شما احتمالا تو بروزرت ------ ست نکردی؟نقل قول:
Printable View
شما احتمالا تو بروزرت ------ ست نکردی؟نقل قول:
نه هم با اپرا و هم با IE اون صفحه باز نمی شه
من شاتل رو جمع کردم حالا 128 از کدوم شرکت بگیرم
با سلامنقل قول:
چرا جمع كني؟
راضي نبودي ازش؟
شاتل خدمات خوبي داره كه
البته من از شاتل استفاده نميكنم
با سلام و احترام
میخواستم بپرسم اگر از شرکت شاتل سرویس ADSL بگیرم بهتره یا از مخابرات ؟ سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که پرسرعت ترین شرکتی که خدمات ADSL ارائه میکنه چه شرکتی هست و آخرین سرعتی که میده چقدره ؟
سلام من چندین بار تاپیک باز کردم و سوال پرسیدم که جواب های نسبتا خوبی گرفتم ولی نه اونچه که میخواستم
- من از صبانت جمع آورکردم بالاخره- حالا از کی بگیرم و کدوم سرویسو بگیرم که سرعتش خوب باشه
دانلودم زیاده
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اگه فيبر نوري باشيد بايد از مخابرات بگيريد اما اگه سيم مسي باشيد از شركت ها
مخابرات يه سري مزاياي نسبت به خودش رو داره و شركت ها هم يه سري مزايا
مثلا اينترنت مخابرات نامحدود هست ترافيكش اما سرعت دانلود پاييني داره
باز شركتها برعكس: سرعت دانلود بالا اما ترافيك محدود دارن
---------
همه ي شركتها سرعتهاي خوبي ارائه ميدن كه به نسبت شهرتون بايد با دوستانتون در تاپيك مربوطش صحبت كنيد و ببينيد اونها كدوم رو بهتون پيشنهاد ميكنن
اما براي كلي شاتل، آسياتك، صبانت پيشنهاد ميشن
--------
آخرين سرعت هم براي كاربران خانگي فعلا 128 هست و براي شركت ها و موسسات و ..... ميتونن به بالا تا 1 مگ و 2 مگ استفاده كنن
موفق باشيد.
مخابرات سرعت واقعی رو به کاربران میده نه این که کم بده شرکت ها هستن که سرعت بیشتر از قرارداد رو به مشتریهاشون میدن.نقل قول:
ممنونم از توضیحات وافی و کافی شما ؛ من میتونم بپرسم شما خودتون از چه سرویسی استفاده میکنین ؟ راستش من الان تقریباً 6 ماهه که از شبکه شاتل درخواست سرویس کردم ولی هنوز هیچ خبری نشده ؟ تصور میکنم بنظر شما در بین همه شرکتهای ارائه دهنده سرویس ADSL ،شاتل در اولویت هست درسته ؟نقل قول:
دوستان 256 نامحدود ماهیانه 30 تومن به نظرتون ارزش داره پول بدم براش.
شهرستانم و ISP هم آسیاتک هست.