سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ممنون که منو برای نشستن رو این صندلی خطرناک و خفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کردین ..
من رضا هستم 25 ساله ....بچه خوب و سر به زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... محل سکونت تهران ... محل تحصیل تبریز ... دانشجوی عمران ترم 6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
و در کل عاشقم ... اگه گفتین عاشق کجا ...؟؟؟
ها ... اینجا ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن از دوستان گلم که اینجا بشدت فعال هستند و 1 هو دیدی 1 لیست 1000 سوالی در میارن تمنا دارم با ما از این کارا نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگرنه 1 هو دیدین اینجوری شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی کردم هر چی میخواین بپرسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 فکری میکنم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]