اگه علایمو هنوز داری برو پیش دکتر متخصص قلب و بگو بخاطر استرس اینطوری شدینقل قول:
نوار قلب می گیرن ازت و معاینت می کنن
اگه ضربان قلبت بالای 100 تا در دقیقه باشه نرمال نیست و تاکی کاردی محسوب میشه
حتما برو پیش دکتر. موفق و سلامت باشی
Printable View
اگه علایمو هنوز داری برو پیش دکتر متخصص قلب و بگو بخاطر استرس اینطوری شدینقل قول:
نوار قلب می گیرن ازت و معاینت می کنن
اگه ضربان قلبت بالای 100 تا در دقیقه باشه نرمال نیست و تاکی کاردی محسوب میشه
حتما برو پیش دکتر. موفق و سلامت باشی
تا حد کم طبیعی هست اما انگار استرس شما از حد طبیعی گذشته، استرست بخاطر اینه که میخوای وارد یک محیط جدیدی بشی که شناخت کاملی هم ازش نداری.نقل قول:
علائمی هم که داری بخاطر استرس هست، اگر فکر میکنی که نمیتونی باهاش کنار بیای و یا اینکه حین خدمت حالت بدتر بشه حتما برو دکتر.
ضمنا سعی کن سخت نگیری، مهم اینه که خوب یا بد میگذره...
بیخیال بابا میری چندتا رفیق پیدا میکنی کنار هم خوش میگذزونید
سلام دوستان
3ماه اموزشبی که هیچی ولی بعدش اشنا داریم منو میندازه نیرو دریایی تو تهران.کسی میدونه چچجوریه نیرو دریایی؟
دوستان کیا اینجا 01 افتادن؟
سلامنقل قول:
شما اول سعی کن یه اشنای گردن کلفت تر از اینی که داری پیدا کنی که شما رو اول اموزشی بندازه نیرو دریایی:n02:
سلام دوستان ببخشید ظاهرا زمان 24 ماه شدن خدمت سربازی افتاده عقب یه نفر میگه تا تیر سال دیگه یکی میگه تا شهریور سال دیگه! خواستم بدونم راسته یا نه؟!
---------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
نه دگ اونقدر گردن کلفت نیست 3 ماا از دستش بر نمیاد خخخخخ
حالا چجوریه نیروی دریایی تهران؟
خیلیاشونم رفتن و دیگه بر نگشتن ! :n28:نقل قول:
به نظرم باید بعد از حضور در یکجا راجع بهش نظر بدیم.چون تا قبلش ممکنه همه چیز و تصوراتمون راجع بهش غلط باشه.:n01:
سلام دوستان تو برگه نوشته باید موها رو با شماره 4 بزنید اگه کلا از ته بزنیم مشکلی پیش میاد گیر میدن??؟ جوابش واسم خیلی مهمه.
کمتر از 4 تازه بیشتر هم خوشحال میشن!نقل قول:
بیشتر نباید بشه:n02:
برای آموزشی یه بار شب قبلش با صفر بزنید یه بار هم وسط دوره کفایت میکنه تا آخر دوره که که میرید مرخصی تا حد آبرومندی بلند بشه موهاتون:n19:
کمتر از 4 تازه بیشتر هم خوشحال میشن!نقل قول:
بیشتر نباید بشه:n02:
برای آموزشی یه بار شب قبلش با صفر بزنید یه بار هم وسط دوره کفایت میکنه تا آخر دوره که که میرید مرخصی تا حد آبرومندی بلند بشه موهاتون:n19:
یه 15 تومن باید بدی واسه گرفتن یسری از وسایل(زوریه!) بعد کرایه اتوبوس برگشت و نهار یا شام و ...نقل قول:
چه خبره مگه اونجا؟ زورگیری میکنن؟!
سلام دوستان من امروز رفتم یه دفترچه گرفتم ولی خیلی گنگه و پیچیده کسی میتونه کمک بکنه؟ یه چند تا سوال دارم
میشه به جای دکتری که معرفی کردن یه دکتع دیگه برم یعنی فقط میخوام تایید کنه که مشکلی ندارم این دکتره که معرفی کردن معرف به شوشگله:n10::n02::n09: 30 تومن میگیره:n24:
دکتر اشنا زیاده فقط شدنش مهم چون روی برگه اسم اون دکتره رو نوشتن
اففتاح حساب تو بانک سپه اجباریه؟ 20 هزار تومن میخواد لامثب:n24:
بعد من کاردانی میخوندم که از 30 شهریور مشمول شدم یعنی صنوات خدمت گرفته بودم تموم شد ولی باز یه ترم دیگه داشتم و دیگه نرفتم که تو برگه راهنمای دانشگاه ازاد نوشته اگه یه ترم بدون اطلاع به دانشگاه مراجعه نکنم به معنی انصرافه و منو به نظام وظیفه معرفی میکنن منم که غیبت کردم و اصلا دانشگاه نرفتم الان تو دفترچه تاریخ انصراف رو چی بزنم؟؟؟؟ اصلا میشه خالی گذاشتتش؟؟؟؟
تو تاریخ پیشنهادی برای اعزام چی بزنم؟؟؟؟
مهارت چی بزنم مثلا بزنم طراحی سایت ؟ خخخخخخ:n10:
تو برگه سوابق بیماری خالی بزارمش و فقط اسمم رو بنویسم و امضا کنمش؟؟
خب همینا فعلا ممنون میشم منو از این گنگی در بیارید
سپاس
سه روز دیگه اعزامیم:n20:
بیخیال دادش؛ چه وسایلی؟ خودمون داشته باشیم هم باز باید بگیریم؟!نقل قول:
حقوق که نمیدن؛ جیبمون رو هم میخوان بزنن!
پادگانی که گفتی اینطوریه یا کل نیروها؟ :n13:
خوشحالی؟:n04::n04::n04::n28:نقل قول:
منم همین طور سه روز دیگه اعزامم:n02: بالاخره این شتریه که دم در هر خونه ای میخوابه باید گذروند ...
ولی یه چیزی من فکر میکردم پول کرایه اتوبوشی که میبره پادگان رو خودشون میدن! تازه وسایل ساک و ... اینایی هم که میدن اا ما باید پول بابتشون بدیم یا اینکه؟ جز همونجا محسوب میشه؟ از دوستانی که رفتن راهنمایی کنن لطفا ...:n16:
خدا پشت و پناه کسائی که برج 12 میرن خدمت :n16: که میشن پسر خدمتی خودم ! :دی یادش بخیر سال قبل همین موقع ها حس و حال شما رو داشتم
دوستان با اراده و محکم برید خدمت و حساب همه چی رو هم بکنید ولی نترسید. روزای عجیب و غریبی در پیش دارید. روزای آموزشی ، روزای رژه ، روزای تیراندازی ، تقسیم و دادن امریه و استرس اینکه کجا افتادم ، معرفی به یگان ، خدمت در یگان و...
دوستان وسایل اولیه مورد نیاز رو + مقداری پول حتما همراه داشته باشید. داشتن برگ آبی و سبز هم شاید به دردتون بخوره. خوراکی هرچقدر تونستید ببرید ، ضرر نمیکنید. از ترسوندای الکی روز اول دژبانها هم بد به دلتون راه ندید که الکیه !
