والا اگه هم باشه من بي اضلاع هستم ولي بازي كني همه چيز روبه مرور ياد ميگيري :نقل قول:
نيك كردن از پر كردن است
به هر حال اگه چيز خاصي مد نظر داري بپرسي مي تونم راهنمايي كنم
Printable View
والا اگه هم باشه من بي اضلاع هستم ولي بازي كني همه چيز روبه مرور ياد ميگيري :نقل قول:
نيك كردن از پر كردن است
به هر حال اگه چيز خاصي مد نظر داري بپرسي مي تونم راهنمايي كنم
سلام
لطفا آخرين و جديدترين سيو آپشن رو ميخواستم.
ممنونم :11:
سلام رفقا.
1- قسمت set formation /marking setting برای چیه چه کاربردی برای ارنج داره؟؟ (طرز استفاده)
2- set tactics این 5 تا گزینه چه کاربردی دارن و طرز استفادشون چجوره؟؟
3- یه راهنمایی نیست برای ترکیب گزاشتن؟؟؟
چاکریم..
1- براي يار گيري نفر به نفر هست شما توي اين قسمت مهاجم هاي حريف رو بهتره با بازيكنان خط دفاعت مارك كني تا موقع صاحب توپ شدن بلافاصله بتونن توپ گيري كنن و مهاجم رو تحت مراقبت شديد قرار بدننقل قول:
2- توي دنياي واقعي فوتبال يه روز ليويرپول توي سانتياگو برنابئو يك هيچ جلو مي افته و بعد مياد بازي رو با يك دفاع منتطقي و نگه داشتن بازي حفظ مي كنه و بازي رو مي بره و يه رو هم مياد توي آنفيلد با يه بازي طوفاني رو به جلو و هجومي تحت شرايط مسابقه 4 تا گل مي زن يا پرسپوليس مياد به الشارجه 3 گل توي نيمه اول مينه و در نيمه دوم دست به بازي دفاعي مي زنه فكر كنم تا الان منظورم رو از اينهايي كه گفتم فهميده باشي يك مربي براي حتي 1 مسابقه يك نوع تاكتيك نداره بايد قبل بازي حساب نتيجه رو بكنيه يك تركيب هجومي و يك تركيب دفاعي وابزار لازم براي اونها رو بايد قبل بازي بچينه و روي اونها حساب كتاب كنه و در مواقع لازم تغيير تاكتيك بده درسته شما توي بازي هاي معمولي فقط يه تركيب مي چينيد و بازي مي كنيد ولي اگه توي تاپ پلير بازي كنيد مي بينيد در صورتي كه تيم شما از حريف حتي يه ذره ضعيف تر باشه سري سري نمي توني پيروز از ميدان خارج بشي ولي اگه از اين تاكتيكهاي خاص استفاده كني روزنه اميدي وجود داره pes بازهاي حرفه اي همين طوري مي تونن در مسابقه هاي حساس برنده بشن در مسابقه هاي رو در رو و سطح حرفه اي
3- معمولا هر مربي طبق توانايي هاي بازيكنان تيم تركيب ميده اينكه بارسلونا اوينهمه تهجمي بازي مي كنه به خاطر ابزار تهاجمي هست كه پپ گوارديولا در اختيار داره ولي تيمي مثله اوساسونا اين ابزار رو نداره و بازيكني مثه نكونام كه هافبك دفاعي هست بهترين گلزن اين تيم هست اين نشان از ضعف قدرت تهاجمي هست در هر صورت مي بينيد اوساسونا با اينكه يكي از كم مهره ترين (شايدم كم مهره ترين) تيم لاليگا هست ته جدول هم قرار نداره و تونسته كمي بالاتر بياد اين نشان از قدت مربيشون هست كاماچو مربي بزرگي هست و تونسته با همين ابزار كم بين يمهاي بزرگ لاليگا سري تو سرها بشه بطوري كه رئال با اشتباه داوري مي تونه توي سانتياگو برنابئو شكست بده اين تيم رو يا تيمي مثله بارسلونا فقط رو اشتباه فردي بازيكن مي تونه به اين تيم گل مساوي و برتري رو بزنه. پس شما با توجه به بازيكنانتون بايد تركيب بچينيد البته يك تركيب منتطقي استفاده از 2 دفاع عقب كه كار پوششي انجام بدن و دو دفاع جناحي كه سرعت و شتاب بالا داشته باشن و البته ريسپانس بالا تا در مقابل حملات جناحي حريف بتونن كار پوششي رو انجام بدن شما براي تصاحب وسط ميدان مي تونيد سه هافبك رو در وسط زمين به صورت خطي يا مثلثي بچينيد و يك هافبك تهاجمي طراح حمله قرار بديد و دو مهاجم نوك براي تمام كنندگي داشته باشيد بازم ميگم هر كسي براي چيدمان سليقه اي داره و ممكن هست با يك فرميش خاص بازي شما بگيره بنابراين بايد ببينيد كدوم فرميشن هست كه با بازي شما تطبيق داره
اگه سوالي يا نكته مبهمي هست بفرماييد توضيح بدم
توپی رو که داره میره به دروازه بان برسه رو چه کار کنم که هی با دست نگیره و با پا کنترل کنه؟
یعنی چی؟
اگه بهش پاس بدی با پا میگیره
وگرنه کدوم دروازه بانی توپ هایی رو که میشه با دست گرفت میاد با پا میگیره
دروازه بان باید از دست هاش استفاده کنه
موجود نيست؟؟؟:13:نقل قول:
سلام من یک سوال داشتم تو become & lage چطوری میشه اولش یک بازیکن بهت بدن مثلا دقتش 80به بالا باشه سرعتشم بالا
آخه هر دفعه میری یک بازیکن میده مثلا دقتش 58 هستش تا 100 سالگی هم که دقتش خوب نمیشه راهی هست یا نه؟؟
نه منظورم این بود که داری حمله میکنی بعد اونها میکشند زیر توپ و توپ میرسه به دروازه بان من و هیچ کس جز دفاع خودم تو زمین من نیست. حالا این دروازه بان تا بخوابه یا بشینه رو زمین و بگیره توپ رو و بعد بلند شه و بعد با دست بخواد پرتاب کنه به دفاع. خب بهتره سه سوت با پا کنترل کنه و یا اصلا تک ضرب برسونه به دفاع توپ رو. ولی هر دکمه ای رو میزنم همش با دست میگیره توپ رو.نقل قول:
من یک دوستی دارم که همش با پاس عمقی از من میبره یعنی یک پاس میده یک بازیکنش هم میدوه تک به تک میشه و بازی را میبره
حالا من باید چجوری این طور پاس عمقی بدم
یا بازیکنم نمی دوه یا میدوه میره کنار زمین نه تو عمق میانی یا توپ را بازیکن ها میگیرن
راستی دروازه بان را چجوری تو تک به تک حرکت بدم