برای من که راحت باز میشه و تا 10 خرداد هم 80 مگ بیشتر ترافیک ندارم:41:نقل قول:
Printable View
برای من که راحت باز میشه و تا 10 خرداد هم 80 مگ بیشتر ترافیک ندارم:41:نقل قول:
سلام
دوستان من الان دو روزه كه سرعت دانلود و باز شدن صفحاتم خيلي اومده پايين؟ داره كفرمو در مياره.
جالب اينجاست كه وقتي با قيلترشكن وارد ميشم سرعتم عاليه و مشكلي ندارم.
آيا شما هم مشكل منو دارين...؟؟؟
من که این مشکل را ندارمنقل قول:
شما کدوم شهر هستین؟ با پشتیبانی انلاین مطرح کردین؟
من تهران هستم .مركز شهيد كاظمياننقل قول:
واسه من اگه مدت زمان قطعی کم باشه مشکلی پیش نمیاد پس مشکل شما احتمالا تغییر زودهنگام ip هستش که این اینطوری میشهنقل قول:
دوستان که تهران هستن و تو مرکز مخابراتی شما حتما میان کمک میکنن!نقل قول:
ولی حتما مشکلتون را با پشتیبانی انلاین مطرح کنید چون میگید که با قیلتر شکن سرعت خوب میشه شاید بتونن درستش کنن!:46:
آقا چرا وضع اینجوریه؟؟؟
با آرت 256 سرعت دانلود به زور میرسه به 8 و 9 از لینک مستقیم !!!!!!! هر چند دقیقه هم که کلا صفر میشه. (از سایت مایکروسافت)
پشتیبانی هم که الان یک ساعت و نیم هست که منتظرم، هر 20 دقیقه یه نفر از صف انتظار کم میشه.
براي منم همين طوري شده. خيلي افتضاح شده. هر 10 دقيقه يكدفعه سرعت كم ميشه بعدش هيچي باز نميشه. تا 15 دقيقه بعدش دوباره درست ميشه.نقل قول:
برای من که عالیه ... مثل همیشه ...
برای منم همین مشکل هست ..البته در حالت عادی سرعتم اونقدرا پایین نیست ولی یهویی به کما میره و سرعت میشه صفر بعدم که dc میشم و میخوام کانکت بشم خطاهای جورواجور میگیره تا بعد از یه مدت باز حالش خوب میشه ...واقعا اعصاب خورد کنه :19:نقل قول:
و یه چیز دیگه چطوری میشه فهمید که ای اس پی در میزان حجم مصرفی دزدی میکنه یا نه ؟ دیروز یه فایل 200 مگی گذاشته بودم واسه دانلود تا یه ساعت خاصی..بعد تو سایت شاتل که میزان مصرفم رو دیدم نوشته بود تو اون محدوده ساعتی 240 مگ مصرف شده در حالی که تا خونه اومدم دیدم اون فایل 200 مگی من فقط 90 درصد یعنی حدود 180 مگش دانلود شده بود ..حالا پیدا کنید پرتغال فروش را !! از کجا میشه فهمید این اتفاق به خاطر وجود ویروسه یا دزدی شرکت محترم ؟