یه توصیه هم به خدمتی های خودم ، اونایی که میرن عجب شیر ! لباس گرم حتما همراهتون باشه ، حساب غذای بدش رو هم حتما بکنید. اینم بدونید آخر هفته ها یعنی 5 شنبه میرید مرخصی تا شب جمعه
من دقیقا عجب شیرم از لحاظ برخورد چطورین؟خود منطقش چطوریه؟ خیلی سخت گیرن؟ اون امتحان اخرش خیلی جدیه؟ لطفا یه توضیح کلی درموردش بدید.(ببخشید اگه این هممه سوال کردم چون واقعا کنجکاوم ببینم کلا چطوره؟نقل قول:
درک میکنم داداش ، چون دردت رو خوب میدونمنقل قول:
من دقیقا عجب شیرم از لحاظ برخورد چطورین؟خود منطقش چطوریه؟ خیلی سخت گیرن؟ اون امتحان اخرش خیلی جدیه؟ لطفا یه توضیح کلی درموردش بدید.(ببخشید اگه این هممه سوال کردم چون واقعا کنجکاوم ببینم کلا چطوره؟
از لحاظ برخورد 20 نیستن اما مثل گذشتش هم نیستن ! بخصوص اگه فوق دیپلم به بالا باشی قطعا اوضاع بهتره. این رو هم بگم که این مورد گردان به گردان ، گروهان به گروهان و فرد به فرد فرق میکنه !
منطق ؟! انتظار هیچ منطق خاصی رو انتظار نداشته باش ! کلا مقوله سربازی به این مدل منطقی پشتش نیست !
سخت گیری بستگی به دیدت داره و نوع زندگی شخصی که داشتی ! سخت گیری به مفهوم گذشته نه اما خیلی هم شل نیست ! بلاخره نظامی گری هستش و 1001 برنامش ! این طوری بگم که با یه مجموعه منظم از بی نظمی ها طرفی !
اون امتحان آخر هم کاملا فرمالیتست !
توضیح کلی رو هم اینطوری بدم که صبح اول وقت از تبریز (اگه اهل آذربایجان شرقی هستی) سوار اتوبوس میکنن و میبرن داخل پادگان تحویل دژبان میدن ! بعد اونجا همه رو به خط میکنن کیف ها و لوازم و لباس هارو بازرسی میکنن. بعد میرید سمت گردانی که براتون تعیین میشه (اگه تحصیل کرده باشی قطعا گردان 3 هست که بهترین گردان هست از همه لحاظ) اونجا باز به خط میکننتون برگه های اعزامتون رو جمع میکنن و بعد تقسیم میشید به 6 تا گروهان (اگه گردان 3 بودی مراقب باش که گروهان 1 نیفتی ! این یه توصیه برادرانست :دی !) بعدا میرید جلوی گروهان باز به خط میشید که لوازم سربازی یا اصطلاحا استحقاقی هاتون رو بهتون بدن . اونجام هوشیار باش که لباس و پوتین به سایزت برداری که بعدا دردسر نشه ! جلوی صف باشی بهتره که دسترستره ! بعدم کمی کلیات امور رو توضیح میدن و غذای روز اول که سیب زمینی آب پز هست رو بهتون میدن و میرید داخل آسایشگاه. به خودت اصلا سخت نگیر و همه چی رو به باد شوخی بگیر ! اینم یه توصیست ! از فرداش برنامه هاتون شروع میشن. کلاس های آموزشی ، صف جمع و نظام جمع ، باز و بست اسلحه و عقیدتی و ...! بیشتر فعالیت هم به رژه هست. صبح ها ساعت 5 پامیشید و شب ساعت 9 خاموشی هست. یه برنامه بهتون میدن که اصطلاحا اسم برنامه سین هست که طبق اون جلو میرید. تقریبا هفته ای یکبار نگهبانی میدید. و این رو بگم که هفته اول کمی سخت میگذره و باید تحمل کنی...
اما نکته خوشحال کنندش برات برج 12 بودنته ! از لحاظ هوا نه مثل دی ماه سرده نه مثل تیر گرم ! از 28 اسفند تا 16 فروردین میاید خونه عشق و صفا یعنی 17 روز مرخصی که تو اکثر یگانها این مقدار مرخصی بیشتر شبیه شوخیه تا واقعیت ! :دی و عملا بعد عید هیچی نیست ! دوره همیه + تیر اندازی که پیاده میرید تا ورودی شهر !
