جوریه؟؟؟ اگه سرعت دانلود شبش حداقل 60 باشه تمدیدش میکنم اما اگه دیدم داره بازی در میاره و شبش مثل آسیاتک هست دیگه تمدیدش نمیکنم....
بنده با سالها سابقه اینترنت گردی و تجربه نماینده چند تا PAP بودن خدمت شما عزیزان همشهری عرض می کنم که همه شرکت های ADSL سر و ته یک کرباس هستن.
ربطی به این شرکت و اون شرکت هم نداره که دوستان مثل چرخ فلک هی از این شرکت به اون شرکت می چرخن.
والا هیچ جای دنیا اینطور نیست که یه نفر در یک سال 5 تا شرکت عوض کنه. بیچاره مسئولان اتاق رانژه مخابرات چه زجری می کشن. من می دونم.
آب از چشمه گل آلوده عزیزان.
فقط یه چیزی هست و اون اینکه معمولا شرکت هایی که تازه می آن به خاطر خلوت بودن پهنای باندشون یه مدت با سرعت و پینگ بهتری میشه کار کرد.
پس بهتره اگر یه شرکت خوب بود به کسی چیزی نگین که شلوغ نشه ! وگرنه اون هم بعد از چند ماه میشه مثل بقیه. از ما گفتن بود. :46:
90 درصد مارک تجهیزات سخت افزار و نرم افزار شرکت های ADSL یکی هست و همه شون هم پهنای باندشون از یه جا تامین میشه.
فقط خدمات شون متفاوته که اون هم هر چی هم خوب باشن وقتی سرشون شلوغ میشه بیچاره ها خودبخود کم می آرن.
طنز مرتبط :
یه جایی هست توی فیلم کمال الملک که ناصرالدین شاه در باب اوضاع درهم و برهم مملک می گوید " همه چیزمان باید به همه چیزمان بیاید"
حکایت اینترنت در ایران هم مثل بقیه چیزهاش هست و نباید اونو با سوئد یا حتی ترکیه مقایسه کرد.
به شتر گفتن زانو ات کجه . جواب داد : مگه کجام راسته ؟! :20: