خود تیم C4 یک آموزش PDF خیلی آسون همراه فایل هاش گذاشته. خیلی راحت و کامل.نقل قول:
منم اگه وقت کردم فارسی شو میگذارم.:10:کد:http://hotfile.com/dl/133005649/08f40be/iXtreme_Burner_Max.rar.html
خود تیم C4 یک آموزش PDF خیلی آسون همراه فایل هاش گذاشته. خیلی راحت و کامل.نقل قول:
منم اگه وقت کردم فارسی شو میگذارم.:10:کد:http://hotfile.com/dl/133005649/08f40be/iXtreme_Burner_Max.rar.html
دوست عزیز یعنی شما از 500 گیگ هارد اکسترنالت میتونی برای xbox استفاده کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به من هم ترفندشو بگو .. :31:
دوست عزیز به طور عادی این کار غیر ممکنه ایشون همینطور که گفته از این آموزش استفاده کرده:نقل قول:
و یک هارد مخصوص رو -- کرده نه همه هاردارو.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=490684
به غیر از این میشه از طریقX360KEYهم این کارو کرد که همونطور که عرض کرده بودم این وسیله پولیه و تو ایران پیدا نمیشه
نقل قول:نقل قول:
آموزش رایت فایل های ISO بازی های XGD3 با رایترهای مخصوص :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6627593#post6627593
سلام
من يه سوال داشتم تا حالا كسي با Xbox
3D بازي كرده؟
اگه تونسته به منم بگه
من بازیهای batman-captian america-green lanternو تونستم با این عینکهای قرمزو آبی 3d بزنمنقل قول:
ولی پدر چشم آدم درمیاد.
من سه بار پروفایل ساختم و لایو رفتم الان حدودا 2 ماهی میشه نرفتم ایا میتونم باز از خدمات لایو بهرهمند شم؟
عینک قرمز و آبی:2:نقل قول:
کور میشی عزیزم:31:
این همه تکنولوژی هست آخه :19:
خیر:دی............................نقل قول:
پسر من که نگفتم کل بازیو با این عینکا رفتم:31:نقل قول:
گفتم فقط تستش کردم:20::20:
خب تکلیف چیه؟نقل قول:
در ضمن من اون زمونم که میرفتم سرعت پینگم تو cod کم میاورد نمیدونم بچه های دیگه چطور میگن ما راحت بازی میکنیم اینم تست اینترنتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دیگه نمیتونی مجاری بری باید کارتlIVEبخری تا بتونی بری لایو.نقل قول:
سرعتتم تو یه سرور دیگه بگیر تو آمریکا باکو که به درد نمیخوره اگه میخوای درست حسابی بازی کنی باید زیر250و یا یکم بیشتر باشه و سرعت دانلودت هم خوب باشه تو یه سرور دیگه بگیر
بفرمایید اینم از یه سرور در usa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بنظر شما من راحت متونم بازی کنم بدون اینکه تو بازی نقش کتک خور نباشم؟؟
بله خوبه تقریبا میتونی بازی کنی.ولی بعضی وقتا احتمالا یکمی مشکل ساز بشهنقل قول:
داداش میگم من وقتی بازی میکردم تا دشمنو میدیدم بهش تیرم میزدم ولی میمردم بعدش تو تکرار صحنه میدیدم که حدودا نیم ثانیه عقبم و رسما فقط نقش شهدا رو بازی میکردم مگه میشه با این پینگ 250 تایی با کسی که پینگش 5 تاس رقابت کرد؟؟نقل قول:
پینگ یه طرف دانلود و آپلود هم یه طرف من خودم با پینگ300هم بازی مکیردم توصبه میکنم بری سراغ بازی هایی که سرور قوی دارننقل قول:
میشه بدون اینکه به Live وصل شد Multiplayer بازی کنیم؟
مثلا دو نفر که XBOX دارن با اینترنت 2 نفری یه جوی دستگاه هاشون رو شبکه کنن!
سلام دوستان
من دستگاهمو تازه lt2+ ریختم. گرز اف وار3 و همچنین کالاف رو نصب کردم ولی وقتی میارم تو بازی دی وی دی رام کار میکنه!(انگار که اصلا بازیو رو هارد نصب نکرده باشی ) . ولی بازی های قدیمی که ال تی 2 نمیخاد اینطوری نیست وهنگام اجرای بازی دی وی دی رام کار نمیکنه .
مشکل از دیسک هاست یا دستگاه؟
خوب بدون اینترنت و لایو که نمیشه اصلا.مگر اینکه تو خونه خودت و با جوی استیک مولتی بزنی همین.نقل قول:
نه نمیشه
----------------------------------------
نه این دیسک هایxgd3دیر چک های امنیتیشون چک میشه چون زیاده.پس وقتی بازی رو اجرا میکنه طبیعیه که درایو بیشتر بچرخه ولی بعد1یا دو دیقه باید تموم بشه نه تا آخر بازی و کاملا طبیعیهنقل قول:
اینو از قول دوستمون میگم مال من که ارور نمیده خواهشا جوابشو بدیدنقل قول:
بازی Forza motor 4 رو میگه.:11:
Bf3 رو میشه با رایتر سامسونگ رایت زد ؟
تا 97% رایت شه چه مشکلی توی اجرای بازی بوجود میاد ؟
شدنش به احتمال90%میشه ولی بازی100%رایت نمیشهنقل قول:
خوب ممکنه بازی ناقص رایت بشه و اجرا نشه.یا بازی تا آخر اجرا نشه.ویا بعضی جاهاش با مشکل اجرا بشه و به خصوص امنیتش توlive صفر درصد هم نیست و....
مشکل امنیت تو لایو رو ندارم اصلا وصل نمیشم لایونقل قول:
فقط می خوام بتلفید 3 رو بازی کنم !
دانلود img تقریبا تموم شده مشکلم رایت زدنشه رایترم سامسونگه!
مشکلی نیست و هیچ ایرادی جز لایو ایجاد نمیکنه...
حتما باید روی ورباتیم رایت کنم ؟نقل قول:
با استفاده از همین آموزش انجام بدم اوکیه ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520223
نه روی هر دیسکی میشه...
از همین آموزش میتونین برین...
با بازیای کپی رایت میشه لایو بازی کرد ؟ یا باید حتما بازی اوریج باشه؟!
همه بازی هایی که xgd3نباشن و با برنامهabgx360پچ شده باشن میشه رفت لایو بدون مشکل.البته لازم ذکره که نباید از قبل فلگ شده باشی و همچنین باید آخرین ورژنlt+رو داشته باشی.نقل قول:
برای بازی هایxgd3هم کلا الان خیلی بی امنیته و برای حل این مشکلc4داره ورژن جدیدabgx360رو میده که با اون راحت میشه این بازی هارو پچ کرد.
--------------------------------
دوست عزیز دیده شده که به خاطر رایت نشدن ناقص بازی اجرا نمیشه و یا با مشکل اجرا میشه و وسط بازی گیر میکنه.نقل قول:
سلام به همه دوستان قیمت ایکس باکس در حال حاضر چنده؟
سلامنقل قول:
4 گیگش 370 تومن
250 گیگش 440 تومن
دوست من Forza4 این همه پیغام میده که دیسک مشکل داره و رسمی نیست، GOW3 هم همینطور و خیلی بازی های XGD3 دیگه. من Assassins creed revelations هم گرفتم 1 بار وسط بازی error داد اومد بیرون. اما این BF3 که خودم با آموزش خودم و با رایتر مخصوص رایت کردم اصلاً همیچین مشکلی نداره.نقل قول:
سلام به برو بچ
این سایت پیناتا بازیهاش مشکلی نداره؟
اول میخواستم از game360 بازی بگیرم ولی یکی دوتا از بازیام تو لیستش نیست( قبلا گیرز3 و فورزا4 رو گرفتم که هیچ مشکلی نداره)
حالا می خوام ببینم پیناتا هم کیفیت بازیهاش درست درمون هست یا نه؟
کسی بازی گرفته ازش؟ مخصوصا بازیهای جدید
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
میشه بگید منظور از 4 گیگ و 250 گیگ چیه؟ مگه مثه Pc هست که هارد داشته باشه؟نکنه منظور اینه که مثلا 4 گیگش رو میتونی تا 4 گیگ بازی روش بریزی مثل Pc و بقیه بازیها رو باید با دیسک اجرا کنی؟
4 و 250 همون هارد دستگاه هستنقل قول:
البته 4 گیگ دیگه به نصب بازی نمیکشه چون معمولا بازیها بیشتر از این فضا لازم دارن
از 4 گیگ برای سیو بازیها و چیزای دیگه میشه استفاده کرد
مزیت 250 گیگ هم یکی نصب بازی و اجرای اون از روی هارده که باعث میشه فشار کمتری به دستگاه بیاد یکی هم لودینگ سریع تر بازیه
بچه ها کنسول هایی که دریواشون کپی خور نمیشده اصلی نیستن یعنی درایوشون عوض شده بعد کپی خور شدن مشکل دارن یا میشه بهشون اعتماد کرد ?
میخوای یه دست دوم بخری؟نقل قول:
مبارکت باشه ولی من اگه جای تو بودم به این نوع درایوها اعتماد نمیکردم.بعدا برات مشکل ساز میشه:20:
نه جیگر نو فرق قیمت هم پنجاه تا ستنقل قول:
میگه فقط کپی خور نمیشده درایوشو عوض کردیم شد
حالا درایو فابریک بگیرم یا از همین تعویضیا
بعد مشکل ساز بودنشو هم بهم بگو که مثلا چه مشکلی پیش میاد:11:
محتوای مخفی: کامل
پس اینطور شد سوال اول مربوط به خرید ارزون و ریسکی از تهران یا خرید مطمئن اما گرون از شهر خودمون
سوال دوم هم خرید یه چار گیگ با درایو فابریک یا خرید یه 250 گیگ با درایو تعویضی
دوست عزیز cris joon 007اولا شما باید اینجور سوالاتوو تو تاپیک مربوط به راهنمای خرید بپرسید ولی چون اینجا پرسیدید منم جواب میدم.
ببینید این تعویض درایوی ها خیلی مشکل ساز میشن مثلا مایکروسافت خیلی سریع تو لایو شناساییشون میکنه و یا با آپدیت های جدید سریع شناسایی میشن و پشتیبانی رسمی چندانی از طرفc4نداره اون در واقع درایوfatهارو پشتیبانی میکنه که روی اونslimهست. در کل توصیه نمیکنم اصلا به هیچ وجه.
بازم میگم تعویضی ها مال قدیم بود که با این روش کپی خور میکردن و اصلا اصلا توصیه نمیشه.50تومن نمیارزه یه عمر خودتو معطل کنی.
من توصیه میکنم از شهر خودت همون درایو اصلی هارو بخری چون اگه بیای تهران باید همونقدر پول سفرتو بدی یا بیشتر
درایو تعویضی هم که به درد نمیخوره.
و در مورد سوال آخرت اگه پولت میرسه250گیگ درایو اصلی بخر ولی اگه نه4گیگ درایو اصلی بخر .
دوستانی که میرن لایو آپدیت جدید MW3 رو به هیچ وجه قبول نکنن!اگه آپدیت کنید دیگه نمیتونید هیچ بازی XGD 3 رو اجرا کنید.......
فعلا باید آفلاین بمونید..........source:C4evaspeaksنقل قول:
First and foremost, a warning — at this current time it is advised that you stay offline and avoid playing any AP2.5/XGD3 backups. It has been confirmed by the team that the dae.bin is now being silently updated on all LIVE-connected boxes.
This update is not being deployed via a SystemUpdate or TitleUpdate, but rather occurs in the background without any visual indication or prompt to the user. As such, there is no means by which it can be cancelled or avoided, other than not connecting to LIVE. If you’ve connected to LIVE in the past 24 hours, your system has likely already been updated with a changed dae.bin.
All AP2.5/XGD3 backups that contain the now older AP25 replay data will fail the system’s AP2.5 challenges and indeed flag your system (the flagging has also been confirmed by the team).
Like our news a few days ago, the dae.bin is now being changed by way of an appended challenge table in the same manner on current retail dashes (13604) as it is on the preview dash (14686), however the content of the challenge tables differ. The team has determined that the appended challenge table appears to be unique per console and contains indentifying information. This means that everyone’s dae.bin is different, and can potentially be traced back to your specific console. Therefore, sharing your dae.bin with others it not advisable.
More info to come.