این یه خلاصه ای کلیت کار بود. این توصیه رو هم بت بکنم که سعی کن منشی گروهان بشی که از خیلی چیزا معاف میشی ! کارت تلفن هم حتما چندتائی با خودت ببر.
و در نهایت اصلا نزار بت سخت بگذره و دوستای خوبی برا خودت پیدا کن که تنها نباشی
موفق باشی داداش. به سلامتی ...
سلام. من 12/1 اعزامم. اما درخواست تمدید دادم. گفتن اطلاع میدن. من با گواهی پزشک درخواست تمدید دادم. قبول میکنن با توجه به اینکه کد خوردم؟
امروز 4 شنبه !
شنبه 6 صبح باید پادگان باشیم :n02:
02 تهران پرندک
یه جورایی نمیدونم چرا خوشحالم ی ذرم استرس دارم ک عادیه چون محیط جدیدی دارم میرم
دوستای خوبی میدونم پیدا میکنم
دیگه امروز باید بشم ساک ب دست :n02::n02:
اصلا سخت نگیرید بچه ها
یادتون باشه که همه با همیم
همه وضعیت شما رو دارن
هیچکس سرتر و برتر نیست :n39:
تو قانون که نوشته قبول میکنند حتی روز اعزامنقل قول:
اگه قبول میکنن پس چرا گفتن 2 روز دیگه اطلاع میدن؟(من دو روز پیش دادم یعنی امروز نتیجش میاد. ) نگرانم
بچه های فوق لیسانس پدافند سمنان.اعزام 12/2 اعلام حضور کنن:n02:
سلام داداش منم افتادم عجب شیر..در مورد پوتین یه سوال دارم پوتین شماره 45 هست؟یا بخرم با خودم ببرم؟اگه تو پادگان نباشه مرخصی میدن برم از تبریز بخرم؟؟؟:n13::n13:نقل قول:
کارت تلفن مگه اونجا نمیفروشن؟بوفشون گرون میفروشه جنساشو؟
پوتین بله تا سایز 45 هستش. سال قبل که ما بودیم برخلاف دفعات قبل هممون رو بردن جلو انبار ، بر اساس سایز به صف کردن و به هر کس سایز پاش رو دادن ! اما بازم به اونائی که نرسید از 4 شنبه تا جمعه مرخصی دادن که برن خودشون بگیرن یا تعویض کنن.نقل قول:
سلام داداش منم افتادم عجب شیر..در مورد پوتین یه سوال دارم پوتین شماره 45 هست؟یا بخرم با خودم ببرم؟اگه تو پادگان نباشه مرخصی میدن برم از تبریز بخرم؟؟؟:n13::n13:
کارت تلفن مگه اونجا نمیفروشن؟بوفشون گرون میفروشه جنساشو؟
کارت تلفن هم تو بوفه هست نه خیلی ام گرون اینا نیست اما بعضا پیدا نمیشه ! کارت تلفن ببری بهتره خیالت راحته !
خیلی ممنون.:n11:چیکار کنیم گروهان1 نیفتیم بنظرت ؟مگه دست ماست؟نقل قول:
خیلی ممنون داداش بابت اطلاع رسانیت من لیسانس هستم خدا رو شکر که طبق گفته هاتون یکم بهمون رحم می کنن:n02: ولی خب از دوستان شنیدم توالت شوری تحصیل کرده نکرده نمی شناسه باید انجامش داد(برای من که مهم نیست کار سختی به نظرم نمیاد حداقل از نگهبانی 8 ساعته راحت تره)نقل قول:
کجاييد اى شهيدان خدايى
همه همه :)))
پادگان وليعصر کسى نيس, ارشدتون اينجاس ه[emoji12]
سلام
مراحل گرفتن معافیت پزشکی چیه؟ چقدر طول میکشه؟ خیلی سخت میگیرن؟
من دیروز اول از همه رفتم نظام وظیفه (کرمانشاه) اونجا رییسشون تا جایی که تونست مسخرم کرد و گفت کاری از دست ما بر نمیاد همه باید سربازی برن .
