حرومشون باشه.70 تومن پول ریختم بی خود تو شیکم اینا که بعد از 4 روز از شروع دورم سرعتم بشه دایل اپ.
Printable View
حرومشون باشه.70 تومن پول ریختم بی خود تو شیکم اینا که بعد از 4 روز از شروع دورم سرعتم بشه دایل اپ.
مشکل اینه با این قیمت نامحدود ۱ مگ حتی مصرف منصفانه دار هم جای دیگه نیست که بهتر باشه از اینجا :| و خالی کنم فن آوا رو ، مخایرات که دیگه نمیده و بقیه شرکت ها هم قیمت فضایی تر از اینجا
جالب اینجاست که یکی هم توی اون شرکت خراب شده نمی دونه که مصرف منصفانه چقدره ؟
یعنی من که سرعت دومگ نامحدود دارم و توی پنل کاربری برای یک ماه به من 665 گیگ حجم داده تا دانلود کنم، چقدر مجازم دانلود کنم تا سرعتم پایین نیاد و به 20 تا 25 کیلوبایت! نرسه ؟؟
شرکت های دیگه قیمت هاشون چقدره ؟ مثلا نامحدود دو مگ ؟
مصرف منصفانه هم دارن ؟
قیمت سرویسهای محدود بین 1 مگ و 2 مگ این شرکت با هم اززمین تا آسمون اختلاف داره نسبت به آی اس پی های دیگه سرویسهای محدود دیگه این شرکتم با توجه به قیمتی که داره اصلا ارزش گرفتن نداره تازه این سرویسهای محدودم سرعتش باز محدود کردن میموند سرویسهای نامحدود که فاتحه این سرویسها رو هم خودندن پرش لینکم که یکسره داره این آی اس پی بهتره همگی کوچ دسته جمعی کنیم به شرکت دیگه بین آسیاتک و های وب یک پشتیبانم همیشه تو این تاپیک حاضر جواب بود حالام با این وضع ببینم خودش نشون میده با این سرویسهای محدود مزخرف قیمت سرسام اور این شرکت :n02:
من حدود 8 سال مشترک فن آوا بودم و سرویس نامحدود ازش داشتم و همیشه هم
تو این تاپیک ازش تعریف میکردم و قبلا واقعا خوب بود ...
ولی قبل از عید امسال دیگه جمعش کردم
دوره فن آوا دیگه تمام شده ...
برای شما هم کریو کار نمیکنه؟
3 4 روزی شده ...
بی خیال بابا بوی حلوا این فن اوا داره بلند میشه.
والا من که 11 روز دیگه 6 ماهم تموم میشه تغییر سرویس میدم به یک سرویس ارزون زیر 20 تومان.چون تابستون میشه چیزی نیست برای دانلود.بعد تابستون هم میرم اسیا تک
دهنم صاف شد خداییش اینجا,هر 20 روز یکبار قطعی چند روزه,شباش که ساعت 2تا 7 صبح سرعت میمود به 20 کیلوبایت.با 512 نامحدود زور میزدم 3.5 گیگ طی 24 ساعت دانلود می کرد
مصرف منصفانه تو پنلتون نیست تو سایت قسمت تعرفه الان ۱ مگ ۴۰ گیگ هست اما جاله الان سرعت من ۴کیلوبیت رسیده این چه مدلشه دیگه نمیدونم
کلا کریو برای همه شرکتها مشکل داره کانکت میشه اما تبادل ندارهنقل قول: