برای منم دیشب اینطوری شد ، البته با خود گوشی کار میکردم.
دم به دقیقه سرعت دانلود 0 میشد !
نمیدونم به بارندگی مربوطه یعنی !؟؟؟!!!
Printable View
برای منم دیشب اینطوری شد ، البته با خود گوشی کار میکردم.
دم به دقیقه سرعت دانلود 0 میشد !
نمیدونم به بارندگی مربوطه یعنی !؟؟؟!!!
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم.
من مودم رو به پورت پشت کیس وصل می کنم ولی بازم دانلود قطع میشه.
تو وبگردی مشکلی نیست. مشکل فقط موقع دانلود هست.
اگه کسی راه حلی به فکرش میرسه لطفا بگه.
منم همین مشکل رو دارم البته فقط وقتی بسته هفتگی پنج گیگ میگیرم قطع میشه که فکر کنم کار خود ایرانسله چون ساعت یازده قطع و وصلیش شروع میشه تا دوازده که دیگه غیر استفاده میشه ولی تو بقیه روز مشکلی ندارمنقل قول:
منم این مشکل رو روی 3g همراه اول، بسته ی نامحدودش دارم. با گوشی دانلود میکنم. احتمالا خودشون این کارو میکنننقل قول:
TapaTALK
سلام دوستان سرعت پینگ شما ها هم بالا رفته پینگ تایم 8.8.8.8 از 120-130 شده 240:n35:250
الان اصلا نمیتونم بازی انلاین بکنم :n41:
رو مسیر بدی افتاده خیلی طولانی هستنقل قول:
بعد به کنار اینا دم عیده تعطیلات زیاد شده بچه مدرسه هاییم تعطیل شدن
ولی محل ما خلوته زیاد مشکلی نداره
بله یو اس بی افزایشی یک و نیم مترینقل قول:
مودم 3372 با کابل افزایشی خوب جواب نمیده چون افت آمپر پیدا میکنه مخصوصا رو 4جی و زمانی که سیگنال ضعیفه. راه حلش هم اتصال مستقیمه یا استفاده از هاب usb آداپتور دار.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
این مودم های ایرانسل مگه تا سرعت 150 مگابیت رو ارائه نمی کنه؟ پس چرا سرعت از 30-40 تا بالاتر نمیره؟ بالاتری تستی که تو این انجمن دیدم 69 مگابیت بوده
شاید پهنای باند منطقتون همینقدره، اگر با مودم یا گوشی ۱۵۰ میگیرید مشکل از مودمه اگر نه لزوما مودم کاری نمیتونه بکنه که پهنای باند افزایش بده.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اون تستی که دیدی روی 4G هست و ماکزیمم سرعت 4G ایرانسل فعلا 70-75 مگابیت هست . برای سرعت بالاتر باید بری سراغ +4G که تا سقف همون 150 فعلامبتونی بگیرینقل قول:
سرعت 4G و 4G+ ایرانسل در آینده افزایش پیدا می کنه؟ یا سقفش همینقدر هست؟نقل قول:
تکنولوژی 4g+ نهایت سرعتش ۱۵۰نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اشتباه پاسخ ندید، سرعت ۴جی پلاس از ۳۰۰ شروع میشه که فعلا بدلیل پهنای باند ارایه شده توسط ایرانسل روی ۱۸۰(همون۱۵۰تقریبی) قفل شده، و در اینده ۴جی پلاس به راحتی تا ۱ گیگابیت و بالاتر قابل ارتقاء هست و محدودیتی برای 4g+ وجود ندارد.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
4G+ offers peak download speeds of 150Mbps and typical speeds of up to around 90Mbps. That’s far faster than even double speed 4G, which caps out at around 60Mbps, with typical download speeds of around 24-30Mbps.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
ایم مقاله برای اپراتور انگلیسی EE هست که اون هم در حال حاضر 4G+ اونم با سرعت ۴۵۰ مگابیت داره در لندن ارایه میکنه و این مشخصات مال قدیمشه و مربوط به سرعت تضمینی روی این 4G+ هست، این شرکت سرعت ۶۰ مگابیت رو روی 4G 150 تضمین کرده و سرعت 90 مگابیت را روی 4G+ 300 مگابیت تضمین کرده و سیاست این اپراتور کاملا در تعریف سرعت با اپراتور های دیگر جهان متفاوت است.نقل قول:
در حال حاضر این اپراتور داره بر روی ارائه 1گیگابیت کار میکنه، و در استرالیا و قطر به صورت رسمی سرعت 4G+ ۱گیگابیت در حال ارایه شدن هست.
TELSTRA راجع به تحقیق کنید
باز هم جای تشکر داره که بعد از خوندن مقاله انگلیسی، پاسخ داده بودید، حق دارید این اپراتور کاملا متفاوت سرعت های ۴جی رو تعریف کرده.
از ۱۸ ماه اسفند ۶۰ تومن شارژ کردم از برنامه ایرانسل برای بسته ۳۰ گیگ ۲ ماهه پرداخت موافقیت امیز بود!!! بعد شارژ نشد بعد ۲۴ ساعت ! بعد زنگ زدم میگه پیگیری میشه هنوز که هنوزه میگه صبر کنید چی کار کنم دوستان
هموننقل قول:
در واقع من میخواستم بدونم ایرانسل به سرعت استانداردهای فورجی پلاس در جهان رسیده یا هنوز در حال ارتقا هست؟
مثلا ممکنه 1 سال دیگه به سرعت 1 گیگ برسیم در ایران؟
مجدد پیگیر شارژم شدم ۶۰ تومن میگه صبور باشید گفتم ول کنید چقد صبر کنم اصلا حالیشون نیست دزدی دیگه رسوندن در حد دیدن و واضح بودن پول بدی شارژ نشه قبلا یادش بخیر شارژ میشد میدیدم ۲۰۰ تک تومن نیست الان دیگه راحت شدن!!!!!! ویرون شه بابا اینجا صاحب نداره
بله، تقریبا داره همگام با کشور های دیگر در ۴جی پیش میره و واقعا سرعت نامحدود خود تکنولوژی رو داره ارائه میده و محدودیت جدا روی آن اعمال نشده، همونطور که الان cat6 شده، ممکنه در اینده ای نزدیک بعید میدونم ۱ سال ولی نزدیک، به ۱گیگابیت هم میرسد، ولی این کشور هایی که ذکر کردم همه خارج از حد معمول شبکه را ازمایش و ارتقاء میدن، و 1 4Gگیگابیت در هیج جای دنیا شایع نشده و جز مراکز شهرهای بزرگ چند کشور مثلا استرالیا و قطر از آن پرده برداری نشده، ولی شبکه CAT6 ابتدا مقایسه 4G با فیبر نوری است.نقل قول:
و در حال حاضر در بیشتر کشورهای مدعی 4G، شبکه یا CAT6 هست و یا بالاتر(CAT9,CAT12)
شارژتو برمیگردونن بلاخره ولی باید صبور باشی برا من حدود هشت روز طول کشید تا شارژو ایرانسل برگردوند،همراه اولم پنج روزه شارژو برگردوند،کلا همه اپراتورا دزدن شما حتما از سایت ۱۹۵ هم از ایرانسل شکایت کن تا زودتر پیگیری کنننقل قول:
تا قبل از این قانون جدید که تاپیک سرعت جدا شد فقط باید گفته میشد که بحث مودم تاپیک جدا داره حالا باید اینم اضافه بشه که بحث سرعت طبق پست زیر فقط باید توی تاپیک سرعت باشه .
نقل قول:
پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه
دوست عزیز با sxt سرعتت کم به نظر میرسه در ضمن من هم اول که این دستگاه رو گرفتم همینجوری بود به مرور متوجه شدم وقتی باندهارو روی هر دو فرکانس بگذاری خودش میگرده و بهترین دکل اون منطقه رو پیدا میکنه شما هم یه بار امتحان کن تیک هردوباند رو بزن ویه نیم ساعتی ازش بار نگیر مال من که از این طریق به دکلهای خوبی وصل میشهنقل قول:
سرعت دکلتون کم هست یا ترافیک بسیار بالایی داره، وگرنه سیگنال خوبه، چون آپلودتون تقریبا اخرین کشش باند ۷ در حال حاضر هست و هیچ کم و کسری نداره، به قول دوستمون اگر به دکل های خلوت دیگر وصل شه شاید سرعتتون بالا بره، و میتونید این موضوع رو با پشتیبانیش هم در میون بذارید.نقل قول:
زنگ زدم گفتم اقا پول به حساب ما میاد یا شارژ میشه به حساب میاد من بسته دیگه بخرم میگه معلوم نیست باید صبر کنید ولی میاد به حساب از خنده ترکیدم سریع قطع کردم جوک میگه هیچی معلوم نیست
این جایی که من هستم بخاطر ساختمون های بلند و نویز زیاد و تقریبا داخل خانه آنتی ندارم
دوستان نميشه يه بسته اي که خريديم براي يه شماره ديگه هم شير کنيم.
يني همزمان دو نفر با 2 سيم مجزا از يک بسته استفاده کنن؟
حساب چند کاربرهنقل قول:
سلام
لطفا یه تبلت معرفی کنید(4g+ ساپورت کنه)
ارزش داره آیفون بفروشم یه گوشی که 4g+ ساپورت کنه بگیرم؟
با تشکر
طبیعتانقل قول:
من فکر می کنم تمرکز توی اینترنت 4 جی خیلی زیاده.
یعنی اگر شما ای دی اس ال بگیری یه پهنای باندی توی خود مرکز هست و اون روی شما تاثیر می ذاره . حالا ممکنه مرکز پایینی شلوغ باشه و مرکز شما خلوت
اما برداشت من اینه که توی شبکه 4 جی به علت کم بود مراکز دیتای اپراتورها این دانلودها حتی به کسانی که فکرشم نمی کنن فشار میارن.
ببینید من قم هستم اما وقتی ای پی می گیرم از سرور تهران می گیرم یعنی دیتا از تهران میاد و به من در قم می رسه . حالا شما حساب کن از خود تهران و دور و برهاش چقدر یوزر وصل میشن به اون مرکز که روی سرعت من تاثیر میزاره . البته این یه بعد قضیس و بعد دیگه خود دکلی هست که به شما خدمات میده و تعداد استفاده کننده های اون هم موثره برای من صبح دو سه دقیقه اخر دانلود یه دفعه از دو مگ اومد روی شش مگابایت مثل اینکه یه نفر زده بود روی دانلود و شرایط سیگنالی اون بهتر از من بود و تموم شد به محض اتمام اون گویا سرعت من تغییر کرد
قبلا شبکه ما روی شیراز بود . پینگم از ایران 50 بود اما دانلودم خیلی پایدارتر بود از وقتی اومد روی تهران پینگ بهتر شد ولی نوسان خیلی زیاد شد
اون موقع رنج ای پی 5.123-124 بود اما الان بین 5.112 تا 5.117 شده
خلاصه اگر اپراتور ها بتونن مراکز دیتا رو توسعه بدن وضع بهتر میشه مثلا توی قم ixp راه اندازی شده اگر دیتا از خود قم بین یوزرها تقسیم بشه وضع خیلی بهتر میشه
مثال دیگه من الان از مخابرات دی اس ال دارم. بعضی وقتها از رباط کریم ای پی می گیره که سرورش خیلی خوبه و پینگ 8888 میاد روی 90 اما گاهی به علت شلوغی میره از شیراز یا اون دورو برها ای پی می گیره اون وقت پینگ 8888 میاد روی 140
اینم مدرک دو پینگ متفاوت . ای پی ها توی عکس معلومه
Tab S2 ورژن جديدنقل قول:
هر حساب يا بسته اي نميشه؟نقل قول:
نه نمیشه فقط بسته های حساب چند کاربرهنقل قول:
نقل قول:
حساب چند کاربره فقط بسته یک ماهه 5 گیگ 20 تومن یا یک ماهه 20 گیگ 50 تومن میشه
اگر با 4 جی معمولی سرعت قابل قبولی دارید تغییر ندید توی پلاس مصرف باتری به شدت بالا میره
دوستان میکروتیک کار هم اینجا هستندنقل قول:
کاش فقط یکم روی فایروالینگ میکروتیکت کار کنی !! ورژن 6.38.1 هم باگ داره
این لینک رو ببین :)
(
به روزرسانی امنیتی : روتر هایتان را به ورژن ۶.۳۸.۵ آپدیت کنید)
آره ارزش داره . قطعا تجربه +4g نسبت به 4g متفاوت خواهد بود.نقل قول:
منظورتون رو متوجه نمیشم از جمله ای کاش .... باید چیکار کنم؟ منظورتون چیه؟ من تنظیماتی رو که خودم می خوام توی روتها و منگل انجام دادمنقل قول:
الان پورت 80 میکروتیکت از بیرون بازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راحت اتک میخوری :)
البته آیپی ت الان عوض شده
بله درسته توی سرویسهای ای پی یادم رفته بود غیر فعالش کنم اما کلا از اون پورت استفاده نمی کنم ..ای پی هم داینامیکه ... البته چون اکانت noip دارم نکته شما کاملا درسته و همون می تونه ای پی من رو راحت به هکرهای سیاه و سفید بدهنقل قول:
چطور میشه مطمئن شد که منطقه ما 4g+ پلاس فعال شده؟ تو تنظیمات دستگاه جایی هست نشون بده؟ البته تو سایت ایرانسل جزو مناطق تحت پوشش هستم.
نکته دیگه اینکه تبلت yoga pro 3 دارم که باندهای 1800 و 2600 رو پشتیبانی میکنه ولی داخل سایت خود ایرانسل مدل دستگاه رو که انتخاب میکنم میزنه گوشی شما از 4.5 g پشتیبانی نمیکنه.
الان میخوام بدونم :
1.چطور میشه فهمید قابلیت تجمیع رو دکلی که بهش کانکت هستم فعال هست.
2.اگر فعال هست کار خاصی باید رو تبلت انجام بدم که 4g+ فعال بشه؟
الان روی 4g با 47 asu تو نرم افزار دانلود منیجر 2.5 - 2.8 مگ سرعت دانلود میگیرم.4g+ چقدر تاثیر میزاره؟