چند تا مشکل پزشکی دارم : 1- سابقه عمل جراحی روی سر (تومور) 2- افتادگی دریچه میترال قلب(خفیف) 3-زانوی ضربدری(خفیف) :n30:
به نظرتون میتونم معافیت بگیرم؟
معمولا هر گروهان که زمان ما 200 نفره بودش یه سرویس بهداشتی داره که حدود 5 نفر مسئول نظافتش میشن که اونم رندوم هستش ولی یه راهی داره اونم اینه که شما مسئول غذا بشی تا منطقه نظافت نداشته باشی و نگهبانی هم ندی:n02:نقل قول:
ته دیگ هم که مقدارش محدود هستش رو می تونی برای خودت برداری:n19:
اگه روزای اول فرمانده چشمش شما رو بگیره احتمالا ارشد شدن هم زیاده که از خیلی چیزا معافه:n09:
البته من آخر خدمتم ارشد شدم که باعث شد از خیلی از تنبیهات افسر نگهبان های عقده ای و به درد نخور جون سالم به در ببرم:n20:
به هر حال بین درجه داران ارتشی آدم مزخرف زیاد پیدا میشه و البته انسان های شریف و با شخصیت هم هست ولی کم!
در عوض در مورد افسران دانشکده ای اوضاع بر عکسه و اکثرا افراد متشخص و با ایمانی هستند:n40:
همه بچه های غرب پرچمشون بالاس.سربازیم عشق و حال میکنیمنقل قول:
شما به حرف اين بنده خدا اهميت نده ، همه هم حق دارند در صورت مشكل پزشكى براى معافيت اقدام كنندنقل قول:
ابتدا شما دفترچه رو بگيريد و يك برگ دارد كه در قسمت اول ان محل واكسن است كه بايد توسط مركزى كه واكسنيسيون ميشيد مهر و امضا شود سپس در بخش دوم مربوط به معاينه پزشكى است يك ليسنى است كه پزشك تك تك بيمارى ها را از شما سوال مي كند و علامت مي زند شما انجا بيمارى هاتون رو به پزشك بگيد در صورت صلاحديد او شما را به كميسيون معرفى ميكند بعد از معاينه شما با ندارك لازم ، در سامانه پليس +١٠ اطلاعاتون را ثبت كنيد سپس يك نامه براى حضور در كميسيون براى شما ارسال مي گردد ، به نظر من معافيت از رزم رو شانس داريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان من یک بار درخواست تمدید کردم موافقت شد بعدش درخواست تعجیل دادم ، پلیس +10 بهم یه پرینت از برگ اعزام داد و روش مهر زد ، ولی خوب برگ اعزام اصلی نیستش (یعنی آبی نیست) پادگان این پرینت رو قبول میکنن ؟!
چی کار کنم چشمش منو بگیره؟:n02: آخه من از دوستام شنیده بودم که اگه تو روزای اول زیاد تو چشم باشی مثلا سر صف بگن کی خطش بهتره؟ کی با این چیز با اون چیز اشناست؟ بعدا هر چی جا به جایی حمل وسایل و هر چیز دیگه ای که باشه فورا تورو صدا میزنه و نفس راحت نمی کشی و بیشتر نقش حمال رو به عهده خواهی داشت :n14: ...نقل قول:
کمی گیج شدم:n13:
خیلی مسخرست که معاف از رزم ها هم مثل سربازای معمولی هست وضعیتشون...
به معاف از رزم های اعصاب و روان اسلحه میدن یا نه؟
روز اول که رفتم میتونم با بهداری پادگان وقت دکتر بگیرم؟
یه جوری میگین اسلحه میدن انگار اسلحه ازدهای هفت سره! :n04:نقل قول:
به معاف از رزم های اعصاب و روان اسلحه میدن یا نه؟
اسلحه که چیزه خاصی نیست وقتی خالی باشه.فقط 4.5 کیلو بار بهتون اضافه میشه.همین.:n02::n02: