خیلی وقته شبانه محدود شده.نقل قول:
2 مگ شبانه شده حدود 130
1 مگ شبانه شده حدود 60
512 شده 35
256 شده 20
Printable View
خیلی وقته شبانه محدود شده.نقل قول:
2 مگ شبانه شده حدود 130
1 مگ شبانه شده حدود 60
512 شده 35
256 شده 20
سلامنقل قول:
1 مگ دارم ... سرعت از 20 بالاتر نمیاد
اوضاع خرابتر از این حرف هاست
تنها برتری مخابرات همین دانلود شبانه بود که دیگه این هم نداره
موفق باشید
با اومدن این آی پی جدید 178.253 دیگه نمیشه اسم سرویس رو اینترنت پرسرعت گذاشت:n34:
همش قطعی...همش تایم اوت....یه صفحه رو 3 بار باید رفرش کنم تا بیاد....دانلود شبانه هم که حرفش رو نزنم بهتره
خیلی دلم میخواد از مخابرات برم ولی فکر کنم دردسر داشته باشه چون خطم پی سی ام بوده ... اگه جمع آوری کنم و برم شرکت دیگه دوباره پی سی امش میکنن؟
الان از کجا میشه نت خوب گرفت؟ (دانلودم کمه در حد 7-8 گیگ در ماه برای پیگیری سریال ها و فقط کیفیت خط مهمه برام)
خیلی دوست دارم بدونمنقل قول:
چرا هر وقت کسی از سرعت پایین دانلود حرف میزنه سریع اسپید تست میذاری؟ و سرعتتون هم اینقدر بالا
آیا کسی هست که همچین سرعتی بگیره؟ نایت؟ تونایت؟
البته نایت منم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
اتفاقا منم دیشب تستا رو دیدم رفتم یه اسپید تست بگیرم و پست بزنم : دو مگ نایت ( وقتی کارمند مخابرات نباشید)نقل قول:
ولی اینقدر افتضاح شده حتی نتونستم تست بگیرم:n08:
همین الانم تست نمیگیره...با دو مگ شروع میکنه و خیلی خسته میاد رو 0.2 گیر میکنه :n28:
سلامنقل قول:
خیالی نیست ... من که هر کاری کردم فرقی نداشت ... ولی این دنیا گرده ... کهکشان هم گرده تمام هستی گرده ... بالاخره هر کاری که انجام میدیم به خودمون برمیگرده
یه روزی هم افرادی که باعث این ناراحتی هامون میشن... خودشون ناراحت میشن و ده برابر این عذاب میکشن
موفق باشید
سلامنقل قول:
آیپی رو میفرمایید دیگه؟
راستش هر دفعه یه چیزه
دیشب با 45 شروع میشد!!! و حالا هم با 2 شروع میشه
هر دفعه ریستارت میکنم یه چیزی میاد شبیه لپ لپ هست
موفق باشید
سلامنقل قول:
کلمه "تف تو .." رو بهتره توی جملاتمون استفاده نکنیم چون کلمه روح داخلش هست
ممنون
تو چنذ صحفه قبل تر هم گفته بودم ما همیشه دنبال لقمه راحتیم یکی از یوزرها به فرشاد گفته چرا ما که میگم کمه شما سرثیع تست اسپید میزارین میگین خوبه . خدمت این دوست عزیز بگم رنج ای پی ها زیاد شده و مخابرات هم کاربر خونگیش زیاد شده اومده بیشتر ای پی ها رو تو سرعت شبانه کم سرعت کرده فقط یه رنج ای پی گذاشته برای کاربرای تجاری که سرعت بالا میخرن شما هم اگه روی اون رنج باشین نهایت سرعت رو میگیرین نکته گذاشتم که اگه متوجه شدین میتونید از سرعت بالا توی شبانه استفاده کنید
شاید شما همیشه دنبال لقمه آماده بودید و این رو به همه تعمیم میدید !نقل قول:
رنج ip توی مخابرات بصورت گروه بندی شده هست اگر کسی واسش تو سیستم تعیین شده باشه که 37.221 بگیره هر چقدر اینترنت رو قطع و وصل کنه نمیتونه به گیت وی فری برسه
حتی اگر کسی به 2.185 هم برسه ولی گیت ویش فری نباشه باز هم محدود میشه .
مگر اینکه بتونه پورت مخابراتی رو جا به جا کنه که اون هم یا آشنا میخواد یا این که تخلیه کنه و مجددا سرویس بگیره ....
البته یه زمانی گروه بندی نبود و میشد این کار رو کرد حتی من یه اسکریپت نوشته بودم که اتوماتیک اینترنت رو از طریق telnet قطع و وصل میکرد
دوست عزیز چرا حرف منو به خودتون گرفتین منظورم شما نبودین اگه متوجه شده باشین حتی نقل قولم نکردم از کسی یه جاهای لقمه اماده بوده استفاده کردیم غر نزدیم به کسی هم انگشت اشاره اتهام نشون ندادیم و اتفاقا من همیشه بحث های شما رو دیدم همیشه نکته بین بودین خوشم اومده از نکته بینی شمانقل قول:
رفیق به خودم نگرفتم شرمنده بعضی وقتا لحنم اینطوریه :n02:نقل قول:
اتفاقا من خودم جز اون دسته ای هستم سرعتم واسه شبانه خوبه خدا رو شکر ولی یه مدتی واسه من هم محدود شد دوباره درست شد واسه همین درد کسایی که نتشون اینطوری هست رو درک میکنم
سلامنقل قول:
یکی از یوزرها گفته فلان و بهمان ... چرا اینقدر میپیچونی ؟ یه کوت میکردی تموم دیگه
لقمه آماده یعنی چی ؟ مگه سوپر ماریو که دنبال در مخفی بگردیم؟ خب یه آیپی درست بده دیگه ... من هی مودم ریستارت کنم تا یه آیپی جدید بگیرم یعنی اگر انتظار داشته باشم با یکبار روشن شدن مودم, آیپی خوب برام بیاد... این میشه لقمه آماده؟
بیخیال عزیز من ...
به هرحال فعلن خوب شده ولی قطعی دارم
موفق باشید
-----------------------------------------
این طرز برخورد (به در بگم که دیوار بشنوه) اصلن درست نیست ... اگر نوشته ام رو کوت میکردی باور کن خیلی هم از راهنماییت خوشحال میشدم
به هر حال بازم دمت گرم که راهنمایی میکنی
رنچ ایپی 47.209 چیه اضافه کردن از اصفهان ؟ حتی سایت هم باز نمیکنه
مسخره ها !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2 مگ - روز !
این تاپیک قدیما چند صفحه در روز جلو میرفت...ببین مخابرات چیکار کرده که یوزرهای قدیمی دیگه اینجاها پیداشون هم نمیشه :D
یکی از دوستام میخواست اینترنت بگیره (قبلا وایمکس داشت و نمیشه به اون گفت اینترنت) و هرچی نصیحتش کردم که بیخیال ADSL بشه و یه مودم 4G بگیره گوش نکرد وفقط هم مخابرات ثبت نامش کرد(کافوی نوری بود)
اما نکته عجیب سرویسی هست که ثبت نام کرده : 2 مگ چهار گیگ با شبانه نیم بها!!!
منم موقع ثبت نا همراهش بودم و همه سرویسا شبانه نیم بها داشتن!!! یکی از مسئول فروش ها گفت که برای بقیه....بزودی میخوان برای همه سرویس شبانه رو نیم بها کنن!!!اونم ساعت 2 تا 6
فکر کنم نمایندگی اکسین بودیم...بیچاره کافو های نوری:n28:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خودمم اعلام وضعیت کنم
همچنان سرعت افتضاحه و با هیچ کلکی هم درست نمیشه
یه مصیبت جدید هم امروز اضافه شده که بعضی سایت ها از جمله همین فروم فقط با چیز پی ان باز میشه
بیچاره خودم :n14:
فشفه قراره راه بندازن بزودی/ بوی بازگشت سرویس نامحدود هم میاد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
واقعیت اینه که تنها برتری مخابرات به بقیه سرویس دهندگان همین اینترنت رایگان هست (البته قیمتش هم بهتره) و فکر نمیکنم برش دارن
یکشب خونه یکی از دوستان بودم که آسیا تک داشت ... وضعیت روز فوق العاده بود ولی شب... (چیزی نگم بهتره)
ولی برای اینترنت اگر بعدن پشیمون شد میتونه اینترنت ایرانسل بگیره که همه جا میشه استفاده کرد و ارزونتر از وایمکس ایرانسله که هیچ جا آنتن نمیده!
موفق باشید
سلامنقل قول:
اگر مثل های وب باشه که عالیه
در مورد نامحدود.... از زمانی که اینترنت نامحدود برداشته شد, چندین بار از کاربران اومدن و گفتن قراره اینترنت نامحدود برگرده و فلان و بهمان و حتا بعضی ها ادعا میکردن از منبع موثق خبر گرفتن ... کههیچ اتفاقی هم نیافتاد!!!
تا زمانی که بشخصه در کنترل پنل خودم جمله اینترنت نامحدود رو نبینم باور نمیکنم
البته با توجه به صحبت دوستمون که گفت قراره نیم بها کنند ... اگر این کار رو بکنند پس حتمن اینترنت نامحدود هم اگر بیاد بصورت محدود هست (از همونایی که میگه اگر 1 گیگ مصرف کردی سرعتت بوق میشه)
یادش بخیر یه زمانی اینترنت نامحدود بود ماهی 25 تومن:n27:
موفق باشید
بوی حذف طرح شبانه رایگان داره میاد:n19::n02:
واقعا از کیه بسلامتی از شرش راحت بشیم و از مخابرات لعنتی بریمنقل قول:
حداقلش عصبی نمیشیم
مخابرات = بیماری اعصاب و روان
میخواستم یک اپدیت برای ایکس باکس وان بزارم که دیدم سرعت حتی از ۱ کیلوبایت هم کمتر بود روی بیت بود .... یعنی واقعا نارضایتی رو نمیبینن؟؟؟...
سایت پرتک با پاتراک برام باز نمیشه!
برای بقیه دوستان هم همین طوره؟
در حال حاضر بدون مشکل در حال سرویس دهیه. شاید اون لحظه ورود شما داشتن تغییرات جدید رو در سامانه اعمال میکردننقل قول:
سلام. اینترنت مخابرات خیلی قطعیش زیاده و بدجوری رو اعصابی از هر یه ساعت تقریبا نیم ساعتش قطعه. این همه پول میدم و بیشتر وقتها قطعه . چه راهی برای حل این مشکل وجود داره؟
عزیز ما که بیشتر از یک ساله پیشرفتی درش ندیدیم وقتی مشکلی به وجود میاد سعی بر رفعش نمیکنن و کلانه انکار مشکل میکنننقل قول:
برای من که از پارس هم دارم ، میفهمم چه ظلمی رو مخابرات در حق مشترکین داره میکنه
به هیچ وجه ممکن نمیشه دانلودی کرد همش قطعی داره سایت خودشون با نت پارس بالا میاد با نت مخابرات نمیاد دیگه از این مسخره تر نمیشد تست میگیرم با پی اس ۴ ریت دانلود رو نمیده خطا میزنه با ایکس باکس وان میگیرم ۴۰ درصد پک لاست میزنه
من که به این نتیجه رسیدم که تخلیه کنم حالا تا اخر دوره صبر میکنم درست شد که هیچ نشد میرم
من فکر میکنم از بین تمام مخابرات های کشور،مخابرات استان خوزستان از همه بدتره
من سال 93 تا 94 قم بودم و از مخابراتش اشتراک داشتم،اینقدر که دوستان خوزستانی ما گله میکنند از مخابرات خوزستان،مخابرات قم اینقدر بد هم نبود
اصلا شما یه سر به تایپیکش هم بزنید میبینید اینقدر بچه های قم از مخابراتشون شکایت نمیکنند
حتی تایپیکای مخابرات دیگر استانها به استثنای مخابرات تهران اگر اشتباه نکنم وضعیتشون بد نیست
بله کاملا حق با شماست.کلا خوزستان همینجوره . دوست من تهران نت گرفته از مخابرات ماهی 12 تا 17 تومن میده شب تا 5 گیگ راحت دانلود میکنه رایگان.اونوقت ما با 40 تومن 200 مگ شبانه دانلود میکنیم.نقل قول:
برا من اگه شب کامل بزارم رو دانلود راحت شبی 10 گیگ دانلود میکنه سرویسم 2مگ همین مخابرات خوزستاننقل قول:
سلامنقل قول:
ممکنه بفرمایید کدوم منطقه زندگی میکنید و خط تلفنتون برای کدوم مرکز هست؟
از کجا میشه فهمید خطمون چقدر نویز داره؟ (یعنی محاسبه کنیم که 2 مگ میکشه یا نه!
موفق باشید
همه مشکلات به خاطر ضعف و ناتوانی مسئولین خوزستانه. ما مردم که مظلومیم. اگر اینترنت خوزستان رو کلا قطع کنن هم آب از آب تکون نمیخوره. در مورد تهران باید بگم که مردمش مثل خوزستان زیر بار حرف زور نمیرن و حقشون رو طلب میکنن وگرنه اینترنتشون صد سر رو گردن بالاتر از خوزستانه. اونا دنبال ایدهآل هستن و ما دنبال حداقل ها.نقل قول:
سلام شما تو این پست عکس گذاشتید هر چند ناقص بوده و snr رو نزده بودید ولی خط روی 6 مگ بسته شدهنقل قول:
یعنی خطتون 2 مگ رو میکشه
سلامنقل قول:
دمت گرم ... 2 مگ تمدید کردم ولی هرچی آیپی برام میاد همه رنج 46 هست و سرعت رو چک کردم (هنوز شبانه شروع نشده) متعسفانه از 140 بالاتر نمیره ...تا همین امروز که سرویس 1 مگ داشتم سرعتم رو 222 بود
و نکته بسیار جالب
همین حالا تست گرفتم و... این نتیجه اسپید تست هست!!!
موفق باشید
دوستان نظرتون چیه یه 10 15 نفری نامه تخلیه رو با هم واسشون فکس کنیم؟فکر کنم هنگ کنن.
والا من شکایت زدم و اون نامرده زده که در تماسی که با مشترک داشتیم گفته مشکل حل شده:n04::n04: اگر شبانه بخواد محدود بشه دیگه ارزش یه روز موندن رو نداره.
خوزستانی ها
گروه فن آوری پارتاک ( شرکت پژواک اندیشه اسپادانا ) جهت سهولت در انجام شارژ و کلیه خدمات مربوط به اکانت شما عزیزان برنامه ای در قالب نسخه اندروید برای شما تهیه دیده است که می توانید با استفاده از آن به راحتی هر چه بیشتر نسبت به مشاهده اطلاعات اکانت و ریز مصرف و انجام تمدید سرویس و خرید ترافیک اقدام نمایید.
نقل قول:
سلام
شکایت یک ارگان دولتی رو به یک ارگان دولتی دیگه کنیم؟؟ (یه ضرب المثل هست که دیگه اونو نگفتم!!)
بهترین کار گرفتن سرعت 128 هست برای انجام کارهای روزمره و بعد استفاده از اینترنت ایرانسل یکهفته ای 5 گیگ 2هزار تومن
دیشب گفتم بذار 2 مگ تمدید کنم شاید اوکی بشه... ولی هیچ فرقی نکرد و وضعیت همونیه که بود ... پول الکی دادم امیدوارم خرج دوای دکتر افرادی بشه که اینکار رو میکنن
موفق باشید
واقعا جای تعجب داره خوب برید از مخابرات ملعون .ملعون تر کلاه بردارتر از مخابرات شرکت کثیف اکسین است.
معلوم کاربرا اینترنت را تمدید نمیکنن و شرکت کثیف هم شروع به تماس گرفتن با کاربرا برای تمدید سرویسشون کردند .
امروزهم با من تماس گرفتن دختره درامد میگه آقا شما چند ماه سرویستون را تمدید نکردید خواهش میکنم تمدید کنید:n02::n02::n02::n02:منم بش گفتم باشه :n31:
حالا که میخان شبانه را وردارن دیگه ملت همیشه در صحنه به چه امیدی میخوان تو شرکت کثیف اکسین بمونن؟
سرعت افتضاح پینگ افتضاح پشتیبانی بی سواد بی سواد بی سواد دزد کلاهبردار تازه باید دوساعت توصف باشی تا نوبتت بشه آخرشم هیچی گوشی را وسط مکالمه قطع میکنن!